serpica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.6.2014 15:45:33)
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Nije ovo negativa, ovo je više nervoza. Ne mogu da se opustim. Iduće nedelje idem na prvi pregled i da mi dr konačno kaže zašto nije htela da ja zakazujem nuhalnu. I ne hvata me panika, već jednostavno ne mogu da se opustim, nervozna sam - a znam da ne valja nervoza. Loše spavam, budim se noću (totalno atipično za mene), sanjam kojekave gluposti i 7.7. mi je godinama daleko. MM je isto nešto steglo, neće da mi kaže šta je. Vidim da je i on u nekom grču, stomak nije pipnuo. I sa Anom i sa prethodnom trudnoćom je kad god odlazina posao, poljubi me i stavi ruku na stomak. Sada nema to sa rukom, tačno vidim da se uzdržava i da pokušava da se ne 'vezuje'. I taaaaaaaako... Dosadiću i Bogu i narodu. Jdino što mi pada na pamet za dr je da misli da imam pravo na besplatni nuhalni, ako je to, ja bi mogla da idem od 26.6. i moliću sve žive da me što pre pošalju i reše muka. Trco da li si ti to trudna????? ne mogu da verujem da sam propustila taj trenutak,verovatno jer ne posecujem cesto te teme,ali sam beskrajno srecna zbog tebe [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|