branki* -> RE: Krvarenje u ranoj trudnoći (22.6.2014 7:47:12)
|
jao,sto sam se ja juce uplasila[sm=smiley13.gif]popodne sedim ja tako i ustanem da odem do sobe kad oset_im na suknji nesto mokro,pogledam,ono fleka braon, velicine jagode,odem u vc,i vidim u solji malu braon fleku i na papiru.odmah legnem.opet idem u vc nakon 15 minuta i sve isto.suze mi krenule automatski i onaj odvratni osecaj.odmah u kola sa sve bozom i gipsom i kod dr.pogleda na uz,kaze-vitalna trudnoca,srce radi,cak mi i pokaze moju bebicu.predlozi on da me pregleda rucno.ja-reko doktore da ne rascackamo nesto dole jos vise[sm=smiley13.gif].kaze on da ne moze to tako da se rascacka.i bilo je i tu malo braon sluzi,videla sam i ja kad sam ustala sa stola. da mi progesteron injekcije svaki treci dan i utrogestan 2 puta dnevno i mirovanje.pitam sta podrazumeva to mirovanje.kaze-danas samo lezanje,da te ne bih ostavljao u bolnici.tako ja juce bukvalno prelezim ceo dan,dosla mi mama da bude oko boze.to braon je prestalo negde juce uvece i nema ga ni danas.ne znam da li umisljam,sad mi se pa cini da mi stomak malo zategnutiji.u ponedeljak opet idem kod dr i u petak.videcu,valjda se nece ovo vise javljati.bas sam se smorila.
|
|
|
|