RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.8.2014 9:21:07)

IZVORNA PORUKA: Meisje

Olja, aj sajla al blender I ono drugo sokocalo!? Kome jos to treba[sm=smiley36.gif] Ajde, bice ti bas uzbudljivo u busu, sta sednes u kola I gotovo ovako je interesantno je[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

bilo je interesantno [sm=smiley29.gif]
stucala je majstorova majka i jos stuca
sreca pa nije bila prevelika guzva inace bi kolace jeli sa haljine [sm=smiley36.gif]

Meisje -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.8.2014 9:51:21)

Hahaha, show program![sm=smiley36.gif]
cuti, bar su tu jeftini majstori, mi ovde ne smemo ni da pozovemo!

jabudic -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.8.2014 15:16:16)

Ludnica mi je u kući. Od početka mjeseca imam goste, i to porodice od po 4-5 članova. Još ni jedan dan nisam imala da odmorim, smjenjuju se u dan. **bem ti kuću na moru, ko je izmisli! I rodbinu koja će na privatan smještaj, pa na kraju završi na mojoj grbači!!![sm=zz_stomp.gif][sm=zz_stomp.gif][sm=zz_stomp.gif][sm=zz_stomp.gif]

Trcosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.8.2014 15:26:00)

Jabudic, pa znaš kako - ti budi kao dečko moje zaove - nikog ne zoveš i ćao.

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.8.2014 15:39:46)

IZVORNA PORUKA: jabudic

Ludnica mi je u kući. Od početka mjeseca imam goste, i to porodice od po 4-5 članova. Još ni jedan dan nisam imala da odmorim, smjenjuju se u dan. **bem ti kuću na moru, ko je izmisli! I rodbinu koja će na privatan smještaj, pa na kraju završi na mojoj grbači!!![sm=zz_stomp.gif][sm=zz_stomp.gif][sm=zz_stomp.gif][sm=zz_stomp.gif]

kazi ti meni Jabudicu , kad ja mogu da svratim da te vidim [sm=smiley1.gif]
zezam se , kapiram da ti je na vrh glave
a mene danas sam vrag gura da budem bas zla , bezobrazna , maliciozna i perfidna [sm=smiley13.gif]
i evo sad sedim ovde i grizem se za jezik
izem ti dan danasnji

NadaR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.8.2014 16:38:47)

Uh I sama jedva cekam da se zavrsi danasnji dan. Bem ti ,ne mogu viseee! ko magarac vucem , trudim se da pomognem a niko drugi ni prstom da mrdne. Svi se ponasaju kao da su bogom dani . Samo da danas prezivim da nekom ne slomim nos ,sutra odoh svojoj kucici I nece me uskoro niko vidjeti.

M je posebna prica. Toliko je bezobrazan, ne slusa bas nista a svi ga pustaju. Ne mogu fizicki stici da ispratim sta sve radi jer dane provodim za sporetom a u pauzi ribam sve redom jer nas je desetoro u kuci.

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.8.2014 16:40:33)

Krečimo [sm=zz_hot.gif]

Trcosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.8.2014 16:58:18)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Krečimo [sm=zz_hot.gif]

Ne pominji mi krečenje

Nado [sm=smiley31.gif] sve te razumem, nije da nas ima 10 u kući, ali sve ostalo ooodlično razumem

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.8.2014 20:05:36)

[sm=zz_bomb.png][sm=zz_bomb.png][sm=zz_bomb.png]

jabudic -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.8.2014 14:57:41)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Znaš kako, ni ne zovem, sami dodju [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.8.2014 13:48:12)

Nervozno, ubise me hormoni a i komp me zeza i to bas sadaaaaaa...

17 joka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.8.2014 13:56:19)

Wiv, proradice tako je meni pre neki dan

uh ja sam umorna sve me boli[sm=smiley13.gif]

wivern -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.8.2014 14:19:53)

Pa da, a dotle da se preselim kod svekijevaca jel [sm=smiley36.gif]...ne kazem da su oni losi, taman posla sveki mi mnogo pomaze nego nemam mira da klikcem stalno me zapitkuju jel nesto treba [sm=smiley36.gif]

17 joka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.8.2014 14:33:31)

bar pitaju [sm=smiley36.gif]

kakvi bi tek bili da ne pitaju[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (21.8.2014 8:33:09)

Muuuka mi je vise od iskomplekisarin ljudi / zena!
Koje ne rade svoj posao kako treba pa se petljaju u moj i prave samo probleme, utripovane, neipunjene svojim zivotom [sm=hudicek1.gif]
Juce mi je takva jedna us*ala citav dan.
Znate ono kad vas taj bes drzi citav dan ..pa evo i na danasnji se prenelo [sm=smiley35.gif][sm=smiley7.gif]

jabudic -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (21.8.2014 8:38:34)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Muuuka mi je vise od iskomplekisarin ljudi / zena!
Koje ne rade svoj posao kako treba pa se petljaju u moj i prave samo probleme, utripovane, neipunjene svojim zivotom [sm=hudicek1.gif]
Juce mi je takva jedna us*ala citav dan.
Znate ono kad vas taj bes drzi citav dan ..pa evo i na danasnji se prenelo [sm=smiley35.gif][sm=smiley7.gif]

Nemoj, srećo, nemoj danas!
Ostavi to iza sebe, danas je novi dan[sm=wink.gif]

Trcosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (21.8.2014 8:53:39)

IZVORNA PORUKA: jabudic

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Znaš kako, ni ne zovem, sami dodju [sm=smiley36.gif]

E jbg, onda su neki nekulturni. Ja nema šanse da odem da me ne pozove. Doduše ovo leto je pozvao, ali u stan od tetke njegove. To je ustvari garsonjera i tamo bi trebali da se spakujemo nas šestoro - od tih 6 jedna beba od 3 meseca. Neka hvala.

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (21.8.2014 8:59:34)

Trco ja sam sinoc sanjala da sam dosla kod tebe, sedele smo na nekoj terasi umotane u cebad i pile caj od brusnice. nemam pojma da li si me pozvala [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (21.8.2014 9:01:52)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Trco ja sam sinoc sanjala da sam dosla kod tebe, sedele smo na nekoj terasi umotane u cebad i pile caj od brusnice. nemam pojma da li si me pozvala [sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] pa ne bi bilo daleko od istine

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (21.8.2014 9:06:03)

juce kada si rekla da si upalila grejanje ceo dan sam se zamisljala kod tebe [sm=jezicek.gif]. danas i kod nas treba grejanje [sm=bravo.gif]

big mum -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (21.8.2014 14:04:51)

Grrrrrrrrrrrrrrrr[sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif]

Pakujem sve stvari selimo se.Svekrva ne može pričuvati djecu jer ima gospođa svog posla.Mora da hrani stoku i sl.Nikad ih nije čuvala za ovih 6.5 godina.
Ja pakujem ,oni raspakuju i raznose,opet pakujem i tako u krug[sm=smiley29.gif].
Sad perem prozore da ne ostavljam stanarki prljavo a oni idu iza mene i peru sa onom prljavom vodom[sm=zz_cold.gif]Da ne pričam da su isprosipali svu vodu po kući i pokvasili mi 3 magične krpe i sad nemam s čim da glancam prozore.A o ostalom da ne pričam.Kao da je atomska bomba pala[sm=zz_ninja.png]
Ručak mogu samo da sanjam,jedemo neke kruške i keks.Imam sira kajmaka jaja i salame.Ali nemam gdje da pravim jer je kuhinja u potpunosti zakrčena

Dođe mi da zapalim poslije 7.5godina[sm=zz_stomp.gif]

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (21.8.2014 14:10:53)

joj,big mum! zamisljam sve! tako je to sa decom,samo za nervni slom! a oni kao pomazu,i treba ih ukljuciti..
najgore mi je to brisanje ili slaganje stvari,kao pomazu![sm=zz_cold.gif]
jedan [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] i ja sam besna kao ris!
sve na meni,jos polomim pipak kojim se zatvaraju vrata od susilice!!! I sad mogu da se slikam!

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (21.8.2014 14:20:12)

Kako ljudi smeju da daju hranu tudjem malom detetu bez pitanja roditelja??? Mozda je moje dete alergicno, a jeste!!! Pa mu ja cupam kroasan iz usta [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

Peace* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (21.8.2014 14:38:17)

Ko je to uradio?

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (21.8.2014 14:45:30)

Videla si na temi draga. Bakuta iz kraja.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>