Klarita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (30.5.2014 11:10:05)
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ja sam morala da pretim policijom vlasniku od kojeg smo najmili lokal, da bih dobila svoj depozit od 300 eura. [sm=hudicek1.gif]On meni pare, ja njemu kljuceve i papir iz APR da moze da defiskalizuje kasu. Medjutim, on je gospodin obio lokal i iznajmio ga drugom, a meni depozit ne vraca tri meseca. Moj muz se vec pomirio sa tim da nema od tih para nista, ali ja nisam. necu debelom konju ja jos mastiti g*zicu mojim znojem i tesko stecenim novcem.[sm=hudicek1.gif]Bitno je da zna da prica kako potrosi 4000 evra na letovanju, a kad treba posteno da vrati pare to ne moze. Tri meseca ga jurim i juce sam ga zvala, on se naravno ne javlja i ja mu posaljem poruku da iz ovih stopa zovem policiju, jer jos uvek imam ugovor o lokalu, pa cemo se cerati on i ja i njegovi novi najmitelji lokala, jer je bespravno usao unutra.Pa mislim se, kad uspes da izvuces najgore iz mene eto ti ga sad. I jutros sam konacno dobila svoje pare. Ostavio ih je u lokalu kod ovih ljudi, nije imao m*da ni da se pojavi. E, pa nece mene niko budalom praviti[sm=hudicek1.gif] Verka, bre, pa ovo je za Lepe vesti [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|