Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (27.5.2014 23:10:39)
|
Mene je danas iznervirala baba komsinka i njena unuka, sve su u fazonu mnogo se volimo, ne mozemo jedni bez drugih i to toliko potenciraju da mi se smucilo. Dva sata laganog mucenja.. Transkript razgovora bake i devojcice od nepune 4 godine dok se ljulja na ljuljasci a mi ko telad slusamo... "Da li ti je baka nedostajala dok je bila u selu" "Nedostaje mi moj tata" "eto kako ona odmah prebacuje na onoga koga vise voli" "Pa rekla sam da mi i ti nedostajes" dere se babino unuce... Donela ja Noblice, one u velikoj kesi sto je svaka pojedinacno zapakovana, ponudim je a ona ce "Ja jedem samo iz kutije, one crne, izvadim i jedem" ok.... A baba ce... "Ona je malopre jela, nemoj je nuditi" Ok... "Ali baba, zar si zaboravila da sam danas jela cokoladnu kifluuuuuuu" dere se uz petnih zila Pa onda... Mala pita moju Ivu...ali nisam cula tacno sta "Hoces li da ja uzmem ??? a ti da ???" "Necu tako" kaze moja I. "Iva nece da se igra ono sto joj ja kazeeeeem" dranje sve do Niske Banje A svaka igra je takva da ona mora da naredi kako i sta da se igra a ako se taj predlog ne usvoji nastaje dreka. Mozak me zaboleo.... Ima jos ali bolne mi uspomene... jooj Pa su prale Ivin automobil... joj sta je sve tu bilo, a moje dete joj dade sve sto trazi, pa kod mog deteta nema nista a ispred ove gomila, ma iz usta bi joj uzela. Ali, boze mili ako njihovom detetu skrenes paznju na ponasanje ti je maltretiras, dok ona moze da radi sta hoce. Pustila sam jezik u jednom trenutku a svekar me samo gleda, ne mesa se, i samo se smeska.
|
|
|
|