malastrumpfeta -> RE: Krvarenje u ranoj trudnoći (8.8.2014 10:58:25)
|
U medjuvremenu sam dva dana imala pravo menstrualno krvarenje. Na ultrazvuku su plodovi ok, pocela im je srcana radnja. Medjutim, ona mi je rekla da sam puna hematoma i da oni krvare. Cak ih nije ni merila jer je rekla da ih je mnogo. Pregnil vise ne koristim, dala mi je utrogestan 3*200 i vitamin c 2000mg dnevno. Sad mi je konacno dala progesteron, ali nije mi rekla da moram da mirujem, tako da ja uredno idem na posao. Ne znam ima li to smisla.... i dalje tvrdi da ne mozemo nista vise da uradimo od ovoga i da je sve u bozijim rukama. imam dosta poverenja u nju, ali vidim da druge zene sa slicnim problemom strogo miruju, a meni je rekla da nema potrebe za tim. Naravno, ne dizem nista tesko i ne naprezem se. Ali ipak sedim u kancelariji po ceo dan. kontrola sledeci cetvrtak...a do tada...sta mi bog da. i jos mi je rekla da nije bas najsrecnija sto su ovi hematomi u kombinaciji sa blizancima, jer je sad unutra "guzva" i to povecava opasnost da ih hematomi odnesu sa sobom ako krenu da rastu i pucaju.... prosto da se covek ubije. Enalen, drago mi je da stvari kod tebe idu na bolje. Ako je to samo malo braon, veruj mi da nemas mnogo razloga za brigu. Eto, meni ide sveza krv, pa su bebe i dalje tu i kucaju im srca...[sm=smiley27.gif]
|
|
|
|