RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

mirkam -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 21:10:41)

IZVORNA PORUKA: ksena

mirkam, i ja sam za taj recept sa sodom. mislim da tu ide i sirce. ali kod nas se rerna riba jednom godisnje i to mm odradi, ja malo asistiram ahhahaha...i naravno, rukavice na ruke.

Ma ne znam ja nista sa rukavicama da radim, to je problem. Probacu ove "domace" recepte drugi put, hvala vam.
I uh, kud sad dodjoh ovo da citam, opet sam se iznervirala. Ma mrzim o pa ti dzaba sve [sm=zz_banghead.gif]

isidora88 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 21:11:51)

ne podnosim, ali ne podnosim ovog debila pi*koustog, nek crkne vec jednog da ga ne gledam i ne slusam vise, grozim se tolike kolicine pateticnosti i svega ostalog sto ide uz tog lopova[sm=zz_banghead.gif][sm=smiley7.gif][sm=zz_bomb.png]

17 joka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 21:29:44)

[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] joj Isidora da znas nasmeja me ali ni ja nepodnosi ni da vidim ni da cujem[sm=hudicek1.gif]

wivern -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 21:40:57)

IZVORNA PORUKA: isidora88

ne podnosim, ali ne podnosim ovog debila pi*koustog, nek crkne vec jednog da ga ne gledam i ne slusam vise, grozim se tolike kolicine pateticnosti i svega ostalog sto ide uz tog lopova[sm=zz_banghead.gif][sm=smiley7.gif][sm=zz_bomb.png]

Sudjelujem u tvojoj nervozi [sm=bravo.gif]

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 21:55:16)

nisam htela ipak da ukljucim tv,ne mogu,ali ne mogu da ga gledam,ni slusam,muka mi je od njega[sm=hudicek1.gif]

lelaigor -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 22:00:51)

O kome pričate?

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 22:03:42)

o gospodinu premijeru.

doktorkakristal -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 22:04:58)

rado bih promenila kanal al muza zanima sta prica [sm=hudicek1.gif]

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 22:06:16)

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

rado bih promenila kanal al muza zanima sta prica [sm=hudicek1.gif]

Isto, ja ne radim, ali suprug radi u javnom sektoru[sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 22:06:20)

Lelo kad ja ovde u slo pa kapiram o kome pričaju [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 22:06:22)

i ovaj moj da je tu sad bi ukljucio i upiljio se u tv i pojacao kao da je gluv[sm=smiley29.gif]

big mum -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 22:07:36)

Smanjite TV i samo ga zamislite u donjem vešu i nećete se više nervirati.[sm=zz_nerd.png]

doktorkakristal -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 22:09:10)

UM i moj zato i slusa [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 22:11:41)

hihihi Isi pa sto gledas [sm=smiley36.gif]? sva sreca pa nismo palili tv, kaze mm nece biti srecni ljudi [sm=jezicek.gif].
a sto se tice plata nece samo javni sektor osetiti... ukinuli su minuli rad, smenski rad... ocekujem da ce mm imati platu manju bar za 15000 iako je u privatnoj firmi. a u poslednja 2-3 meseca je vec smanjena za isto toliko [sm=hudicek1.gif]...
ali neka smo mi zivi i zdravi [sm=bravo.gif]

17 joka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 22:11:51)

ljudi, koliko me nervira haos[sm=hudicek1.gif][sm=zz_stomp.gif]

Bibilib -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 22:11:54)

De,de,de zene pa ne se nervirajte za badava [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

dijana1* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 22:12:36)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Lelo kad ja ovde u slo pa kapiram o kome pričaju [sm=smiley36.gif]

I ja sam odmah skapirala[sm=smiley36.gif]
Patetika dosla i do RS[sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 22:13:31)

ma jescemo koru s drva , neka nas [sm=hudicek1.gif]
maaaaaa uf da ne lajem bolje je

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 22:13:34)

IZVORNA PORUKA: bubulence

...

i ja to isto kazem, a i nek mi sveki sto duze pozivi[sm=smiley36.gif]

big mum -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 22:14:26)

IZVORNA PORUKA: 17 joka

ljudi, koliko me nervira haos[sm=hudicek1.gif][sm=zz_stomp.gif]

Koji ,onaj u glavi u kući ili u svjetu[sm=smiley1.gif]
Nemoj da se nerviraš ne vrijedi ,samo lagano [sm=zz_balanced.png][sm=zz_spin.gif]

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 22:16:35)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

...

hahahaha ovo samo ti mozes napisati [sm=smiley36.gif]

Ipokrisia -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 22:17:02)

IZVORNA PORUKA: isidora88

hahahhaha znaaaaci umireeem [sm=smiley36.gif] [sm=jezicek.gif] e bolji opis vala ne postoji !! [sm=smiley36.gif]

ja sam samo gledala najavu jutros da ce pricati nesto veceras i ne pada mi na pamet da gledam, ne zelim da njegov glas dopire do bebice [sm=smiley36.gif] dozivecemo stres i ja i ona [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 22:17:57)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

...

hahahaha ovo samo ti mozes napisati [sm=smiley36.gif]

Pa kad sam iskrena[sm=smiley36.gif], sta cu da nije bilo nje nista od ovog sto imamo, ne bi smo imali[sm=smiley36.gif] ahahhah nisam ironicna....

17 joka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 22:18:28)

Ipo, i mnogo bolje[sm=smiley1.gif] nista dobro i pametno

isidora88 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.9.2014 22:19:50)

mm radi u javnom sektoru, i nervira me sta on i ostali zaposleni imaju da placaju neciji lopovluk[sm=smiley7.gif]
nek samnji svojim ministrima, nek ukine putovanja po belom svetu, ona tabakovicka i bajatovic imaju platu kao 500 ljudi, gde to ima osim kod nas[sm=hudicek1.gif]
odoh da spavam, muka mi je od ovog goveda, ali kako me nervira ono njegovo, ja sam kriv, eto mene tuzite, ja, pa ja, pa ja, more mrs vise [sm=zz_stomp.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>