Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 20.12.2013 23:26:05
|
|
|
|
jole82
|
Joj mimahana držite se i da što pre maleni bude bolje, a i seka zajedno sa njim
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 20.12.2013 23:30:33
|
|
|
|
Moiraina
|
Mimahana znam kako ti je, prošla sam sa mlađim sve to... Da brzo ozdravite...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 20.12.2013 23:40:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Zene pomagajte UdJm u sobu da viDm Ivu kako spava a njoj pena na usta onako oko usnica a ona spaa li spva pipnem je nije topla spava dai je moguce da je to pljuvacka ona malo teze dise kroz nos eno spava i dalje ne mrda samo se okrenula s ledja na stranu proveravam je svaki minut
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 20.12.2013 23:50:44
|
|
|
|
madre
|
ivanka, kada sam pocela da citam sta si napisala srce mi je preskocilo! ali kada sam procitala do kraja, pomislim da joj se zgusnula pljuvacka, da nije mozda zedna?
< Poruku je uredio madre -- 20.12.2013 23:51:42 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 20.12.2013 23:53:57
|
|
|
|
Azra_
|
Ivančice, prati da li lepo diše, da li se nešto ne cima... Obriši je, verovatno već jesi, i prati da li će se opet desiti. Verovatno nije ništa...ali prati.
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 20.12.2013 23:54:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: madre ivanka, kada sam pocela da citam sta si napisala srce mi je preskocilo! ali kada sam procitala do kraja, pomislim da joj se zgusnula pljuvacka, da nije mozda zedna? joj kako mi je bilo kad sam ugledqla penu jos se tresem madre, pila je vodicu malo pre nego sto je zaspala, ne znam... bice da pljuvacka, izgleda kao belance sa mehuricima nema vise te pene
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 20.12.2013 23:56:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Azra_ Ivančice, prati da li lepo diše, da li se nešto ne cima... Obriši je, verovatno već jesi, i prati da li će se opet desiti. Verovatno nije ništa...ali prati. tesko dise kroz nos, kao da joj je zapusen a nije, imam utisak da joj se sekret sliva a proslo je dobrih mesec dana od prehlade nije topla, okrece se, cak se i svadja sa nekim u snu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 21.12.2013 0:04:32
|
|
|
|
Azra_
|
Ivančice, možda ima i malo sekreta koji se iz nosa sliva u grlo, ona ne proguta, pa se to pomeša sa pljuvačkom, pa pravi tu penu...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 21.12.2013 0:17:21
|
|
|
|
jovicaa
|
ivanka ako nije bilo nikakvih drugih simptoma, onda je verovatno samo pljuvacka. i ja sam se presekla kad sam pocela da citam post, dobro je da je sve ok.
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 21.12.2013 7:46:54
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro! Ivanka nadam se da je sve dobro na kraju... Moje dete spava,a ja se jos uvek izlezavam,sad cu da skuvam sebi jedan caj,bas mi u poslednje vreme prija ujutru cajic sa limunom... Mi danas idemo na rucak u jedan od mojih omiljenijih restorana...mljaaac,ako me razumete...hehe...jao sutra deda mraz tako se radujem sto cu da vas upoznam!!!
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 21.12.2013 8:29:56
|
|
|
|
doktorkakristal
|
dobro jutro Dora lose spavala budila se non stop,trazila cucu pa gukala pa se meskoljila sve u proseku na svaki sat vremena,ja jutros slomljena na oci ne vdim,gosti su nam tu ,puna kuca ,uh spava mi seeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 21.12.2013 8:32:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ipak je bila samo pljuvacka. Ali to me nije sprecilo da pola noci bdim nad njom, bas sam se uplasila. Ona i tajo jos spavkaju, ja cu sad da perem kosu pa da docekamo Deku Mraza JUPIIIIIII
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 21.12.2013 8:51:19
|
|
|
|
Torbica
|
Dobro jutro zenice! Mimahana, da brzo izadjete Moje pile i ja djipamo u pidzamama a veliki jos dzonjaju. Eno ga, rascupava jelku pa ja vracam ukrase i tako u krug. Tajo ode da radi privatno. Prethodna dva dana na Slavama, danas posle rucka kod drugara, sutra isto, serija druzenja ovih dana. Juce sam zavrsila tu recenziju, nadam se da nece vise zakerati pa da i drugi rad napisem i skinem bedu sa vrata.. Ljubim vas
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 21.12.2013 9:35:05
|
|
|
|
little_one
|
Jutro mame! Mi i dalje pijemo svoj antibiotik, temperatura je konacno pala, i djeluje da je bolje, a pored toga zubi je bas muce, cetvorka izbila vec odavno a druga raste, al su se sad napravili krvavi podlivi na mjestu jedne trojke....ja sad ne znam jel to opasno? bas ima krvavi podliv na desni na mjestu donje trojke....da li je to sve od cetvorke ili i trojka krece ne znam....a cetvorka joj je nekako siroko izbila, djeluje mi povrsinski ko 2 zuba...ne mogu lijepo da vidim, otima se...ufff...bas se muci dusa.... Mi sinoc konacno okitili jelku, nismo stizali ovih dana zbog nje, pa hajde sinoc je bila bolje, pa da okitimo....bas se radovala lampicama! Oni koji danas idu da docekaju Djeda Mraza, uzivajte i fino se provedite! Mimahana nadam se da cete brzo biti bolje i da cete izaci brzo iz bolnice! Dijana danas sigurno izlazi iz bolnice! Bas mi je drago da je Kosta dobro i moze kuci!
< Poruku je uredio little_one -- 21.12.2013 9:39:00 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 21.12.2013 9:57:08
|
|
|
|
ivaMark
|
Dobro jutro mamike i bebike! Ivanka, ne mogu da zamislim kako ti je bilo ali bitno je da nije nista opsano. Dijana, super sto je sve u redu... Zamisli da si se poradjala ovde u ovoj zabiti, gde niko bebu ne pogleda, izmere je tek pred otpust, a o hranjenju i presvlacenju necu ni da pricam, ne mogu sebi da oprostim sto sam se poradjala ovde ali dobro, bar znam za sledeci put. Mimahana, da ti bebci sto pre ozdrave LO, nadam se da ce proci i to sa zubicima Moja bebica se nocas budila oko pola jedan, pa oko tri, zatim u sest i onda nece ujutru da doruckuje lepo. Probacu sa davanjem vode u toku noci jer ona ovako nije radila kada je imala dva-tri meseca.... ili da joj uvedem jos jedan obrok preko dana..
< Poruku je uredio ivaMark -- 21.12.2013 9:58:01 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 21.12.2013 10:46:30
|
|
|
|
jole82
|
Mah mah mame Idemo kad se T probudi u akciju i da kupim telefon (jupi ) pa posle kod moje mame na ručak..i T će da klopa ribu sa nama... Sutra dekica jedva čekam Bolesnima želim da što pre ozdrave Lep dan mamitas
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 21.12.2013 10:59:52
|
|
|
|
Rosita
|
Cao mame. Mašemo i mi. Ivanka, dobro je sve :). Mima, da brzo ozdravite. LO, da se zubi srede i da krene na bezbolno. Pozdrav svima!
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 21.12.2013 11:06:35
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame,mi samo da se javimo.doručkovali smo pa se bacamo na posao, svako ima svoja zaduženja Mimahana da što pre ozdravite , dijana bravo za tebe i Kostu,hoćete li danas kući? Nama bez seke dosadno,Viktor nema sa kim da se svađa jer Stefan još ne ume da se tuče kao viki,pa viktor samo kuka
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 21.12.2013 12:04:05
|
|
|
|
jovicaa
|
dobar dan ja sredila stan, oterala decu na popodnevnu dremku, mm kuva... pa cu ja malo da se opustim uz rr.. a ucenje, bolje da ne mislim o tome, praznici su
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 21.12.2013 12:09:48
|
|
|
|
Janncica
|
evo i nas.Vodila sam ga kod doktora.Imao je sinoc 38 temperaturu.Celu noc je lepo spavao.Jutros 37. Kaze doktorka malo crveno grlo.Nije nam nista dala.Samo beli slez.Kaze verovatno zubici ili samo pocetak prehlade. Pluca cista(sto mi je najbitnije). Taman da ozdravi do rodjendana. Sve vas
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 21.12.2013 12:38:26
|
|
|
|
Zemunka85
|
Jancice, samo da vas nije uhvatio ovaj Munze virus, kao nas. Ono je bilo strasno. Od nedelje vece do nocas tj 5 dana i pet noci temperqturu sam retko kada uspevala da spustim ispod 39. Vec sam luda ... samo kada je pocelo da prolazi. Jos nije sve OK. Kaslje kao magarence i nos je zapusen, ali od sinoc nema temperature. Meni je ovo pet najgorih dana, mozda gorih nego i u bolnici kada smo bili. Tamo sam imala strucnu pomoc oko sebe, a ovde bila isprepadana na smrt u svakom minuti u kojoj izmerim preko 39 i NIKAKO ne mogu da skinem. Cak smo i antibiotike dobili (na virus) koje na kraju nije ni pila. Ti bespotrebni lekovi bi mom detetu, koje je inace na profilaksi bili put ka ubistvu. Ali bukvalno. Tako sam srecna sto ih na kraju nisam dala ionako je puna antibiotika, jos samo treba da ih pije i kada ne treba. Zelim vam da brzo prodje i da se ne mucite. Mi sada muku mucimo sa apetitom. Moje dete koje inace pupu ne mozes nahraniti, ne jede n i s t a! Znam da je faza, da ce nam trebati vreme da se vratimo u normalu, ali izludeh ... Torbice, tebi evo i javno - hvaaalaaa za svu pomoc ovih dana . Ostale mamike, budite dobro sa svojim porodicama, a sa nekima se gledam sutraaaaaa Mimahana, uh . Za mene nema goreg nego kada to cujem. I mi smo sve to prosli i zato tacno znam kroz sta prolazite. Ne znam sta bih ti rekla, sem da budes jaka. Koliko je decak star? Ako treba savet, pitaj na PP. Mi se borimo vec 4meseca, USPESNO!
< Poruku je uredio Zemunka85 -- 21.12.2013 12:44:52 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 21.12.2013 16:45:53
|
|
|
|
doktorkakristal
|
kod nas guzva ,non stop neki gosti,isli smo u setnju danas i svratili do kafica Dora spavala u kolicima,kad smo se vratili opet imala grceve,sad pajki , da iskoristim vreme da gricnem nesto,nemam apetit od kako sam se porodila,bas sam smrsala,valjda ce se popraviti vremenom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 21.12.2013 17:30:52
|
|
|
|
bokicans
|
Evo i ja malo da vam se javnem i pošaljem veliki poljubac ..Moji sa sada svi na raspustu ,pa je zurka u najavi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 21.12.2013 17:37:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Da vam se javim. Ficko je dobio forkan-mislim da se tako zove danas je imao 38,8 malo je jeo i siki uglavnom. Inace ima nepunih 9 meseci. Hani je crveno grlo,ima temp pije sinacilin i kaslje kao magarence. Sad ce je mm voditi privatno kod dr. Bas se brinem za nju!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 21.12.2013 17:42:48
|
|
|
|
zazik
|
Dobro veče svima mamama, samo malo da se javimo. Svima koji su bolesni želim brzo ozdravljenje. Dijani1 mnogo poljubaca, bebanu puno sreće u životu. Naša kriza prošla, Mimi se smirila. Vratili smo se u normalu. Biće toga još, zato odmaramo, igramo se, koristimo raspist za ruženje sa ddrugarima i bračom i sestrama. Skupljamo snagu za nove izazove. Kad je njoj dobro, ja mogu da letim.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?