Mara1986 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (5.2.2014 21:54:21)
|
IZVORNA PORUKA: Jeltje A za utrogestan sam i ja videla sinoc u Kuriru pise da je od danas besplatan...Ja dobila recept pre neki dan i nisam ga uzela, i bas se obradovah sinoc, uzecu ga danas ako je zaista free [sm=smiley1.gif] Mika 79, bravo za rezultate za uz...sad uzivaj i ne preteruj u aktivnostima. [sm=smiley2.gif] Jole 84, jooj...bas ti zavidim sto sredjujes polako tu sobicu i ja bih bila presrecna. Uzivaj u svemu tome i za mene. [sm=smiley32.gif] Ja moram da se strpim dok se nasa situacija ne iskristalise. Sanjalice, sta se desava, imas li kontrakcije? Tebi je bas sitno, vidim da ti je termin 07.02....brzo ces ti to. [sm=zz_showoff.gif] Moja drugarica je imala termin 28.01. i nista se nije desavalo i na kraju su je porodili CR u Visegradskoj 01.02. Vik, tebi sutra CR...bice to sve super. Bas napisah moja kuma se na CR porodila za vikend i sve je bilo super. Drzim fige...[sm=smiley2.gif] Maro, kako isijas danas? Nadam se bolje, cim si se odgegala na vezbe i na posao. [sm=smiley1.gif] Sa ovim soljicama za kafu koje ste postavljele namamiste me da mi se pripije...odoh da je skuvam...Da li je jos neko za?...Ljuuub [sm=kava.gif] Da se javim povodom išijasa guzonja se pomerio ja kao nova.... malo bolucka ali sad sam super... inače sinoć me muž nosio do kupatila jer nisam mogla ni da stojim [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|