doktorkakristal -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (22.9.2014 9:57:05)
|
kazem ja bolje da nisam ni ustajala jutros [sm=hudicek1.gif] Sama sa Dorom,pogledam ne radi zamrzivac,majko mila gde cu meso,juri od vrata do vrata nigde nikog svo rade,nadjem jednu komsinicu koju ni ne znam i zamolim je da stavi kod nje zovem servis situacija sledeca RADNIK: HALO ja;ne radi mi zamrzivac da li bi mogao neko da dodje da pogleda RADNIK; o cemu se radi JA;nece vrata da se zatvore ( dora vristi iz mozga nije se naspavala nervozna drzim nju jednom rukom drugom telefon i buljim u jeb... zamrzivac) RADNIK;da li su vam fioke na mestu,pogledajte gumu (tamo neku gumu morala bih da se sagnem sto je neizvodljivo jer Dora vristi iz mozga) JA; gospodine da li mozete da posaljete majstora imam malo dete stvarno ne bh mogla samasada da sve to proveravam RADNIK;gospodjo ne mesajte bebu i zamrzivac [sm=zz_eek2.png] ,spustite bebu u krevetac JA: pa zar je problem da seposalje ranik platicu cak iako je nesto banalno,SAMA SAM SA DETETOM MESO MI SE TOPI (pocinjem da vicem) RADNIK; otopite zamrzivac ako ni tada ne budu dihtovala vrata javite se STRASNO ladno me iskulira covek popiz... sam,sada mi je puna kuhinja vode kako li ocititi nemam pojma morala sam ovako slikovito da vam opisem situaciju [sm=zz_banghead.gif]
|
|
|
|