Klarita -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (4.2.2014 13:53:04)
|
IZVORNA PORUKA: little_one Pozdrav debelice.... ja ne mogu da docekam april, u prvoj trudnoci sam svaki dan uzivala u stomaku, valjda sto sam mogla da sjednem kad hocu, odmorim kad hocu, i da sama sebi rasporedim obaveze...sad sam mirna kad ona zaspi a ja pristavim rucak i tek onda mogu da se ispruzim....sve zamisljam malca kakav ce da bude, hoce li biti kao sestra...i mislim da sam se konacno povezala i sa njim, jer nekako u pocetku nisam ni imala osjecaj da dolazi nova beba i stalno sam se pitala kako cu ja sad da volim i Andreu i tog malca...znam, zvuci cudno al eto...sad vec mogu da zamislim da uzivam sa njima dvoma [sm=bravo.gif] LO, isto i ja sve...bas sam se zalila u nekoj od tema...[sm=smiley1.gif] Sanjalice, dok ja stigoh, ti ode, a i ja cu, moram po K u vrtic, caj sluzim veceras[sm=smiley36.gif] ako ne odes da se porodis[sm=smiley13.gif] Jao, sto rekoste, dok sve pohvatam[sm=zmeden.gif], guzvanjac u temi...no, neka, neka, da nas bude sto vise samo, sve crtice da nam dodju, pa ce opet da razdvoje tromesecja[sm=smiley1.gif] NM, drzim ti palceve, samo napred, divim se svim majkama koje uce, pa i koliko toliko, ja ne stizem ni osnovne stvari, koliko sam lenja, tako da kad vas "vidim" bas se oraspolozim. Samo napred i nema odustajanja. Dace Bog da uskoro slavimo diplomu ovde, pa dok prodje staz i drzavni, odmah posao da te spuca u struci, od srca ti zelim to i svim mamama studentima[sm=smiley31.gif] Kad procitah citaona rec, obuze me nostalgija, iako nisam nijedan ispit u citaoni spremila[sm=smiley36.gif] Je l''''se javlja Marijana? Vik? Sve vas [sm=smiley31.gif] do sledecg ukljucenja[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|