bea83 -> RE: Krvarenje u ranoj trudnoći (17.11.2013 13:26:01)
|
IZVORNA PORUKA: degu Kako izgleda to krvarenje posle pregleda? Sad čitam da se i to može desiti. Bila sam u petak na UZ, sve je bilo super, hematom se povlači, beba raste, srce kucka i sve savršeno i dođem kući i prokrvarim, onako samo mi bljucne tamne krvi, posle toga je curilo smeđkasto i sad kad se obrišem pomalo imam u tragovima [sm=smiley13.gif] Odmah sam zvala dr-ku, rekla je da nije strašno, da mirujem, pojačala utrogestan na 3*200 a primila sam depo progesteron još dok sam bila kod nje. Nemam bolove nikakve. Samo se nadam da je moj bebac još uvek tu i još uvek dobro [sm=smiley27.gif] sutra je opet zovem da joj javim situaciju pa će mi reći kad da dođem. Nije od pregleda nego od hematoma, sve je ok, mora da ode negde. Samo miruj, i biće sve ok, vidi ga moj kikiriki koliki je a krvarila sam mesec i po dana po malkice. Nažalost stres je veliki al bilo je očekivano s obzirom na hematom, dobro je da je otišao sad na početku. Drži se, skini neke serije i probaj da mozak staviš na stand by [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|