Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (3.6.2014 19:43:39)
|
Ja sam odlepila. Tetka mi pala i polomila ruku i jos joj poslodavac preti otkazom, jer nije znala i u hitnoj je rekla da je pala na poslu. Znate sta je usledilo, policija, zapisnik, jbga, to je zakonska procedura, a moja tetka nije znala sta se desava kad kazes da si se povredio na poslu, jer je prostodusna i nije joj u krajnjem slucaju ni palo na pamet da ih tuzi. Morala sam da uhvatim put pod noge i da objasnim zeni, njenoj sefici, neke stvari, pa je sad podvila rep. To ne znaci da tetku u njenih skoro 60 godina nece otpustiti, ali bude li joj se to desilo, inspekcija ce im biti i na dorucku i na rucku i na veceri. To sam im obecala i uopste se ne salim.Tako da je sefica moje tetke, nakon mog "obrazlozenja" veoma uljudno nazvala da je pita kako je. Pa mislim se, mars, gonis te zene kao robove, rade 12h dnevno i onda ako padnu na poslu jer nemaju vremena da jedu i polome saku na dva mesta ti bi jos da ih ganjas. Kad me je tetka pozvala placuci, samo mi je pala klapna. Ona je jednostavna zene, skromnog obrazovanja, navikla da zipci i radi i trpi. Citav zivot se dernjaju na nju, a sad treba da se pravda i sto je od umora skapala i pala. Kakve krvopije medju nama zive.[sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|