RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

vikiveki -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (5.6.2014 12:41:31)

Sva sreca pa nisam clan te grupe [sm=smiley1.gif]

Ana13 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (5.6.2014 12:42:27)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ha ha ha, Anci, imas gde hoces...Imas na pijaci i od 7.99...

Jel vracaju tu jednu paru? Ne volim kad me pokrade neko pod izgovorom da nema sitno [sm=jezicek.gif] A 10 jaja,10 para [sm=smiley4.gif]

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (5.6.2014 12:44:06)

[sm=smiley36.gif]Ali domaca jaja su ti u Beogradu 11, 12 i 13 dinara. Nema jeftinijih. Sad ce Leptirko da me lincuje, jos samo fali da joj okacim ovde omlet koji sam jutros jela.
A najbolja je bila riba koja propagira-pustite decu da donose svoje izbore (to se nije naravno odnosilo na izbor srednje skole, vec na hamburgere i na majonez) jer njena deca vole dzank fud. I ja reko, pa sta, vole sva deca dzank fud, ali to ne znaci da treba da se baci varjaca i da ih pustis da pasu pljeskavice svaki boziji dan. Ja je pitala da li bi ih pustila da po izboru uzimaju i ekstazi i opet ispadoh najgora[sm=smiley36.gif]
Takodje sam rekla da se sa nijednim postom na grupi nisam slozila u potpunosti i time sam navukla gnev paradajz horde[sm=jezicek.gif]

Leptiric123 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (5.6.2014 12:46:12)

Ana ako si ocajno debela, neokupana, zadrigla i u krizi srednjih godina vraćaju...ali moraš postovati na fb u grupi :D sliku jaja i cene a pored ti...[sm=smiley36.gif] ja sam navukla gnev kad sam napisala da nisam frustrina jer nisam tamo da bih smrsala nego zbog zdravlja (insulinske rezistencije)...
Inače Verkić od kad pijem litre caja dnevno stopih se...[sm=smiley36.gif] samo koskice će ostanu od mene

Leptiric123 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (5.6.2014 12:47:58)

Verolina misliš Leptirko?

I aman ženo javi mi se na fb moraš me spasiti, imam sutra ispit zabrljala sam neki esej glupavi...[sm=smiley19.gif]

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (5.6.2014 12:49:44)

verka [sm=jezicek.gif]

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (5.6.2014 12:50:59)

Ispravila sam.
evo javljam ti se.
da ne kvarimo negativnu temu, svi znaju da sam na jaslama kod svekijevaca dok ne dodje struja u zgradi. E pa danas su svekijevci otisli u selo. Brzo sam natrljala oci lukom da ih dostojanstveno ispratim[sm=smiley36.gif]Salim se naravno...
Elem, moja negativa je sto se vracaju vec sutra[sm=smiley36.gif][sm=hudicek1.gif]

Didy -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (5.6.2014 12:55:02)

Hahahaha, znači samo da krenem sa hrono ishranom, sledi dobra zabava u grupi. [sm=smiley36.gif]
Mene bi sigurno primili u grupu ako bih okačila sliku gaća. [sm=jezicek.gif] Uklopila bih se ako ništa, a ono po veličini. [sm=smiley36.gif]
Izvin'te me, baš me je zaokupilo, uklapaju mi se ove gaće u svaku temu. [sm=smiley36.gif]

Leptiric123 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (5.6.2014 12:57:24)

https://www.facebook.com/TomislavGustin?fref=ts

Didy evo ti link za gace razne...meni ovaj ulepsa dan [sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (5.6.2014 13:08:21)

Jaooooo, sta propustih skitajuci!!!!!! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Ja sam veliki pristalica hrono, ali nisam bila clan nikakve grupe, samo sam citala na Coolinarici temu, stvarno ima dobrih ideja!
Kontam kad da menjam soferku sto moje cedo razbi juce!~[sm=hudicek1.gif]

lanajelena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (5.6.2014 13:15:02)

Ovo ce se pretvoriti u pozitivu,srecom (izgleda) da je Olga danas cuvar ona voli ovakve stvari [sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (5.6.2014 13:47:48)

Da li sam luda? Cerka mi se umiljavala jutros sve radi toga da je vodim na rodjus [sm=hudicek1.gif] Bice dobra, o daaaaa..... Stalno obecava!

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (5.6.2014 15:36:07)

mi smo drzava gde je poznata Stanija, Saraja, Jelena ... ne znam prezime itd...
npr citam novine na netu i kod gole Stanije 150 komentara, Seke Aleksic 133 a kod Stefana Milenkovica 0! e to je tuga....
sada sam se iznervirala.

doktorkakristal -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (5.6.2014 21:00:21)

bubulence i mene takve stvari izbace iz takta[sm=hudicek1.gif]

vikiveki -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (5.6.2014 21:27:49)

Ma koga ne bi izbacile iz takta takve stvari,kada se ne cene prave vrednosti nego neki kič i šund,tako je u celokupnom društvu

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (5.6.2014 21:53:48)

A tek ministrov doktorat...[sm=hudicek1.gif]

Torbica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (5.6.2014 21:58:22)

To kad sam videla na FB....[sm=smiley35.gif]

nina26 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (5.6.2014 22:51:05)

Verka, uclanih se ja u drugu sektu [sm=jezicek.gif] Nisam izdrzala, to je bilo jace od mene[sm=smiley36.gif]

Leptiric123 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (5.6.2014 23:44:38)

Verka smanjila si negativnu energiju...spasil si me za ispit [sm=smiley31.gif] sta bih ja bez tebe [sm=smiley1.gif]

Sosa Mena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (5.6.2014 23:49:54)

IZVORNA PORUKA: nina26

Verka, uclanih se ja u drugu sektu [sm=jezicek.gif] Nisam izdrzala, to je bilo jace od mene[sm=smiley36.gif]

Ti obozavas da buse sektasica [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (6.6.2014 7:04:56)

Nije ovo negativa, ovo je više nervoza.

Ne mogu da se opustim. Iduće nedelje idem na prvi pregled i da mi dr konačno kaže zašto nije htela da ja zakazujem nuhalnu. I ne hvata me panika, već jednostavno ne mogu da se opustim, nervozna sam - a znam da ne valja nervoza. Loše spavam, budim se noću (totalno atipično za mene), sanjam kojekave gluposti i 7.7. mi je godinama daleko.

MM je isto nešto steglo, neće da mi kaže šta je. Vidim da je i on u nekom grču, stomak nije pipnuo. I sa Anom i sa prethodnom trudnoćom je kad god odlazina posao, poljubi me i stavi ruku na stomak. Sada nema to sa rukom, tačno vidim da se uzdržava i da pokušava da se ne 'vezuje'. I taaaaaaaako... Dosadiću i Bogu i narodu.

Jdino što mi pada na pamet za dr je da misli da imam pravo na besplatni nuhalni, ako je to, ja bi mogla da idem od 26.6. i moliću sve žive da me što pre pošalju i reše muka.

lanajelena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (6.6.2014 8:06:42)

Trco bice to sve u redu [sm=smiley31.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (6.6.2014 8:42:38)

Trco saljem ti jednog grlisu. Moras malo da se opustis. Znam da ti nije lako. Mora sad da bude dobro sa bebicom.

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (6.6.2014 8:43:10)

IZVORNA PORUKA: nina26

IzdajicO[sm=smiley36.gif]

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (6.6.2014 8:43:43)

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Verka smanjila si negativnu energiju...spasil si me za ispit [sm=smiley31.gif] sta bih ja bez tebe [sm=smiley1.gif]

Nema na cemu, ako mi oprastas sto ubacih tanzaniju i Bocvanu, prosto ne mogu bez te dve drzave[sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>