Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 5.2.2014 23:11:19
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Laku noć Maro ja juče ušla u sedmi Verkić probaću s pantenolom,za sad sam namazala becolino mleko,lagano je,ali svrbi i dalje. Ne znam da li da idem do dr ili da se ne gnjavuckam. Covece, zar vec sedmi mesec??Bravo Ako ti se ne povuce za dva dana idi lekaru.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 5.2.2014 23:16:49
|
|
|
|
Jole84
|
Vreme leti ovde,zato se i ti seliš ubrzo
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 5.2.2014 23:21:00
|
|
|
|
Verolina
|
Ljubim vas dve guzice.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 5.2.2014 23:23:29
|
|
|
|
17 joka
|
Kumo, leti vreme
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 5.2.2014 23:30:03
|
|
|
|
Jole84
|
Al neće princeza dok vas nekoliko ne dovedem ovde,imate još malo fore
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 2:00:14
|
|
|
|
Lepterija
|
Nesto razmisljam da mi je trudnoca ubila osnovne fizioloske potrebe, niti mi se spava, niti mi se jede, a niti sexa Jole, ja sam alergiju imala vec vise puta, na pocetku trudnoce, pa u bolnici, pa i sad mi izadje par komada toga necega. Kod mene izgleda kao da su me izujedale buve, crveni krugovi. Najvise sumnjam da je alergija na prasak za ves. Dobila prvi put kuci kad sam promenila prasak, pa prvu noc u bolnici. Uglavnom mazem Sinopenom i prodje za 2-3 dana. Probaj slobodno. Meni ga je i dermatolog u bolnici preporucio i krecno mleko, ali ja sam samo Sinopen koristila. Degu, i ja imam isti problem sa kicmom, ili isijasom. Nisam sigurna sta je, ali najvise mislim da nasednu bebice, meni uglavnom bude lakse kad prespavam. Naletice ti period da ces tacno osetiti dole bebu kako gura, kao teret da nosis. Ja sam danas setala i postalo mi tesko. Sledeci put pitam dr za trudnicki pojas, skontala sam da mi je lakse hodati kad pridrzavam rukom stomak.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 5:18:36
|
|
|
|
Milica cica
|
Jutro žene, evo jedna ranoranilačka ja se sita ispavah Jole nemoj da brigaš to je trudnički osip, meni po stomaku izađe, pa se povuče pa u krug. Uglavnom sam uzela kupku za bebe pa se sad sa tim tuširam i mažem se bademovim uljem. Pomogne
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 7:35:43
|
|
|
|
New Mom
|
Napolju pada kisa, al meni divan dan! Nama danas godisnjica braka, stoga zamislite da vas virtuelno castim kolacima, tortama, kiselim kupusom, sta je kojoj trudnici po volji. Odoh da se spremam da odem na strebanje. Ljubim
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 8:10:44
|
|
|
|
mika79
|
New mom srećna godišnjica ja bih mogla tortu Wiking srećno
< Poruku je uredio mika79 -- 6.2.2014 8:11:11 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 8:13:30
|
|
|
|
Mara1986
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Mara1986 Odoh ženice da spavam juče ušla u osmi mesec a sutra u N.F. na u.z... da vidimo koliko je trta težak i kako napredujemo.... mada me trenutno zanima starost posteljice jer je početkom sedmog bila zrela prvi stepen... laku noć i lepo spavajte Sto je to lose? Meni u prvoj tek pred porodjaj presla u II stepen, u treci ni nije. Pa ne mislim da je to loše nego ipak se plašim da je možda malo ranije kod mene krenula da stari ali raspitala sam se tako da do ulaska u deveti ako bude bila drugog stepena super.... nebi volela da ostari i pređe u treći stepen pre nego što beba bude bila spremna da izađe...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 8:16:54
|
|
|
|
Mara1986
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Laku noć Maro ja juče ušla u sedmi Verkić probaću s pantenolom,za sad sam namazala becolino mleko,lagano je,ali svrbi i dalje. Ne znam da li da idem do dr ili da se ne gnjavuckam. Bežim ti čitav i tačno jedan mesec [[334954663181745]]
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 8:24:47
|
|
|
|
Klarita
|
Viiiiiiiiiiking, cekamo, cekamo uz kaficu Ajde ko je za... NM, srecna godisnjica, da ste zivi zdravi, srecni i zaljubljeni bar do zlatne svadbe, pa posle kako hoce Moze za mene neki cokoladni kolac koka-kola i kafa Juce sam bila kod dr-a, moj delija vec 1900gr bitno mi bilo da je sve OK, gledao je jedno 20ak minuta i sve je dobro hvala Bogu.Nisam stigla juce da odem po rezultate u DZ ali cu danas. Mnogo veliki guzvanjac, cini mi se NM rece, da prosto ne zna sta da napise i da li da napise, pa eto i ja se pogubih! Vik, jos jednom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 8:38:51
|
|
|
|
little_one
|
Jutroooooooo Vik srecno danas! Cekamo vijesti, mada si se vec porodila ja vjerujem! NM srecna godisnjica braka, da je fino obilljezite danas i uzivate kao prvog dana braka
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 10:01:01
|
|
|
|
dunja123
|
new mom, cestitam godisnjicu. nama je sutra:)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 10:01:57
|
|
|
|
New Mom
|
Prvog dana bese sneg do kolena i poledica i svasta nesto. Samo sam bila u istoj nedelji trudnoce k'o sad. S mnogo manjim stomakom, jedino.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 10:04:53
|
|
|
|
dunja123
|
i ja sam bila trudna ali mesec dana duze nego sad.ali moje je vencanje bilo 2010. bilo je ledeno.ali sneg je bas napado tek sutradan
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 10:10:08
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: dunja123 i ja sam bila trudna ali mesec dana duze nego sad.ali moje je vencanje bilo 2010. bilo je ledeno.ali sneg je bas napado tek sutradan I nama je bilo 2010. Bilo snega za izvoz, al predivno, suncano. A i sutra nam godisnjica, jer smo se sutradan vencali u manastiru.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 11:07:33
|
|
|
|
jovana jojo
|
Jutro trudnice... MN srecna godisnjica Maro i meni je posteljica u 7 bila 2 stepen zrelosti ali dr kod kojih idem nisu pominjali da je to nista zabrinjavajuce... Ostale trudnice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 11:22:07
|
|
|
|
Milica cica
|
NM srećna godišnjica I meni je posteljica drugi stepen, mislim da to nije ništa zabrinjavajuće.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 11:42:07
|
|
|
|
Jole84
|
Dobro jutro ženske ja noćas baš loše spavala,ovo piškanje me ubi,ako ne ustanem u roku od 5 minuta kad osetim da mi se ide u wc,počne baš da me boli dole i pritiska a spaaaaava mi se A još i svrab. Mico baš sam čitala da i tebi izlazilo,bitno da se povuklo. Ovo moje sad izgleda kao sitne ranice valjda od češanja. NM srećna ti godišnjica braka,da je slavite još mnooooogo godina uz vaše anđelčiće Lepto kako si ti,jel prošlo šmrkavljenje? Baš ću da probam sa sinopenom,nešto mi se ne ide kod lekara jer ću pre sama da se zalečim nego da stignem na red,mnogo velike gužve a i plus vladaju virusi. Klarita bravo za deliju Trudnice veliki zagrljaj za sve
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 12:06:25
|
|
|
|
degu
|
Degu, i ja imam isti problem sa kicmom, ili isijasom. Nisam sigurna sta je, ali najvise mislim da nasednu bebice, meni uglavnom bude lakse kad prespavam. Naletice ti period da ces tacno osetiti dole bebu kako gura, kao teret da nosis. Ja sam danas setala i postalo mi tesko. Sledeci put pitam dr za trudnicki pojas, skontala sam da mi je lakse hodati kad pridrzavam rukom stomak. Lepterija i ja sam mislila da bi mi pojas pomogao, malo pridrži kučmu, malo stomak, mada mi stomak nije velik al ovo je bukvalno od početka. Al ima nekad boljih, nekad lošijih dana, sreća pa sam na bolovanju. NM srećna godišnjica Inače stvarno je teško ispratiti svakog sad, kad smo sve zajedno, bolje je bilo kad smo bile podeljene po tromesečjim iako se malo pisalo, bilo je daleko preglednije.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 12:09:17
|
|
|
|
lavica28
|
IZVORNA PORUKA: Lepterija Ja sam danas setala i postalo mi tesko. Sledeci put pitam dr za trudnicki pojas, skontala sam da mi je lakse hodati kad pridrzavam rukom stomak. Lepterija, ja pojas nosim od decembra, tj od 5.og meseca, mnogo me je pritiskalo i nisam mogla ni 20koraka da napravim kada izadjem napolje. Sa pojasom mi je mnogo bilo lakse. Sada smo usli u 7.mi mesec i po kuci ga nekada sada i ne nosim kada nesto radim, zavisi kako se okrene , inace kada sam po kuci aktivna lakse mi je sa pojasom. Bilo gde vani se podrazumeva da ne mogu bez njega!! Jole84 sto se tice spavanja nista mi ne pricaj, od kada znam za trudnocu pa ustajala sam do 5,6 puta nocu, sada je to do 3.puta a tako mi se spava, a ono me probudi bol koji pritiska dole..... A tek nam nema spavanja kada bebani dodju, tako svi pricaju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 12:11:23
|
|
|
|
lavica28
|
NM srecna godisnjica i od mene
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 6.2.2014 12:11:55
|
|
|
|
Jole84
|
Lavice a najgore kad kažu "naspavajte se sad" pa kako bre da spavamo Znači taj bol dole je normalan? Sad se nešto zapitah pošto me i dalje bolucka,ne znam šta mi je. Degu kako si
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u prvom tromesečju trudnoćeKrvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Beta hcg JAmyDa li vam je poznat slucaj uspjesne trudnoce, zavrsene radjanjanjem zdravog djeteta, u kojoj su vrijednosti B hcg bile jako niske i uz to su pokazivale znatno duze vrijeme dupliranja nego sto je to normalno???
Da (
29%)
Ne (
67%)
Da,to se meni desio (
4%)
Ukupan broj glasova: 102Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!