|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ]
5.2.2014 21:48:43   
viking
Meni je trajala bar 16 meseci, a poradja me doktorka koja izgleda kao Eni Lenoks user posted image
IZVORNA PORUKA: Verolina

Vik, tvoja trudnoca je prosla ocas poslauser posted image
I da dodam, dabogda te sutra poradjao najzgodniji doca od svih docauser posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 276
5.2.2014 21:50:33   
dunja RR
Jao Vik znam koja je, primetila sam se dok sam čekala za dabl user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 277
5.2.2014 21:51:47   
Mara1986
Ženo puno sreće tebi i bebicama user posted image user posted image
još korak do cilja koji si čekala... od sutra sledi još lepši period u tvom životu user posted image user posted image
SREĆNO user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 278
5.2.2014 21:52:29   
viktori

IZVORNA PORUKA: degu

Lavice meni se 2 puta desio taj bol oko pupka i nailazila sam da je to normalno kao i sve ostalo user posted image
Vidim pisale ste o trudničkom išijasu. Kad se to javlja? Ja od početka imam problem s leđima, toliko da mi se noga koči kad hodam, pa baš moram da pazim jer nekad nemam osećaj u nozi. Bole me krsta i trtica jako. E sad to nije stalno, nekad manje, nekad više.
Inače konačno je došao malo lepši dan user posted image

Degu meni je ovako bilo al je beban tako bio namesten da mi je nesto pritiskao. Kako je posle bio veci i vise se savio proslo je. Ne mora da znaci da je isijas odmah...Meni npr jos uvek ponekad uhvati grc u preponi kad ustanem al sma isla kod dr i kaze da ce to proci. Nadam se da sam ti malo pomogla.

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 279
5.2.2014 21:54:21   
Mara1986

IZVORNA PORUKA: Jeltje

A za utrogestan sam i ja videla sinoc u Kuriru pise da je od danas besplatan...Ja dobila recept pre neki dan i nisam ga uzela, i bas se obradovah sinoc, uzecu ga danas ako je zaista free user posted image

Mika 79, bravo za rezultate za uz...sad uzivaj i ne preteruj u aktivnostima. user posted image

Jole 84, jooj...bas ti zavidim sto sredjujes polako tu sobicu i ja bih bila presrecna. Uzivaj u svemu tome i za mene. user posted image Ja moram da se strpim dok se nasa situacija ne iskristalise.

Sanjalice, sta se desava, imas li kontrakcije? Tebi je bas sitno, vidim da ti je termin 07.02....brzo ces ti to. user posted image Moja drugarica je imala termin 28.01. i nista se nije desavalo i na kraju su je porodili CR u Visegradskoj 01.02.

Vik, tebi sutra CR...bice to sve super. Bas napisah moja kuma se na CR porodila za vikend i sve je bilo super. Drzim fige...user posted image

Maro, kako isijas danas? Nadam se bolje, cim si se odgegala na vezbe i na posao. user posted image

Sa ovim soljicama za kafu koje ste postavljele namamiste me da mi se pripije...odoh da je skuvam...Da li je jos neko za?...Ljuuub user posted image

Da se javim povodom išijasa guzonja se pomerio ja kao nova.... malo bolucka ali sad sam super... inače sinoć me muž nosio do kupatila jer nisam mogla ni da stojim user posted image

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 280
5.2.2014 21:54:29   
Verolina

IZVORNA PORUKA: viking RR

Meni je trajala bar 16 meseci, a poradja me doktorka koja izgleda kao Eni Lenoks user posted image
IZVORNA PORUKA: Verolina

Vik, tvoja trudnoca je prosla ocas poslauser posted image
I da dodam, dabogda te sutra poradjao najzgodniji doca od svih docauser posted image

Hahahahhahahah,,,,,,Zivot ipak nije savrsenuser posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 281
5.2.2014 22:03:46   
mtajcica83

IZVORNA PORUKA: viking RR

Hvala ženice drage, sutra sam na programu prva, dakle oko osam, što je super, da ne budem gladna i žedna ceo dan user posted image
Inace sam super, jos uvek nemam tremu, ali je zato mm ima za nas cetvoro. Pita ga kuma "koji je plan za sutra?" a on odgovara "Plan je da preživim!" user posted image

Vik, srecno sutra!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 282
5.2.2014 22:03:59   
New Mom
Vik, srecno sutra!user posted image Jedva cekam da se javis, umreh od radoznalosti koja ste imena na kraju izabrali.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 283
5.2.2014 22:05:45   
Nimfa
Vik user posted image user posted image user posted image cekamo sutra lepe vesti. :-)

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 284
5.2.2014 22:06:48   
degu
Viktori, znači i moja mala guza me načepila negde user posted image
Nije svaki dan tako, al je baš često, ali izdržaćemo.
Vik draga sutra stižu tvoje bebanice user posted image

< Poruku je uredio degu -- 5.2.2014 22:07:41 >

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 285
5.2.2014 22:19:14   
Mara1986

IZVORNA PORUKA: degu

Lavice meni se 2 puta desio taj bol oko pupka i nailazila sam da je to normalno kao i sve ostalo user posted image
Vidim pisale ste o trudničkom išijasu. Kad se to javlja? Ja od početka imam problem s leđima, toliko da mi se noga koči kad hodam, pa baš moram da pazim jer nekad nemam osećaj u nozi. Bole me krsta i trtica jako. E sad to nije stalno, nekad manje, nekad više.
Inače konačno je došao malo lepši dan user posted image

Meni se išijas javio prvi put krajem šestog (to nemora u opšte da znači kod bilo kog drugog neke ga nikad i ne osete) ali ja dosta stojim i jako sam aktivna a i ovaj mali isto.... tad nisu bili toliki bolovi a sad kako je beban veći i kako se namešta bol je jači ali i prođe jer se konstantno pomera.... npr. meni se sinoć bol kretao od kičme preko kuka pa unutrašnji deo prepone pa koleno pa sve do zgloba na stopalu i jutros ustajem ono ništa.... danas bolucka ali ništa strašno... odradila sam i vežbice sa trudnicama otišla na posao i odradila 9 mušterija i dovezla se kući .... tako da sam odlično user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 286
5.2.2014 22:36:06   
little_one
Vik srecno sutraaaaa!

A ne javlja nam se Sanjalica....mozda se vec i porodila....valjda bi nam javila preko AnaRR, rece da njen broj ima...

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 287
5.2.2014 22:45:34   
Jole84
Vik srećno sutra user posted image stižu bebaniiii user posted image

mene izbila neka alergija user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 288
5.2.2014 22:49:10   
Verolina
Sta si smandrljala u stomakuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 289
5.2.2014 22:54:08   
Jole84
Joj Verkić šta nisam user posted image nije mi ni palo na pamet da je od hrane. Deluje mi kao žedna koža a mažem je puno. Na jednom mestu na nozi je veeeliko crvenilo,otprilike tu gde mi čarapa stiskala naduvenu nogu user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 290
5.2.2014 22:55:18   
jovicaa
vik user posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 291
5.2.2014 22:56:32   
moja ciklama
user posted image vik..navijam da sve bude najbolje sto moze!

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 292
5.2.2014 22:57:08   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Jole84

Joj Verkić šta nisam user posted image nije mi ni palo na pamet da je od hrane. Deluje mi kao žedna koža a mažem je puno. Na jednom mestu na nozi je veeeliko crvenilo,otprilike tu gde mi čarapa stiskala naduvenu nogu user posted image

Meni zvuci kao neki ekcemcic.
Ne trpaj cokoladu u tu lepu tibuuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 293
5.2.2014 22:58:47   
Jole84
E pa da znaš da sam jela čokoladu user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 294
5.2.2014 22:59:21   
Mara1986
Odoh ženice da spavam juče ušla u osmi mesec a sutra u N.F. na u.z... da vidimo koliko je trta težak i kako napredujemo.... mada me trenutno zanima starost posteljice jer je početkom sedmog bila zrela prvi stepen... user posted image laku noć i lepo spavajte user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 295
5.2.2014 23:00:22   
Verolina
Proci ce. Uzmi pantenol i mazi i izbegavaj cokoladu. Mozes crnu cokoladu, ostale izbegavaj.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 296
5.2.2014 23:00:37   
Torbica
Vik, srecno! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 297
5.2.2014 23:02:55   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Mara1986

Odoh ženice da spavam juče ušla u osmi mesec a sutra u N.F. na u.z... da vidimo koliko je trta težak i kako napredujemo.... mada me trenutno zanima starost posteljice jer je početkom sedmog bila zrela prvi stepen... user posted image laku noć i lepo spavajte user posted image

Sto je to lose? Meni u prvoj tek pred porodjaj presla u II stepen, u treci ni nije.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 298
5.2.2014 23:06:39   
Jole84
Laku noć Maro user posted image ja juče ušla u sedmi user posted image user posted image
Verkić probaću s pantenolom,za sad sam namazala becolino mleko,lagano je,ali svrbi i dalje. Ne znam da li da idem do dr ili da se ne gnjavuckam.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 299
5.2.2014 23:10:05   
dijana1*
Okruglice kako ste mi ? Samo da vas pozdravim user posted image
Vik srecno sutrauser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

SEX

Koliko traje vaš sexualni odnos uglavnom?

5min (11%)

15min (38%)

30min (35%)

45min (10%)

60min (1%)

više od 60min (5%)

Ukupan broj glasova: 133

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here