RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 22:21:15)

IZVORNA PORUKA: isidora88

nek samnji svojim ministrima, nek ukine putovanja po belom svetu, ona tabakovicka i bajatovic imaju platu kao 500 ljudi, gde to ima osim kod nas[sm=hudicek1.gif]

Potpisujem, ovo me strasno nervira, dok oni trose nase pare po belom svetu,m mi cemo da stedimo[sm=hudicek1.gif]

Ipokrisia -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 22:23:41)

najjace mi bilo jutros nabacio neki kiseli osmeh i kaze od sada cete me videti uvek sa osmehom, jer kao znate ovo sto radim je tako extraaa...a vi ljudi ste takvi debili da uspevam da vam se jos smejem u facu dok vas zavrcem! [sm=zz_confused.png]

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 22:29:25)

meni muka od njega,kao ljiga je neka,asocijacija na rat,bedu,nemastinu,logor,odvratan je.sta vise crno da mi smanji,skotina,pa za koji dzeparac da radim?!pricam sa koleginicom i kazem-pa,ja da sam se udala za nekog tako jadnog profesora kao ja,pa da kuburi sa casovima,ne bismo se videli iz g..., a on da smanjuje i ovu mizeriju!bednik jedan[sm=hudicek1.gif],sramota.

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 22:35:35)

Uzas, nista ne zelim da gledam i slusam, beda bede. Cujem jutros za smesnu akciju deljenja cokoladica po gradskom prevozu, kao zahvaljuju se gradjanima sto su poceli da placaju. I jos vele da su ljudi mnogo srecni zbog tih cokoladica, a bili su i kad su im flajere delili. I da su ljudi vise placali kartu ksd su in ovi lepo objasnili zasto je to vazno. Sve to nam iznosi neki PR, dekoltiran dabome.

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 23:00:36)

Cula sam i ja za te cokoladice, a prihod im se uvecao nema sta. Maltretiraju ljude - putnici sa uredno dopunjenom mesecnom pretplatom, od 1. septembra u obavezi su da redovno ocitavaju svoje personalizovane kartice pri svakoj voznji, kao i kod presedanja u drugo vozilo. [sm=zz_furious.gif] strasno.

Sanchy -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 23:16:35)

Retko se bas iznerviram ali ovo smanjenje plata i penzija mi je toliko odvratno da nemam reci ..neka linearno smanje i dazbine onda pa ok ali neee,fiskaliteti ostaju isti a ono od cega ih placamo i punimo budzet se smanjuje,ne znam kako misle da narod zivi uopste?Mene licno to smanjenje ne dotice,ali mama samo sto je otisla u penziju i sad ce jos da joj smanje a i onako je nedovoljna..ma strasno[sm=bad.gif]

Klarita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 23:34:00)

Izvinite, a ko ga je onda glasao ako ga vecina ne podnosi[sm=zmeden.gif] Znate, apoliticna sam, glasam na izbore iz neke moralne obaveze i uvek onog ko mi je najsimpaticniji...ovaj ne verujem ni rodjenoj majci da je simpatican[sm=hudicek1.gif]

Ne pratim vise TV, eto zbog cega samo fox life, pink music, sport[sm=smiley19.gif]Branki, i nas hvata zar ne? Htela sam da verujem da ce nas zaobici[sm=smiley19.gif]

Probudio se N[sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif]

wivern -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.9.2014 0:02:46)

Na zalost izgleda da glasa gomila penzionera (koji ce sada i platiti dobar ceh zbog toga) i klinaca koji su tek stasali za glasanje i koji se loze. Ja na zalost ne glasam odavno i ne mislim da je to za pohvalu, ali ne zelim vise da glasam protiv nekoga. A ova [sm=zz_poop.gif] su sva ista, svi do jednoga. Samo sjasi kurta da uzjase murta.
Sto bi neko rekao na proslim izborima " ja u [sm=zz_poop.gif] neci ni da zgazim a kamoli da glasam za njega"

Sanchy -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.9.2014 0:53:28)

Ja znam ko je glasao ,u mojoj okolini ih ima dosta s obrazlozenjem pa za koga cu?A lepo sam govorila nemojte ljudi dobice apsolutnu vlast,cak i ako ste za njega dajte glas nekom irelevantnom a ko moze da udje u postizbornu kombinatoriku,,glasajte mudro..eh eh...iskreno sam zabrinuta jer mislim da ne znaju sta rade,pokusavaju da ustede kako bi sta?Imali za plate i penzije za koje se ovako svaki dan zaduzujemo??I sta?Opet nema ulaganja u proizvodnju poljoprivredu ,nigde ne vidim iz;laz ni pomak u pozitivnom smeru..a tek sto se nerviram oko ove ebole..Ujedinjene nacije proglasile epidemiju ebole u Africi kao pretnju za medjunarodni mir i bezbednost i slazem se,koliko pratim izjave lekara pitanje je trenutka kada ce virus mutirajuci doci u fazu da se prenosi vazduhom a onda ,,ce biti svasta..[sm=smiley13.gif]

pocahontas -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.9.2014 1:13:17)

umesto da smanje br.zaposlenih u drzavnoj upravi i javnim preduzecima...
pocinjem da verujem da su pokrali izbore jer ne znam nikoga ko je za njih glasao...ili bar niko nece da prizna.

mali_mis -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.9.2014 6:55:51)

Znam neke koji su glasali za njih. Ali da vi vidite te face, sve bi vam bilo jasno. [sm=smiley11.gif]
Ja nisam htela da se nerviram, i slusam njegovo razvlacenje, pravdanje...pa sam se lepo sa detetom pokupila i u krevet. Sad vidim da sam dobro uradila.
Bajatovica mi ne spominjite, kad ga vidim dobijem sracku. Onu tetka Tabakovicku mogu i nekako da svarim, mada mislim da joj je prethodna frizura mnogo lepse stajala, sad mi lici na bivsu ministarku zdravlja.

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.9.2014 7:58:20)

IZVORNA PORUKA: pocahontas

umesto da smanje br.zaposlenih u drzavnoj upravi i javnim preduzecima...

pa kako to da urade? kako da odluce koga da otpuste? da li da otpuste dva coveka koji eventualno i rade neki posao ili da otpuste rodjaka od ovog i onog? jbg, ovako je lakse...

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.9.2014 8:37:02)

ja poznajem ljude koji su glasali za njih...ljudi koji inace sastavljaju kraj sa krajim,nezadovoljni prethodnim stanjem,pa sve ocekujuci nesto bolje i da vec jednom krene neka uzlazna putanja..ali,niko nije ovo ocekivao.pa,evo,neka puste emisije od pre par godina u kojima je gostovao,ni u jednoj nije spominjao ovakve korake.
mislim,ako jedna ovako plodna zemlja sa prirodnim resursima na ovom geografskom polozaju ne moze da prehrani sacicu svojih stanovnika i da im omoguci normalan zivot,onda sta da se prica,propast i nesposobnost kompletna,godinama unazad.pa,sta bi radili da nas je kao japanaca,jeli bismo jedni druge i ziveli jedni drugima na glavi.

Modessty -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.9.2014 8:45:21)

ZAto Anči ode u beli svet!

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.9.2014 8:50:19)

M. Mis, haha ova frizura paž joj mnooogo bolje stoji , bez obzira sto je ista Djukicka !
[sm=smiley36.gif]
Mm glasao za onog lika sa radija , haha, sprdnja !
Ali ljudi, ovo su reforme, mora da boli .

mali_mis -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.9.2014 9:08:08)

Bez komentara

nata11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.9.2014 9:49:49)

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Bez komentara

A sto se u nasoj ambulanti pod kojom mi pripadamo pojavile zmije. [sm=smiley36.gif] I to ne jedna nego ima leglo u zidu zgrade. I tako do daljnjeg idemo kod dr u drugim ambulantama. Ludilo u nasem zdravstvu u svakom pogledu.

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.9.2014 9:56:54)

Ja znam da su kod nas kupovali glasove, i to su ih licno zaklete demokrate vrbovale, i to oni koji su drzali Djindjicevu sliku u svojoj sobi, uramljenu, mrzim talve licemer[sm=hudicek1.gif] Jurili penzionere, i bolesne, pa ih dovodili da glasaju za kilo secera i zejtina!

Ja nisa glasala, uvek sam opozicija, ma ko god bio na drugoj strani[sm=smiley36.gif]

Videh na fb, morala sam

[img]http://www4.slikomat.com/13/0919/ln4-104063.jpg[/img]

mihi -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.9.2014 13:21:45)

Branki ne može jer caruju kriminal i korupcija u tome je problem. Krade se na sve strane.

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.9.2014 13:31:55)

pa,jeste.dok se svako ugradi i uzme svoj deo,naravno da novca nema onda za investicije.pa,gledam samo ovde u RTB-u kod nas sta se radi,fuckaju se pare samo tako,milioni i milioni su prosli kroz RTB.
nedostajes mihi[sm=smiley31.gif]

htedoh reci kineza,ne japanaca.

mali_mis -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.9.2014 14:05:13)

mm dolazi veceras [sm=zz_banghead.gif] Valjda nije neki godisnji.

doktorkakristal -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.9.2014 16:02:21)

MISU koliko ostaje [sm=zmeden.gif]

mali_mis -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.9.2014 16:03:48)

A valjda ce u ponedeljak kuci. I to mi je daleko.

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.9.2014 16:05:28)

mm a kude je tvoj muz inace? ja jedino kontam da vi ne zivite zajedno ali nikako ne mogu da pohvatam u kakvim ste odnosima [sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.9.2014 16:08:04)

Bubi kod nas jedino sex funkcionise, i to kad sam ja odmorna, sto je retko kad [sm=smiley36.gif]
On je u Bosni, dolazi jednom mesecno obicno na vikend. Samo sto taj vikend meni kao da traje 500 dana, svaki put jedva cekam da ode nazad.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>