Klarita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.9.2014 23:32:06)
|
Uzasno se primam na pricu o platama, uzasno [sm=zz_furious.gif] Cistacice primaju 23000, ne 20000. U redu, malo je. A, izvinite, moja majka nie cistacica, vec pravni birotehnicar i prima platu 24000, ja u prosveti 42000 (mislim 37700, jer nemam 100%, to je vec druga neka prica)...a, kolika je razlika u skolovanju, mentalnom radu [sm=hudicek1.gif] Po 100000.put na ovom forumu: "Umni rad je fizicki neizdrziv" Tacka. I sve cistacice bih otpustila i zaposlila one koje hoce da ciste i rade svoj posao, a ne da molim svaki dan gospodje da oribaju wc [sm=zz_cold.gif] Nikad nisam ni piskila u skolskom wc-u, a kamo li nesto drugo, medjutim u trudnoci oces neces, moras...pa majku mu milu...drugo, one sve znaju o svakome i po ceo dan ispijaju kafe...i glavne su u svakoj ustanovi. cas_t izuzecima. Plata im mala, OK. Aj sad lepo kuci bez plate, pa da dodje neko kome nije mala. I da ne mracim skroz, evo crnog humora, mojoj majci nece smanjiti platu jer ne prelazi 25000[sm=smiley36.gif] Isi, nismo mislile na pandure, nego na gospodina (ne mogu ni da otkucam njegovo ime, a ni nadimak[sm=smiley36.gif]) i ljude oko njega [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|