RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.5.2014 6:03:46)

Jao ovaj snimak mi je stravican. Mucnina me uhvatila. Cim se moja D probudi idem da je ljubim i mazim i ljubim i mazim i ....

Torbica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.5.2014 10:55:47)

Verka [sm=smiley19.gif]
A ona zena je psihijatrijski slucaj....

ivaMark -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.5.2014 11:01:10)

A ona zena je psihijatrijski slucaj....

Definitivno... Treba je zatvoriti.

anci kv -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.5.2014 11:06:53)

boles[sm=smiley19.gif]

Klarita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.5.2014 11:22:47)

O, Boze dragi [sm=smiley19.gif] zena je prof.???

Brand new mama -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.5.2014 11:35:19)

Cure moje,ja sam daleko,ali ovih dana nikako da se smirim...svako dobro vam zelim...a ne znam sto sam gledala onaj snimak-nisam mogla do kraja... Onda kad budemo ponovo komentarisale zakon o zastiti dece od roditeljskog nasilja-samo pustite taj snimak ponovo i razmislite jos jednom da li nam taj zakon treba.... Jos me vise boli glava...[sm=smiley19.gif]

anci kv -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.5.2014 11:45:51)

prof.na medicinskom fakultetu

ivaMark -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.5.2014 12:03:17)

IZVORNA PORUKA: anci kv

prof.na medicinskom fakultetu

Ma daaaaaj...... I dalje radi, zivi, krece se normalno? Dete je kod nje?

anci kv -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.5.2014 12:06:37)

http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=261&cl=14

wivern -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.5.2014 12:07:25)

da, i dalje predaje i dobila je starateljstvo nad detetom iako su pokazivani ovi snimci. Vestacenje ovih snimaka je radio medicinski fakultet u kojem ova spodoba radi.
Ja da sam joj muz bez razmisljanja bih je odrobijala, tukla bih je nogama i rukama dok ne crkne... Da izvinete sad na ovoj agresivnosti.

anci kv -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.5.2014 12:09:39)

gledala sam i plakala...moje dete mirno spava a nečije se uspavljuje batinama i to rukom majke[sm=smiley19.gif]

Klarita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.5.2014 12:09:57)

E, kuda ide ovaj svet...

lanajelena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.5.2014 12:13:13)

Mi imamo jednog tatu u vrticu koga je zena optuzila da je napasnik da matretira nju i decu,da ne vodi racuna o njima,za 4 god koliko nasa deca idu zajedno nju sam videla dva puta,svaki roditelj.,svaki rodjen.svaki dan ga mozes videti kako vozi decu na engl,na strand,karate itd,presudili su u njenu korist,on stoji svaki dan ispred vrtica i ceka samo da ih vidi iz daljine,pitao me je da mu budem svedok i rado cu se odazvati iako mislim da nema nista od toga [sm=smiley13.gif](ja cu samo pricati sto vidim u vrticu,neinteresuje me njihov zivot van toga)

Peace* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.5.2014 12:14:42)

[sm=smiley13.gif]

Klarita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.5.2014 12:17:07)

Cudo, bas cudo...pa, u nasoj zamlji je to bas cudno [sm=zz_banghead.gif]
Hocu li da se probudim jedno jutro i procitam neke lepe vesti???

vikiveki -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.5.2014 12:17:20)

Ovo je baš strašno, a najgore je što u ovakvim situacijama najviše ispaštaju nevina i nedužna deca koja nisu u stanju da se brane.Baš mi je žao tog deteta[sm=smiley19.gif]

vikiveki -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.5.2014 12:21:11)

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Mi imamo jednog tatu u vrticu koga je zena optuzila da je napasnik da matretira nju i decu,da ne vodi racuna o njima,za 4 god koliko nasa deca idu zajedno nju sam videla dva puta,svaki roditelj.,svaki rodjen.svaki dan ga mozes videti kako vozi decu na engl,na strand,karate itd,presudili su u njenu korist,on stoji svaki dan ispred vrtica i ceka samo da ih vidi iz daljine,pitao me je da mu budem svedok i rado cu se odazvati iako mislim da nema nista od toga [sm=smiley13.gif](ja cu samo pricati sto vidim u vrticu,neinteresuje me njihov zivot van toga)

upravo je to ono što sam htela da kažem,bilo da su u pitanju žene ili muškarci, uvek su prilikom razvoda braka deca ta koje roditelji koriste kao instrumente da suprotnoj strani nanesu bol.

mtajcica83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.5.2014 12:28:37)

Ovaj snimak nisam mogla odgledati do kraja, suze mi teku.Zar je moguce da ovako mlati dijete??? Ruke joj otpale...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Klarita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.5.2014 23:46:53)

E, muka mi je vise od teorija zavera i raznih "naucnih" objasnjenja tragedije koja nas je zadesila, muka mi je od lenjivaca i bezobzirnika, ljudi kojima je uvek neko "treci" kriv za ono sto mu se desava, muka mi je da slusam patetiku, muka mi je od politicara i apoliticara koji vredjaju prethodne, muka mi je od lezilebovica koji nista ne rade, a da se oni pitaju sve bi resili za tren [sm=zz_timebomb.gif][sm=zz_timebomb.gif][sm=zz_timebomb.gif]

I da prekopiram status jednog umetnika sa FB:
Toliko je dokonih kriticara na fc. ali ne shvataju da se broji samo kritika onih koji konretno pomazu.Dokoni se ne broje...!!!

Dani.kv -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (21.5.2014 2:07:17)

Muka mi je i ne mogu da spavam jer u petak moram za Nis za to J... drzavljanstvo koje cekam puna tri meseca. Skeniraj, salji postom kopije, molbe, pitanja,zahteve. Opet nista...
Muka mi je od rodjaka koji se prave naivni i umestno da te pare koje cu da potrosim u putu dam nekom u ovoj situaciji ne ja cu da ostavim dve bebe kuci i ranom zorom na put. Gde je ta drzava...j... mu ma...
Uh

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (21.5.2014 7:29:43)

Dani, pa moze li neko od nas iz Nisa da tiuzme drzavljanstvo ili moras licno?

Dani.kv -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (21.5.2014 8:05:53)

Ivanka moze bilo ko da pita u cemu je problem. Medjutim velike su guzve pa ne mogu da obavezujem ljude koji imaju obaveze. Glupo je. Obe sestre su zrele zene,imaju odraslu decu, puno vremena i glupe razloge da ne odu. E to je ono sto me izludjuje. A ja jurim po Vrnjackoj Banji za sve i svakog

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (21.5.2014 8:25:34)

Kad dokazis u petak? Imas li vremena za kaficu?

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (21.5.2014 8:54:42)

mislim da mi je crkao grejac na ves masini[sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif]

Dani.kv -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (21.5.2014 12:26:41)

Ja se nadam da cu imati vremena. Kancelarije su u upravi crvenog krsta. Mislim da je to ul 12 februara. Javicu se

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>