Misha i Ljisha -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (15.8.2014 12:27:18)
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Danasnja deca su toliko glupa, samo kompjuteri i igruce, mozak im je zatupljen totalno, knjige ne umeju da koriste, ne znaju da citaju, pisu, olovku drze kao balvan, aaaaaaaaaaaa Dosao deverov sin da mu pokazem engkeski, aaaaaaa ne ume da se snadje u knjizi, 9 godina bre! Ali ima tablet, nosa ga ko trofej okolo, a u glavi 3 cuke pameti nema, logicko razmisljanje ravno nuli, 50000000 puta mu nesto kazem, neeee, to samo proleti pored glave, zaobidje je u sirokom luku, aaaaaaaaaaaa, besna sam i sto ovo radim za dzabe a njegovi roditelji i ne pitaju sta radi i kako radi. Odselili se u drugu drzavu pa ih zabole, grrrrrrrr [sm=lev.gif] Sva se tresem koliko sam besna, samo tiho siktim na njega sto su ga napravili zatupastog, ali zato zna da me pita "imas bezicni internet da se konektujem za igrice?" aaaaaaaaaaaa hahaha imala sam isti identican slucaj sa malim komsijom mojih roditelja. Isto malo da mu pokazem engleski a on nema pojma latinicu. Svaki dan sam prvo s njim citala nesto na cirilici, pa onda uzmem nesto na latinici (na sprpskom) pa onda tek krenemo engleski. Tupav do zla Boga, nezainteresovan i bezobrazan juuuuu....Jedva sam isto docekala da se odsele a iz postovanja prema komsijama i prema mojim roditeljima sam ga trpela. Al eto ako nista drugu stvarno me krasi strpljenje samo sto mi zivce iskida pa sam posle nadrndana bar jos pola sata nakon njegovog odlaska i od ranog jutra pre njegovog dolaska sam se psihicki spremala za taj "cas". Uf...Znam kako ti je
|
|
|
|