Jeltje -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (5.2.2014 12:52:52)
|
Lepterija, super je sto nemas problem sa Tothemom, nemam ni ja onako kako zene pricaju da im je od nje muka, da imaju zatvor itd. Meni je vise opterecenje to sto moram da je pijem, a kazu da je bolje kad je prazniji zeludac i treba sa vitaminom C, pa je obicno pijem sa limunom, a onda me boli malo zeludac dok ne jedem posle. Takodje mi je ukus grozan, a i bojim se zbog farbanja zuba, pa pijem na slamku i to me sve opterecuje...A i ne bi trebalo da se jedu mlecni proizvodi, jer kalcijum umanjuje dejstvo gvozdja, pa u pocetku nisam jela uopste sir, pavlaku, jogurt itd...A onda sam se smorila i sad jedem sve...ne mogu bez jogurta. A sto su tebi dali da pijes, to gvozdje od 16 nije uopste malo?...Meni je 8 [sm=zmeden.gif]. Mozda ti je hemoglobin nizak, kao i meni? IZVORNA PORUKA: Lepterija Moj poslednji nalaz Fe oko 16 i ja pijem Tothemu, ali interesantno, ona meni uopste ne smeta, mogu da je popijem kako hoces i s cim god hoces, ma bas nista. Nisam nesto sigurna oko tog nalaza. U bolnici mi bio 26, a za tri nedelje ovde u banji 16. Da li je bas mogao toliko da padne? pojma nemam [sm=zmeden.gif]. Za nedelju dana ponovo radim nalaze pa cemo videti. 18. idem u Nis na kontrolu i jedva cekam da vidim opet bebane i sve se nesto nadam da ce reci da je pogresila kod jednog kitonje, pa da bude devojcica! [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|