Žapkić -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (16.8.2014 18:06:59)
|
Više nikome ništa ne dajem i ne pozajmljujem!!! Jbt. ja ako nešto i uzmem ja to čuvam bolje nego svoje!!! Pre 15-ak dana mi bila prijateljica sa porodicom. Ja pravila mafine. Kad su krenuli, pitala me da joj dam pleh za mafine, jer njen je za 6 komada, a moj za 12. Ja joj dam. Nikako da mi vrati. Juče je zovem i kazem joj da mi treba pleh, moram Tini da pravim mafine, jer već danima traži. Ona sve nešot okoliša, te nema vremena da dodje , te ovo, te ono... Ja joj onda kažem da ću sad da krenem i da ću je sačekati tu i tu da mi donese ili da pošalje po deci. Ona mi donese, sva se snuždila pokazuje mi pleh koji je sav izgreban od noža i od zice za ribanje sudova!!! Kaze , kao, to je njena ćerka pravila i ona ko nije ni videla daok nije trebala da mi spakuje da ponese da vrati. Pri tom kaže kakao nije htela da mi vrati dok mi ne kupi novi.[sm=hudicek1.gif]I plus toga me pita: " Gde si ga kupila? Jel , možda, kod Kineza?" [sm=hudicek1.gif] E tu sam lepo pop*****a!!! Taj je pleh kupljen u "Metalcu"!!! I onda kreće priču: "Joj, srce, vidim da ti nije pravo.. Jesi li ljta?..." i tome slično. Sinoć mi isto šalej poruku na mob. i na FB u fazonu, Joj, jesi li ljuta, vidim da ti nije pravo:..Alo, pa tebi bi bilo pravo, jel da???
|
|
|
|