Lepterija -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (5.2.2014 14:02:45)
|
Dobro si upamtila, bila sam u decembru 17 dana u bolnici, krvarila sam pomalo zbog odlubljivanja plodovih ovoja kod jednog ploda. To je sraslo, hvala Bogu, nema vise ni u tragovima. Inace trudnoca mi je OK. Ja se nisam strogo pazila ni posle VTO, samo 2 dana odlezala u Leskovcu. Kuci ne podizem tesko. Medjutim, imam probleme sa kostima karlice, ja vec 10g. imam artrozu kukova i kolena, pa sad i tupla trudnoca, kad zaboli, bas boli. To me sprecava da mnogo radim savijena i da mnogo setam. Sat vremena hoda plafon. Posao nemam u zemlji Srbiji. Napustila sam ga u BL i 7g. cekam u Sokobanji i sad kad sam posla na VTO, oni zovu da radim. E pa nisam ni razmisljala, ovo mi je prece. I sad sam mogla od januara (ja sam uciteljica inace), ali nisam htela da prihvatim, ipak sam ja rizicna trudnica, ma kako se osecala. Evo poslednjih dana nekako mi se izdigao stomak, popunila ga materica i ja bas slabo osecam bebe i nekako sam se ufrkala zbog toga. Ja uopste ne znam koliko treba da se osecaju u ovom periodu [sm=zmeden.gif] IZVORNA PORUKA: Jeltje Lepterija, To je to, dali su ti zbog hemoglobina, jer je za njega donja granica 120...a tebi je 100, meni je 90 :(...Ja se nadam da ce mi kada ispijem ovu Tothemu i uradim ks sve biti ok, pa necu morati nista vise da pijem... Inace, kako si ti? Znam da si ono bila u bolnici i da je posle sev bilo ok...KAko se osecas? Jel mirujes ili skitas?
|
|
|
|