Zabrinutaa -> RE: Krvarenje u ranoj trudnoći (12.5.2013 10:19:30)
|
Pozdrav svim devojkama! Prvi put ucestvujem na bilo kakvom forumu, i izvinjavam se ako ponovim neka pitanja. Ispricacu vam moju pricu, pa ako iko zna nesto ili je prosao kroz slicno...... Godinu dana vec pokusavam da zatrudnim....Ciklus mi je redovan u dan.(28) Poslednju menstruaciju sam imala 7.04. i posto mi je ovog meseca kasnilo (trebala sam dobiti 04.05.) odlucim da uradim test. Pojavila se bleeedo samo na svetlu vidljiva druga crtica. Da bi bila sigurna uradim i betu, koja pokaze rezultat 10.9, (referentna vrednost kod njih je 8). Jedva sam zakazala ginekologa tek za 15-i maj. Ali posto sam nestrpljiva bila, otisla sam privatno cisto da potrvrdim, uradila mi je vaginalni ultrazvuk, i rekla da je to jako jako rano, i da se vidi mrvica kao mak i da svasta moze da se desi, da moram da se cuvam. Takodje je rekla da se vidi malo krvarenje zbog pucanja, nisam razumela cega, ali predpostavljam zbog ugnjezdjavanja. Otisla sam na posao, i osetila nesto cudno, otisla u wc i na papiru videla cistu krv. Bas sam se uplasila otisla sam kod dezurnog doktora, u bolnicu, gde mi je opet uradjen ultrazvuk, gde se nije videlo nista, sutra dan mi opet uradili betu ali su referentne vrednosti drugacije. Uglavnom beta je 349. Opet sam otisla kod dezurnog jer moja dr.ne radi, koja mi je rekla da za 2 dana opet uradim betu u istoj laboratoriji, zbog tih vrednosti, pa ako raste onda cemo videti gde je plod. [sm=zmeden.gif] A meni krvarenje i dalje nije prestalo, znaci treci dan vec...samo sto je sada braonkasto i nekako se (izvinite na izrazu) cudno oseti. Mislite da to lici na spontani? Posto je doktorka rekla da je moguce da je to (bez pregleda) I da li mislite da taj vaginalni ultrazvuk u ranoj trudnoci moze da doprinese krvarenju? Posto sam citala da nije bas pozeljno da se radi tako rano, dok drugi kazu da je to sasvim u redu. Ne znam ni koliko obicno traje to krvarenje i kakvo je priliko implatacije, posto ja nemam nikakve bolove, osim sto imam neki pritisak u desnom jajniku. Ne znam sada da li da cekam taj pregled kod drzavnog koji je za 3 dana ili da se opet obratim privatnom doktoru, iako ne nameravam da mi ona vodi "trudnocu", jer iskreno nemam toliko novca. Izvinjavam se na podugackom tekstu i hvala svima u napred.
|
|
|
|