RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

milicicak -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 10:42:58)

jel morao prokleti bojer da crkne u trenutku kad se moji roditelji vracaju sa celodnevnog ciscenja poplavljene kuce?[sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif]

superm -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 10:48:21)

TORBICE, falis nam u MMR temi

Sanjica26 RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 11:03:35)

Milicicak sve vreme mislim na tebe i tvoje. Juce smo te pominjali Snele i ja. Tacnije pricali smo.mami o tebi. Pozdravi tvoje.

Klarita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 11:10:05)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ja sam morala da pretim policijom vlasniku od kojeg smo najmili lokal, da bih dobila svoj depozit od 300 eura. [sm=hudicek1.gif]On meni pare, ja njemu kljuceve i papir iz APR da moze da defiskalizuje kasu. Medjutim, on je gospodin obio lokal i iznajmio ga drugom, a meni depozit ne vraca tri meseca. Moj muz se vec pomirio sa tim da nema od tih para nista, ali ja nisam. necu debelom konju ja jos mastiti g*zicu mojim znojem i tesko stecenim novcem.[sm=hudicek1.gif]Bitno je da zna da prica kako potrosi 4000 evra na letovanju, a kad treba posteno da vrati pare to ne moze. Tri meseca ga jurim i juce sam ga zvala, on se naravno ne javlja i ja mu posaljem poruku da iz ovih stopa zovem policiju, jer jos uvek imam ugovor o lokalu, pa cemo se cerati on i ja i njegovi novi najmitelji lokala, jer je bespravno usao unutra.Pa mislim se, kad uspes da izvuces najgore iz mene eto ti ga sad. I jutros sam konacno dobila svoje pare. Ostavio ih je u lokalu kod ovih ljudi, nije imao m*da ni da se pojavi. E, pa nece mene niko budalom praviti[sm=hudicek1.gif]

Verka, bre, pa ovo je za Lepe vesti [sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 11:15:55)

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal

sutra proslava deset godina mature a meni puce nokat,kozmeticarka se ne javlja na telefon [sm=zz_banghead.gif]

Izvini ali slatko me nasmeja [sm=jezicek.gif]

lanajelena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 11:20:07)

Evo mene again danas [sm=smiley36.gif]...svaku šušu zaposle u poresku upravu pa i onda kad nesto rade sve urade pogresno jos svale krivicu na nas,samo da popijem kafu pa odoh da im nabijem na nos greske [sm=zz_furious.gif]

Klarita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 11:23:37)

Toooooo, Lanajelena, [sm=bravo.gif]. Pozdravi ih i od mm [sm=smiley36.gif] s juga!

lanajelena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 11:26:32)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Toooooo, Lanajelena, [sm=bravo.gif]. Pozdravi ih i od mm [sm=smiley36.gif] s juga!

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]vrlo rado

dijana1* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 11:30:33)

Joj sto mrzim papirologiju [sm=hudicek1.gif]
Malopre sam isla do prodavnice da kupim kafu sa dvoje dece od toga jedno vuce sta stigne a drugo kenkavi jer mu se spava. Imaju dve kase i jedna radi a druga ne i zena koja radi zove kolegu da otvori kasu i da nama prvo kuca stvari. Inace sam u tom marketu kao inventar [sm=smiley36.gif]
Stajem na kasu sa dvoje dece a covek sa druge kase koji je bio na redu preskace preko mene i kolica i punu korpu stvari drzi iznad bebe i gura nas ajde pomeri se pomeri se. Svi su se zgranuli[sm=hudicek1.gif]
Naravno pustila sam ga on je ipak bitniji samo sam ga pitala a sta bi bilo da se korpa punih stvari prevrnula na bebu [sm=hudicek1.gif]

Trcosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 11:44:49)

joj Dijana! Ja bi ga pitala da li je gluv, ako ne to barem bi nešto promrmljala

Klarita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 11:52:20)

Ja bih mu sve po spisku i majci [sm=hudicek1.gif]

dijana1* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 11:52:53)

Trco toliko gundjam da ce me neko uhvatiti na nekom cosku i izlupati [sm=smiley36.gif]
Evo scena od pre neki dan, setala sam sa Vukom 4 km trotoarom. Na svakih 50 m je bilo neko auto koje sam morala zaobici i ja sa kolicima i detetom pored sebe moram da sidjem sa trotoara na glavni put gde voze auta pa ponovo se vracaj na trotoar, digni kolica , spusti, povuci , potegni i na kraju mi je pukao film.
Jedan kreten se tako parkirao da sam morala da prodjem kroz bastu kafica da bi ga zaobisla. E tu sam popizdila reko cije je ovo auto a majmun sta mi ti gundjas idi kuci i cuvaj tu decu aaaaaaaa[sm=hudicek1.gif]
Majko mila sta sam ja njemu sve rekla, ni sama nisam znala da mogu tako da gundjam [sm=smiley36.gif]
Mislim da nikada vise nece parkirati na trotoar.

Klarita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 11:55:53)

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Trco toliko gundjam da ce me neko uhvatiti na nekom cosku i izlupati [sm=smiley36.gif]
Evo scena od pre neki dan, setala sam sa Vukom 4 km trotoarom. Na svakih 50 m je bilo neko auto koje sam morala zaobici i ja sa kolicima i detetom pored sebe moram da sidjem sa trotoara na glavni put gde voze auta pa ponovo se vracaj na trotoar, digni kolica , spusti, povuci , potegni i na kraju mi je pukao film.
Jedan kreten se tako parkirao da sam morala da prodjem kroz bastu kafica da bi ga zaobisla. E tu sam popizdila reko cije je ovo auto a majmun sta mi ti gundjas idi kuci i cuvaj tu decu aaaaaaaa[sm=hudicek1.gif]
Majko mila sta sam ja njemu sve rekla, ni sama nisam znala da mogu tako da gundjam [sm=smiley36.gif]
Mislim da nikada vise nece parkirati na trotoar.

Mm to tvrdi za mene, plus ja ne gundjam, ja vicem[sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 11:58:20)

Klarita koritila sam hiperbolu [sm=jezicek.gif]

milicicak -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 12:23:25)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Milicicak sve vreme mislim na tebe i tvoje. Juce smo te pominjali Snele i ja. Tacnije pricali smo.mami o tebi. Pozdravi tvoje.

Sanjice [sm=smiley31.gif] i ja cesto mislim na tebe i Snelle... molim vas javite se ako treba bilo kakva pomoc [sm=smiley31.gif]

doktorkakristal -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 16:09:15)

DIJANA [sm=smiley36.gif] sad si ti mene nasmejala sa tvojom situacijom,ako si mu rekla,a sto se mog nokta tice idem kasnije da ga sredim,pa ne ide da idem bez nokta na proslavu [sm=jezicek.gif]

mali_mis -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 17:10:30)

Da se i ja prikljucim, ja psujem one sto parkiraju posred trotoara. Ali mi je jos gore, kad se babe i dede nacrtaju posred, i ne pada im napamet da se pomere malo u stranu, kad lepo zamolim. A od ivicnjaka od po metra na raskrsnicama dozivljavam nervni slom.

dijana1* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 17:27:35)

Mali misu ja samo vozim guram kolica pravo i cistim sve pred sobom[sm=jezicek.gif]
ljudi su toliko bezobrazni, pre neki dan sam pokupila jednu nafrakanu devojku. Namontirala se dama i stoji na sred trotoara podbocena i caska , gleda u mene i vidi da idem i nema nameru da se pomeri. Ladno sam je pokupila bez komentara[sm=smiley36.gif]
Bezim iz ove teme pomislicete jos da nisam normalna[sm=jezicek.gif]

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 17:31:05)

Mene je jedan baba gurnula pre neki dan sa recenicom-bitno je da si napucena i da negujes sise. Razlog-nisam htela da ustupim citavu sirinu trotoara pudli[sm=smiley36.gif] I da vam kazem, zabole me[sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 17:39:16)

Fuj sto mi se neke stvari i neki ljudi gade[sm=smiley11.gif]

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 17:42:34)

I meni[sm=zmeden.gif]

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 17:44:50)

Mene strasno nervira cinjenica da u Beogradu psi imaju veca prava od ljudi, a inace volim pse. Kad pas zapisa drvo to je ok, a ako piski dete od dve godine, mamu svi pljuju.[sm=zmeden.gif][sm=hudicek1.gif]

dijana1* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 17:45:37)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

I meni[sm=zmeden.gif]

na isto smo gadljive[sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 17:46:57)

Verka mene je u medjuvremenu nesto drugo cacnulo u zivac, nisam misila na problem sa kucetom[sm=smiley36.gif]

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 17:52:09)

Nisam nista ni pomislila, nego po parkovima redovno vidjam situaciju gde kad dzukac pisa zena vice jesi piskio sine, a kad piski decak od dve godine onda pljuju majku kako je nevaspitana. Ma mars![sm=hudicek1.gif]
I ne volim kad neko kuce zove "sine" i "ceri". Bez obzira da li se pas oseca kao clan porodice. Meni, na primer, kuce ne moze biti dete, jer eb*eno hoda na cetiri noge[sm=smiley5.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>