RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

wivern -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 1:36:03)

IZVORNA PORUKA: nata11

Ona bar ima vas. Znas koliko ima ljudi po selima koji zive samo od zemlje, koje su svi zaboravili.

E bas to sam napisala u prethodnom postu. Pa ti ljudi su izgubili sve, i svoje dostojanstvo. Sta imaju od zivota...
Trebalo je da sve politicare strpamo u sti voz i oteramo u tri lepe...sa dozivotnom zabranom povratka bilo kojeg njihovog potomka.

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 1:39:16)

Da, ima izuzetaka! [sm=zz_biggrin.png]
Nama je Telekom uplacivao satnicu dugo vremena ispod minimalca, protivzakonita radnja! Kako da se covek ne nervira ! [sm=zz_banghead.gif] Pusti giganti!

Klarita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 1:48:28)

Par mojih drugara radi u Telekomu i odlicno zive, bas me cudi[sm=zmeden.gif] Sa jednim sam bas bliska, cak i letujemo zajedno porodicno, drugi je muz rodjene sestre moje najbolje drugarice kojoj sam decu krstila...prilicno su im dobre plate.

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 1:54:34)

Ako su u kancelarijama onda jesu dobre. Daj prezimena , mozda znam ljude.[sm=smiley1.gif]

mali_mis -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 11:00:39)

Sto ne volem kad mm ocekuje da cu prvo njemu da dam da jede, a ne detetu. Frizider tamo, izvoli, nisi prvi put ovde.

milicicak -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 13:27:39)

aaaa uspela sam da spalim i tikvice i sargarepu i sargarepu koju sam ponovo pravila da nadoknadim to sto mi je izgorelo [sm=smiley35.gif] puna mi kuca [sm=smiley35.gif] dima
i to sve zato sto se zaboravim dok radim aaaaaaa

isidora88 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 14:01:19)

tako sam ja jednom pravila kokice i zaboravila ulje da sipam u serpu a usula kokice, crni dim se sirio u hodnik zgrade, cak su mi i komsije dosle,zvone kao ludi , mislili da cu zapalim stan, a ja za to vreme lujka na terasi pusila cigaru[sm=smiley36.gif]

17 joka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 14:13:35)

Milicicak,Isidora ima nas dosta takvih, meni se desilo sa mlekom prosle nedelje kako je bilo opisati vam nemogu

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 14:16:01)

Ja sam muzu spremila poklon na nasu proslogodisnju godisnjicu, a ujedno i kucu punu dima jer sam hladnu vodu dodala u vrelo ulje, eeeej, i dalje ne verujem [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 16:13:29)

Krenuli u prodavnicu i kao i uvjek presvučem prvo T pelenu,ostali možda dva sata,kad smo se vratili skinula je opet i vidim ona se ukakila,uopšte nije smrdilo da primjeti i sad se sva guza crveni,jedva sam je očistila koliko je plakala,sunce milo duša me boli.[sm=smiley19.gif]

doktorkakristal -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 16:18:12)

EMICE kad se ukaki peri je bebi sapunom i posle dobro namazi kremu koju vec koristis

emicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 16:22:44)

Imam kremu baš tako kad se ojede,to je imala jednom od vrućine ali sad je baš puno,valjda će se brzo smiriti.

doktorkakristal -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 16:27:49)

hoce nista ne brini samo izbegavaj vlazne maramice i cesce pranje guze

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 16:32:15)

Kad se tako zacrveni najbolje da je ostavis neko vreme bez jednokratne pelene , ostavi je jedan dan u pamucnoj ili ja recimo imam dajdaj pelene i one su super. Dovoljno jedan dan da koza prodise i sve se sredi, naravno i kremicu mazes !

serpica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 23:01:12)

Aaaaaa Hitleru gde su ti naslednici sad [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=zz_furious.gif][sm=zz_furious.gif]

anci kv -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 23:03:43)

IZVORNA PORUKA: serpica

Aaaaaa Hitleru gde su ti naslednici sad [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=zz_furious.gif][sm=zz_furious.gif]

šerpi,ženo što ti je?

serpica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 23:06:23)

IZVORNA PORUKA: anci kv

IZVORNA PORUKA: serpica

šerpi,ženo što ti je?

Bolje da ne znas,bolje [sm=zz_banghead.gif] nesmem da kazem,ubila bih komsije,ubila na fin nacin ko gospodin Hitler....

anci kv -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 23:09:54)

ma prospi malo ulja na stepenište i pred ulaz,onako kao slučajno

nata11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 23:11:20)

ma prospi malo ulja na stepenište i pred ulaz,onako kao slučajno

Sta kora od banane izasla iz mode?

serpica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 23:12:09)

Ove bi ja u gasnu komoru,sve do jednog,svih...hmmm cek da vidim...svih 25 komada [sm=zz_banghead.gif]

anci kv -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 23:13:32)

ti ko da živiš u staračkom domu?
nato,ni banane nisu kao što su bile

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 23:13:41)

Mrzim kad mi pukne nokat ! [sm=zz_furious.gif] Mrzim ribanje i ciscenje! [sm=zz_banghead.gif]

serpica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 23:15:32)

ti ko da živiš u staračkom domu?
nato,ni banane nisu kao što su bile

Anci ne vuci me za jezik ce budem banovano na nacionalnu osnovu,neje starcki dom,Cajko,znas na koga mislim.

Modessty -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 23:21:58)

Šerpi nije ti tu muž, priključi se žurki! [sm=smiley1.gif]

Ja sam danas htela da komšiji nabijem čekić u glavu! Ne da imaju talenat da čukaju kad uspavam dete!!!! [sm=hudicek1.gif]

serpica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.9.2014 23:24:49)

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Šerpi nije ti tu muž, priključi se žurki! [sm=smiley1.gif]

Ja sam danas htela da komšiji nabijem čekić u glavu! Ne da imaju talenat da čukaju kad uspavam dete!!!! [sm=hudicek1.gif]

Mod ma kakva zurka,spava mi se,idem da lezim dok se mali ne probudi,cuti kad se ovi gore utisase inace ce stvarno da radi cekic.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>