Azra_ -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (22.8.2014 21:35:15)
|
Imam opasan problem sa sobom, svetom i pojmom kako treba decu vaspitavati! Znači sikćem u sebi od muke. 3.put u toku nedelje dolaze nam u posetu komšije-poznanici sa decom. Deca koja su došla prave neverovatan haos u kući. Dakle, zateknu koliko-toliko red, a kada odu kao da smo se spremili za selidbu! Igračke jesu materijalna stvar i jesu za igranje, ali ne vidim poentu da se sve moguće igračke prospu iz svake košarice, a onada gazimo po tome i gađamo se. Majke kuliraju, bez i da opomenu dete, i stalno ponavljaju ˝˝kod nas je uvek takav lom˝. TAKAV LOM??? Kako ste zatekle mame? Moje dete kada ode negde, a i kod kuće, vadi jednu po jednu stvar iz košarice, i šta mu se dopadne uzima. U gostima uvek pita da li sme da uzme nešto, a kada bi se ponašao ovako, ja bih ga lično okačila za luster!!! Možda sam prestroga, možda ne razumem ni decu , ni odrasle, možda grešim, možda nemam pojma o odrastanju i vaspitanju, možda će me dete mrzeti jednog dana, ali meni je ovo čisto divljaštvo i nevaspitanje. I kako da se ja ponašam??? Da opominjem dete koje nije moje, a majka mu je tu. Da ga učim lepom ponašanju , opominjem, a da ne ispadnem negostoljubivi kreten???!!! [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|