wivern -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (21.9.2014 12:00:56)
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Ovo sam pre neko veče peko FB ispričala jednoj mojoj dragoj drugarici sa RR (prepoznače se sama)[sm=smiley31.gif] Mislila sam da ne pišem ovde o tome, ali priča se ponovila jutros preko telfona... Moj, sada već bivši suprug, je u fazonu da ću ja da se pomirim sa njim, i da ćemo mi opet da zivimo zajedno , jer ja to MORAM da uradim... Što meni, naravno, ne pada na pamet!!! Kada više ne zna šta bi mi rekao da bi me polovredio, krenuo je sa tim:"A ko će tebe? Kome trebaš ti sa detetom? Ko će da prihvati dete?" (kao da ja planiram da se udajem ili šta ti već znam šta, pa sad treba neko da prihvati ili ne prihvati moje dete...) Najnovije što je jutros ponovo rekoa, a što znam da je rekao da bi me što više povredio, jer zna koliko mene to boli, bilo je:"Kome reba zena koja ne može da ima decu?!?" Znači, osećam se kao... ma ne mogu ni opisati kako se osećam... i palče mi se ... i besna sam... i... Zapkic ne se sikiriki zbog budale. Pa ja bih pre izabrala da zivim sa covekom koji ne moze da ima decu nego sa nekim ko moze da ima ali je teska dzukela. Budi srecna sto si se razvela od takvog smrada od coveka, da izvines na izrazu ali za bolji nije.
|
|
|
|