Ushtipak -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (14.2.2014 13:54:54)
|
Zdravo svima, evo skuvacu ja kafu, da se i Klarita malo odmori, red je! LO, sto se migrene tice, meni je dr na poslednjoj kontroli, posto imam taj isijas i jake bolove, rekla da slobodno popijem sta god hocu, diklofen, brufen, sta god. U ovako odmakloj trudnoci, svi organi su razvijeni i mnogo je manji rizik da popijes nesto sto ce ti stopirati napad, nego da trpis bolove, pa od stresa da ti krenu kontrakcije. Tako mi je ona rekla. Za sad trpim, ali ako navali, popicu. Bolje da popijem tabletu, nego opet zbog kontri da lezim u bolnici, toliko se toga plasim da vam ne mogu opisati!!!! Ovako cutim, ne govorim nikom nista, ali samo se zahvaljujem Bogu sto je prosao jos jedan dan, pa jos jedan, pa jos jedan. Kad god osetim da se stomak zateze, prilegnem, pokusavam da se ne naprezem, ali uz malo dete to je bas tesko. Nesto me uhvatio i strah od svega u ovom poslednjem delu trudnoce. Usla sam u osmi mesec juce, i bas sam se uprpila od carskog reza opet. Ne znaju zene koje prizeljkuju carski rez koliko je prirodni porodjaj bolji, i koliko je laksi oporavak... Ja nisam bila svoja dva meseca posle carskog, rana me bolela, krvarila sam ludacki, stomak mi se naduo iznad i ispod reza pa sam i dalje bila kao trudnica, a steznik nisam mogla da podnesem koliko me boleo rez. I uopste nije tako mali... Kao da te neko probode nozem u stomak pa zaokrene udesno i rascepa jedno 20cm, a posle usije. Zapravo, prava operacija. Trebalo bi posle toga odlezati, ali porodilja ne moze da lezi, mora da ustaje, doji, nosi dete da podrigne, kupa, presvlaci. Ne znam sta mi je? Do sad sam bila bas pribrana i normalna [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|