|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ]
5.2.2014 9:33:49   
dunja RR
Maro, a taman trebam danas da ga uzmem, javljam da li sam platila ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 226
5.2.2014 9:39:51   
Klarita
Zenske, ajmo user posted image
Ja uzela utrogestan preksinoc na poznanstvo,a danas ce da mi jave da li da odem da platim ili neuser posted image

Zavrsih u DZ sa analizama, poslepodne rezultatiuser posted image , sad na miru da popijem kafu pa cu u Niiiiiiiis kod dr-a.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 227
5.2.2014 9:48:58   
mika79
Trudnice ko je za user posted image častim, bila sam na uz i Bogu hvala sve je uredu, bebica lepo napreduje, videli si se ekstremiteti i nosić kako je mali i prćastuser posted image dr j e rekla da sam po uz 12 nedelja. Rekla mi je da se opustim da mogu normalno da šetam i da ne moram da ležim.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 228
5.2.2014 9:53:08   
Klarita
Evo, ja pijem uvekuser posted image
user posted image za bebca, ali ti sad nemoj da se opustis, nego pomalo i polakouser posted image Muzu nece da fali da i dalje cisti, a ti se svaki put seti, da ti je dr rekla da pomalo setas, ne da ribas podove i brises prasinuuser posted image

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 229
5.2.2014 9:57:32   
mika79
Klarita user posted image moraću ovu tvoju poruku da čitam često da ne zaboravim. Potpuno si upravu, trudiću se da ne preterujem sa aktivnostima.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 230
5.2.2014 10:13:47   
Trcosava
Žene jel sam ja nešto propustila?

Šta je sa Viking???

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 231
5.2.2014 10:24:35   
mamica 91
Ako sam ja dobro skontala Vik sutra ima zakazan CR... ako sam pogresila ili se nesto promenilo neka me neko demantuje..
user posted image za sve user posted image

ja se ne javljam ovih dana ova mi se tama "pogubila skroz" pojma nemam ko pije ko placa, kad god udjem ispisane nove 3 str. a nemam vremena bas sve da iscitavam...

Sanjalice ima li nekih promena ? user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 232
5.2.2014 10:27:13   
jovana jojo
Jutro trudnice bila sam dugo odsutna pa sam tek sad videla ove novine, znaci sad sve ovde pisemo ne vise onako po tromesecjima?

Ja idem na kontrolu kod dr u petak, kolica koja smo porucili su stigla i jako mi se svidjaju non stop idem u sobu da ih gledamuser posted image ... sad trazimo krevetacuser posted image kad dodje bebac da sve bude spremno.

Je li se naka trudnica mozda porodila ovih dana dok sam bila odsutna, izasla sam iz koloseka i ne znam sta se desava na RRuser posted image

Pozzzz trudnice...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 233
5.2.2014 10:44:57   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: mamica 91

Ako sam ja dobro skontala Vik sutra ima zakazan CR... ako sam pogresila ili se nesto promenilo neka me neko demantuje..

Hvala Mamice user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mamica 91)
Direktna veza do poruke: 234
5.2.2014 11:14:28   
Jole84
Dobro jutro trudničice user posted image
baš ste vredne,nisam ulazila samo 1 dan i sad imam roman da iščitam,ako ako samo nek se piše user posted image
Nama juče stigao krevet za bebi sobicu u kome ću ja da spavam i mnogo je lep user posted image Ustvari,lepa mi je pomisao da u okrečenu praznu sobicu stiže jedno po jedno. user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 235
5.2.2014 11:26:26   
ivaMark
Nama juče stigao krevet za bebi sobicu u kome ću ja da spavam i mnogo je lep Ustvari,lepa mi je pomisao da u okrečenu praznu sobicu stiže jedno po jedno.

Kako je to lepo Jole user posted image

Nema Sanjalice... Ona danas ide kod dr ii sam ja nesto pogresno skontala?user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 236
5.2.2014 11:33:46   
Jole84
Izgleda za Sanjalicu treba da počnemo da navijamo user posted image
Iva kako si ti user posted image
da znaš da je lepo sva sam kao ovaj user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 237
5.2.2014 12:14:11   
moja ciklama
Jao..šta ga nas jeuser posted image ..radujem se..
Hvala devojkama koje su mi preporučile leblebije i ostale đakonije protiv gorušice. Poslednja 2 dana je bolje. Možda zato što skitamuser posted image .

Moj pregled je tek 20tog..izludeći do tada. Čekaću, samo da bude sve ok! Meni nekako puno da 4 nedelje ne vidim bepcauser posted image

< Poruku je uredio moja ciklama -- 5.2.2014 12:15:32 >

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 238
5.2.2014 12:30:05   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: moja ciklama

Moj pregled je tek 20tog..izludeći do tada. Čekaću, samo da bude sve ok! Meni nekako puno da 4 nedelje ne vidim bepcauser posted image

Ciklamice, ja idem i ređe, na 6 nedelja, kažu da nema potrebe češće kada je jedna beba.
Bila sam pre neke dve nedelje, a sledeći mi je EUZ počatkom marta.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 239
5.2.2014 12:32:30   
little_one
Pozdrav okruglice!

Sta nam je sa Sanjalicom, ne javlja se....nadam se da ce se javiti uskoro da znamo kako napreduje...

Jole super za krevet, nema nista ljepse od spremanja za bebu....Jojo kakva ste kolica uzeli?

Vik sutra ima zakazano, kako se osjecas Vik? Jel za ujutro zakazana sekcija?

Ciklama, i kretanje pomaze kod gorusice....i to da se ne legne odmah poslije obroka vec da se provede barem neko vrijeme u uzdignutom polozaju, kazu da i to zna da dovede do zgaravice ako se ispruzis odmah poslije obroka....

Ima li novih trudnica da nam stize iz crtica? Evo Vik oslobadja vec sutra jedan veliki krevet za duplicu ili za dvije nove debelice user posted image

KOd nas se ide svake 4 nedjelje na pregled, ali evo krajem februara ce biti 3 puna mjeseca od poslednjeg ultrazvuka....sto kaze Dunja, stvarno nema potrebe za cesce, posebno kad se vec osjecaju pokreti bebe i mozes i sam da pratis da li je sve u redu....zadnji uz sa oko 20 nedjelja je dovoljan i onda u 36toj nedjelji da se vidi kolika je beba i eventualno nacin poroda...

< Poruku je uredio little_one -- 5.2.2014 12:34:22 >

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 240
5.2.2014 12:52:52   
Jeltje
Lepterija, super je sto nemas problem sa Tothemom, nemam ni ja onako kako zene pricaju da im je od nje muka, da imaju zatvor itd. Meni je vise opterecenje to sto moram da je pijem, a kazu da je bolje kad je prazniji zeludac i treba sa vitaminom C, pa je obicno pijem sa limunom, a onda me boli malo zeludac dok ne jedem posle. Takodje mi je ukus grozan, a i bojim se zbog farbanja zuba, pa pijem na slamku i to me sve opterecuje...A i ne bi trebalo da se jedu mlecni proizvodi, jer kalcijum umanjuje dejstvo gvozdja, pa u pocetku nisam jela uopste sir, pavlaku, jogurt itd...A onda sam se smorila i sad jedem sve...ne mogu bez jogurta.

A sto su tebi dali da pijes, to gvozdje od 16 nije uopste malo?...Meni je 8 user posted image . Mozda ti je hemoglobin nizak, kao i meni?

IZVORNA PORUKA: Lepterija
Moj poslednji nalaz Fe oko 16 i ja pijem Tothemu, ali interesantno, ona meni uopste ne smeta, mogu da je popijem kako hoces i s cim god hoces, ma bas nista. Nisam nesto sigurna oko tog nalaza. U bolnici mi bio 26, a za tri nedelje ovde u banji 16. Da li je bas mogao toliko da padne? pojma nemam user posted image . Za nedelju dana ponovo radim nalaze pa cemo videti. 18. idem u Nis na kontrolu i jedva cekam da vidim opet bebane i sve se nesto nadam da ce reci da je pogresila kod jednog kitonje, pa da bude devojcica! user posted image

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 241
5.2.2014 13:03:41   
Jeltje
A za utrogestan sam i ja videla sinoc u Kuriru pise da je od danas besplatan...Ja dobila recept pre neki dan i nisam ga uzela, i bas se obradovah sinoc, uzecu ga danas ako je zaista free user posted image

Mika 79, bravo za rezultate za uz...sad uzivaj i ne preteruj u aktivnostima. user posted image

Jole 84, jooj...bas ti zavidim sto sredjujes polako tu sobicu i ja bih bila presrecna. Uzivaj u svemu tome i za mene. user posted image Ja moram da se strpim dok se nasa situacija ne iskristalise.

Sanjalice, sta se desava, imas li kontrakcije? Tebi je bas sitno, vidim da ti je termin 07.02....brzo ces ti to. user posted image Moja drugarica je imala termin 28.01. i nista se nije desavalo i na kraju su je porodili CR u Visegradskoj 01.02.

Vik, tebi sutra CR...bice to sve super. Bas napisah moja kuma se na CR porodila za vikend i sve je bilo super. Drzim fige...user posted image

Maro, kako isijas danas? Nadam se bolje, cim si se odgegala na vezbe i na posao. user posted image

Sa ovim soljicama za kafu koje ste postavljele namamiste me da mi se pripije...odoh da je skuvam...Da li je jos neko za?...Ljuuub user posted image

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 242
5.2.2014 13:11:42   
Lepterija
Pravo da ti kazem i ja sam se zacudila sto mi je dala. Hemoglobin je 100. Mozda jer sam joj rekla da imam urodjeni nedostatak Fe, tj.imala sam dok sam zivela u Bosni. Kad sam se udala u Sokobanju, popravilo se gvozdje i to trajno. Ni meni 16 nije malo, s obzirom da sam ga imala i 2 i 4. Ja Tothemu pijem s nekim sokom, borovnica, djus, cedevita i zadnje vreme sam pocela polenov prah i med da razmutim u casi vode pa sipam i nju. Ne faraba mi nikad zube kad je tako popijem u soku. Farba samo stolicu :) A sto se tice mlecnih proizvoda, ja tu ne pazim, ujutru gotovo obavezno jedem jogurt sa lanenim semenom ili mekinjama zbog probave. Htedoh vam reci da iz mog dugogodisnjeg iskustva za tim manjkom Fe, sve sam koristila od lekova, ali mi najvise pomogne polenov prah. Samo ga treba kupiti od proverenog pcelara, sa cistog podrucja jer njega pcela direktno uzima sa cveta i ne preradjuje ga, pa ako je cvet zagadjen, onda i polen ne valja.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 243
5.2.2014 13:12:36   
Nimfa
Jeltje evo ja sam za jednu user posted image

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 244
5.2.2014 13:21:52   
Jeltje
Nimfa,

Skuvala sam kaficu...hajde pridruzi se!!! user posted image user posted image

Kako si ti? Ti isto brojis sitno...kad ti je termin?

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 245
5.2.2014 13:26:39   
Jeltje
Lepterija,

To je to, dali su ti zbog hemoglobina, jer je za njega donja granica 120...a tebi je 100, meni je 90 :(...Ja se nadam da ce mi kada ispijem ovu Tothemu i uradim ks sve biti ok, pa necu morati nista vise da pijem...
Inace, kako si ti? Znam da si ono bila u bolnici i da je posle sev bilo ok...KAko se osecas? Jel mirujes ili skitas?

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 246
5.2.2014 13:33:46   
lavica28
Stvarno ima puno da se iscita kada se propusti dan, ali ako ako user posted image ima nas puno!

I ja sam pre neki dan cula za utrogestan i super jer ga i ja jos uvek koristim!
Ja samo da se javim, nema nista novo, bebac samo bije, ne miruje! Juce smo bili na prvi cas skolice i super je bilo!
I ja drzim fige buducoj mami i da CR prodje kako treba
pozdrav mamiceuser posted image

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 247
5.2.2014 13:37:14   
dunja RR
Bila u apoteci, ne plaća se od danas utrogestan, istina user posted image

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Maro, a taman trebam danas da ga uzmem, javljam da li sam platila ..

< Poruku je uredio dunja RR -- 5.2.2014 18:54:20 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 248
5.2.2014 13:41:38   
Nimfa

IZVORNA PORUKA: Jeltje

Nimfa,

Skuvala sam kaficu...hajde pridruzi se!!! user posted image user posted image

Kako si ti? Ti isto brojis sitno...kad ti je termin?

Hvala za user posted image Nisam lose,stomak steze,beba luduje mislim da nece skoro bas joj prija unutra user posted image
Brojim,brojim user posted image termin mi je 18.02.2014.
U petak idem na CTG pa da vidimo sta ce da pokaze user posted image

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 249
5.2.2014 13:43:56   
mati

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

IZVORNA PORUKA: mamica 91

Hvala Mamice user posted image

Da da,ja sam zapamtila, kako i ne bi kad je i meni sutra rodjus...
Za utrogestan sam i ja cula da vise niko ne placa, mada ga ja nisam placala...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Kasica:
maya.

Za koju kasicu da se opredelim ?

Hipp (32%)

Hestle (5%)

Juvitana (11%)

Milupa (7%)

Humana (5%)

Domace Kasice (40%)

Ukupan broj glasova: 189

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here