RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 17:52:56)

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

IZVORNA PORUKA: Unina mama

I meni[sm=zmeden.gif]

na isto smo gadljive[sm=smiley36.gif]

hahahhahhah kako smo krenuli rr veceras ima 50000 clanova[sm=jezicek.gif]

Trcosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 18:03:02)

Ujna, ja sam iz sličnih razloga zamrzela mačke [sm=jezicek.gif] a inače sam ih obožavala!

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 18:04:00)

Pomodarstvo![sm=smiley5.gif]

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 18:05:45)

eee gledajte broj clanova 44 761 za neki minut ce biti 44 762[sm=jezicek.gif]

anci kv -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 19:54:41)

ma opušteno....[sm=zz_smoke.png]

Nervira me korpa za veš za peglanje..opet je puna,ko da zalivam[sm=zmeden.gif]

Torbica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 21:12:00)

..764 Dokonih ima baaas!

mali_mis -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 21:27:40)

IZVORNA PORUKA: Torbica

..764 Dokonih ima baaas!

+jos jedan, sad je 765 [sm=smiley1.gif]

anci kod mene je korpa za prljav ves non stop puna, bebecih stvari...sad je u fazi da pljuje, a portikle se setim kasno.

anci kv -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 22:01:41)

mišu,lako bih ja da je prljav,bacim u mašinu al mi ovaj čist dušu izjeda kad treba da ga pegliram

dijana1* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 22:08:40)

E i mene ubi peglanje a moram da peglam bas bude zguzvano[sm=hudicek1.gif][sm=smiley13.gif]
A po ovom vremenu mi je i problem susenje.

Sanjica26 RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 22:10:24)

Ja sam danas sve ispeglala. Zato me ceka sutra nova tura[sm=hudicek1.gif][sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 22:44:00)

IZVORNA PORUKA: mali_mis

+jos jedan, sad je 765 [sm=smiley1.gif]

766...
Ja sam donela ves iz susare, cera ima da ga sklapa sutra i da peva sve u 16!

vikiveki -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 22:54:49)

Ja trenutno ima jedno tonu negativne energije,prosto osećam neko nezadovoljstvo koje nije ničim izazvano,mm me najviše nervira mada ne bih tačno mogla reći zašto

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 22:57:10)

Aktivni korisnici: Trenutno se na portalu nalazi 23 članova.

Od svih 44 766[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 22:58:19)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Ja trenutno ima jedno tonu negativne energije,prosto osećam neko nezadovoljstvo koje nije ničim izazvano,mm me najviše nervira mada ne bih tačno mogla reći zašto

Viki da brzo prodje[sm=smiley31.gif]

vikiveki -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 23:00:03)

Ma proći će...idem malo da se istuširam,tuširanje me uvek opušta i smiruje

serpica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 23:01:10)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Aktivni korisnici: Trenutno se na portalu nalazi 23 članova.

Od svih 44 766[sm=smiley36.gif]

I ja sam se uvek pitala gde su tih 40,tak hiljada ostalih clanova [sm=smiley36.gif]

anci kv -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 23:04:27)

pms

sonyasha -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 23:06:44)

Mm me is***deo grrrrrrrr!!!
Baš sam bila rada da uživamo a sada sam spremna da se mrštim do sutra! Pritom na dijeti,urnisali me na poslu(bukvalno me iscedili) i tako :-( moj mišule me jedino izljubi za sve pare da resetujem sav ovaj trulež od dana...

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 23:09:32)

Sony welcome back[sm=smiley31.gif] Bice bolje, iskuliraj mm i ajde u birtiju na neko picence!

vikiveki -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 23:10:32)

A pre nego što sam krenula u kupatilo, bacila sam pogled na temu i glasanje za dobijanje onih kolica[sm=smiley13.gif] umalo ne padoh sa stolice koliko danas imamo novih članova...i svi stari članovi RR glasaju za ono što im se sviđa,dok ovi današnji novi članovi glasaju isključivo za jedan isti broj.
Primetila sam da je uvek na RR haos kada dođe do glasanja,ali ovo danas mislim da se do sada nije dešavalo[sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 23:14:22)

Viki , nisi bila jutros prisutna, dobili smo razne komplimente, da smo kao pijaca, ali nas ipak posecuju[sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 23:19:56)

UM idem sad da se malo opustim u kupatilu[sm=zz_spin.gif] pa ću posle baš da prelistam temu da vidim te komplimente od jutros

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (31.5.2014 13:30:25)

Joj zene, ja sam glasala za komentar koji mi se svidja, ostalo ne citam, jednom sam zasla u neku raspravu u vezi uskrsnjih jaja, bila sam iskreno frapirana time sto procitah i samo rekoh papa, papa. Nama su juce majstori namestali klimu. Ostali su do osam uvece, znaci besna sam bila kao ris i vecinom to iskalila na mm ni krivom ni duznom, ali je i on posle bio besan i umoran, hronicno, kao i ja, a trebalo je brzo ocistiti, spremiti dete da spava... A dete nije rucalo, ceo dan mrljavilo, malo veceralo, ono ohladjena kuca od otvorenih prozora, gospoda isprobavala klimu ko zna koliko na 16 stepeni, D i ja bili na vetru dok je glupavi hilti drndao... sve u svemu, kad sve zavrsimo, D zaspa... u 1 D poce da kaslje jako i ispovraca se dete haos, kao da je ceo dan jelo i pilo/ a nije/, pojma nemam zasto, uglavnom bese besana noc, od jutros je malo jeo, nije hvala Bogu povracao, pojma nemam, da l je nahladio stomak- da se tako izrazim-, da l sto sam mu ujutro dala da proba komadic sardine- vise nije ni hteo, sta li... pa sad i ovo vreme, pa me nerviraju vise kucni poslovi i sve me brate nervira... i eto...

nata11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (31.5.2014 14:14:55)

mm me najviše nervira mada ne bih tačno mogla reći zašto

Kraljice [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (31.5.2014 14:36:40)

Ja se za 2,5 godine ne istresoh na ovoj temi,cini mi se ni jednom,ili mozda jednom,ne znam,da li sam tolika flegma ili me apsolutno ne pogadja nista,ne znam,ali to ne znaci da se ne saosecam sa vama.
Ipak mislim da sam otupela na sve.....[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>