|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/13 [chat]
20.12.2013 1:06:25   
viktori
Evo ja opet u nocnoj smeni. user posted image Nama je bila slava, svekijevci slave a mi smo nesto kao veseli polugosti.
Pisacu u prestanku dojenja pa ako neko moze nek baci okce bas bi mi znacilo.
Doktorka kristal moj N je vristao od espumisana ali toliko je imao jake i glasne gasove da je mene boleo stomak, od biogaje mnogo stolica, termofor je grejao i "radio" neko vreme, nosanje na golu kozu ponekad, mm ga je nosio i pevao mu samoglasnike aaaaaaaaaaa oooooooooooo ... i tako pravio vibracije to ga je jedino uspavljivalo na neko vreme...ja sam palila sva svetla po kuci svu vodu, pustala klasike, pevala, plesala, nosala, koristili smo sv edobrobiti "bele buke" i na netu i palili sta smo mogli, sve je neko vreme bilo ok...al dok nije proslo samo od sebe sa dva i po mogla sam da dubim na trepavicama cini mi se. Stvarno mi je zao kad procitam kako se bebac muci, pa stalno tebi odgovaram na poruke nekako mi ostanu ko da se meni desava opet. Drzi se
Jancice ja nemam pojma kako to ide jer i moj N nesto cas hoce cas se opusti i samo bi da puzi ili da ga drzimo. Mislim da su im to faze, a mozda se malo i uplase ko ce ga znati. Nemoj mnogo da mozgas bice on ok. Ja pustim N da sve radi kako mu prija i uvek dodjemo na pravi put na neki nas nacin.
adulence hehehhe Iva pa mora i ona nekada malo da zeza bre da pokaze dete ko je tu glavni user posted image
Nego mame uskoro se vidimo!!! Lepo spavajte pa se kuckamo odjavljuje se nocna smena pozzzz

< Poruku je uredio viktori -- 20.12.2013 1:08:05 >

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 826
20.12.2013 7:09:30   
dijana1*
Dobro jutro:-)
Jos nista konkretno ne znam. Juce ceo dan i nocas je primao infuziju. Danas ce mu ponoviti nalaz i nadam se da cu znati sta dalje. Vizita za bebe je oko 9. Ovo cekanje ubi skroz :-(
Ja se sama izmlazam a mleko je krenulo. Za sada na svaka tdi sata izvucem oko 20 ml. Ali nije isto kada bebac povuce i sa pumpicom. Javljam sta se desava i veliki pozdrav za sveuser posted image

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 827
20.12.2013 7:32:00   
adulence
Dobro jutro...diksi sigurno ce sve biti kako treba...ljubi nam Kostu...
Ja ispratila mm na posao pa doruckujem,Iva spava.Juce smo se bas lepo proveli na rodjendanu moje bake...A boga mi i najeli,zato danas samo light...da svi sto pre ozdravite...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 828
20.12.2013 8:12:27   
vikiveki
Dobro jutro mame.Ja evo pijem prvu jutarnju kafu i gledam šta ima novo kod vas....Ja mališane ispratila u vrtić,posklanjala iza njih i sada se spremam da opet pravim pahuljice,kako sam krenula za Novu godinu biće više pahuljica u mojoj kući nego napoljuuser posted image
Drage mame da što pre ozdravite vi a i dečicauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 829
20.12.2013 8:26:47   
Sesilija 83
Dijana tek ovde videh da imate problemcic, vidis da je malac bio samo gladan, nemoj da se nerviras i bice sve ok poozz za sve mame i bebe

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 830
20.12.2013 9:15:44   
doktorkakristal
dobro jutro [sm=kava.gif VIKTORI i ja mislim da mora da prodje samo od sebe ,sinoc nije imala grceve ,nesto su preskocili user posted image
danas stizu kod nas moja tetka sa muzem i decom,bice tu preko vikenda,dolaze Doru da vide,stvarno ih volim ali ne znam kao ce to biti puna kuca ,galama,uh user posted image

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 831
20.12.2013 9:21:17   
Torbica
Cao mame!
Evo poruckala sam doruckic i bacam se na recenziju, pa da posaljem bar taj jedan rad, ide vikend, nema sanse da cu bilo sta moci. Ljubim vas

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 832
20.12.2013 9:44:07   
viktori
Dobar dan mamike. Samo da vam mahnemo.

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 833
20.12.2013 10:43:55   
jole82
Evo i mi mašemo..ja kucam sa jednim prstom jer mi je prilepak u kriluuser posted image
Bolesni da što pre ozdraviteuser posted image a zdravi da tako i ostanete..

Enyoj the silence!

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 834
20.12.2013 11:41:56   
little_one
Jutro mame! I mi cemo samo na brzinu da vam mahnemo...bas nikako da pisem zadnjih dana....ANdrei je tek jutros popustila temperatura, upaljeno grlo i jos ne jede kako treba..valjda ce brzo sve da je prodje, a ja sam se nanosala nje zadnjih dana, sad bi gospodjica i kad joj je malo bolje da je uspavljujem na rukama user posted image AL neka je nek spava i puni baterije!

Dijana sve sam ti rekla jutros, i ja mislim da ce to sve biti ok sa malcem...a samo ga sto vise stavljaj na siku i bice ok! Javi za nalaze, nadam se da idete sutra kuci! user posted image

< Poruku je uredio little_one -- 20.12.2013 11:43:58 >

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 835
20.12.2013 14:34:47   
Janncica
Mah,mah mame user posted image Ovaj mali opet smrca... user posted image svake dve nedelje curi nos.Vise cu da izludim. On i J na smenu,od kako je pocelo grejanje svake nedelje slinave. Super pa se na tome sve zavrsi,ali nema spavanja kad S uhvati. Nocas nisam trenula.Jos sam jutros i dobila,user posted image
Inace,S opet hoce sam da hoda. user posted image Ne znam da l mi je teze tako ili onako.
Nego,je l ima neke kapi za nos koje smeju bebci od godinu dana? Ne znam da l je pametno da mu nesto samo uvece stavim,posle onog propiranja fizioloskim?

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 836
20.12.2013 15:09:41   
lokica77
dobar dan mame,
samo da mahnem K spava danas se borrimo sa zubicima frka haos....toliko me je ugrizla da sam dobro otplakala, imam modricu od ugriza, ja sam bre mislila da trojke izlaze kasnije njoj donje samo sto nisu vec se bele samo da probiju uff valjda ce brzo...

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 837
20.12.2013 15:14:44   
adulence
dobar dan mamice...evo nas iz savetovalista,bili da nam popune karton za vrtic pa smo se i merili i tako,devojka se izgleda umorila od pregleda pa se komirala,a ja citam i istrazujem po netu gde cemo na more...hehheheh

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 838
20.12.2013 16:06:42   
Leax
Zdravo mamikeuser posted image
Vreme dusu dalo za spavanje ali ovaj nas mangup odspavao celih 40 minuta i opla kao da ima dodatne baterije djipa na sve strane.

Mmmm more to tako divno zvuci Adulence, zato jedva cekam leto i naravno letovanje.Meni je jos rano da planiram zbog godisnjeg jer mm i ja se moramo uskladiti tako da dzaba sto sada ima primamljivih ponudauser posted image

Dijana kako nam je Kosta ? Znaj da svim srcem navijamo da sve bude sto pre u redu i saljemo vam puno poljubaca i veliki veliki zagrljaj user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 839
20.12.2013 17:01:55   
dijana1*
Drugari hvala vam na podrsci:-)
Kosta je hvala Bogu dobro, bio je gladan i zato je nalaz bio los. Danas je bio kod mene i sikio. Sada sam ih zamolila da ga oni ne dohranjuju vec da ga ja podojim ( posto je vreme poseta pa bebe budu kod njih) i doneli su mi ga. Isisao je celu siku! Jupiiiiii! I zaspao kao pravi beban:-) ako sve bude kao danas sutra idemo kuci.
LO ljubac za Andreicu i naravno ostale drugare.

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 840
20.12.2013 17:10:30   
NadaR
Super Dijo user posted image

Ljubimo vas puno user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 841
20.12.2013 17:11:40   
little_one
Dijana odlicnoooooo! Bravo za Kostu! Vidis, sve je u redu, momcina je pravi borac i sutra ide kuci da se mazi s tatom i bratom...super sto siki...poljubac za vas!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 842
20.12.2013 17:37:57   
jole82
Super Dijouser posted image i bravo za dečkauser posted image

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 843
20.12.2013 19:18:01   
majared
Dosao nam deda i sad se nosaju po kuci. Jeo je proju i jogurt i izmrvio kao da su jela sva deca iz komsiluka

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 844
20.12.2013 19:52:22   
big mum

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Drugari hvala vam na podrsci:-)
Kosta je hvala Bogu dobro, bio je gladan i zato je nalaz bio los. Danas je bio kod mene i sikio. Sada sam ih zamolila da ga oni ne dohranjuju vec da ga ja podojim ( posto je vreme poseta pa bebe budu kod njih) i doneli su mi ga. Isisao je celu siku! Jupiiiiii! I zaspao kao pravi beban:-) ako sve bude kao danas sutra idemo kuci.
LO ljubac za Andreicu i naravno ostale drugare.

Bravo ,baš mi je dragouser posted image
Kao što sam ti rekla samo ti njega stavi da što više siki,jer se tako brže uspostavlja dojenje.Dobro si postupila što si im rekla da ga ne nadohranjuju.Zaista nema potrebe za tim.Pij dosta bilo kakve tekućine.

PS koliko se kod vas ostaje u bolnici poslije poroda(ako je sve ok)Kod nas je 36h od poroda.Poslije CR je 5 dana.

Mi smo danas imali pravi show.Strahinja imao proljeva te sam ga vodila doktoru.Po povratku svratim po Sofi u vrtić taman i tajo stigao.Odemo kući.I poče da se žali da je boli stomak.Kažem joj da legne dok ne skuham čaj.Odjednom počinje da plače i grči se.Suza suzu stiže.Zovem mm da požuri da je vodimo doktoru jer nemože da hoda.
Obujem je ,siđemo ispred zgrade.Vidim ja ona se šetka između auta.Stiga je mm i idemo dok.Tamo nas odmah prime.Doktorica je pregleda,opipava stomak ona ništa,apsolutno ne reaguje.Jel te boli ona pokazuje na želudac i to samo malo.Pita je da li je skakala u vrtiću-negira.Vidim ja nije njoj ništa-folira al aj .
Kažem doktorici ali ona iz predostrožnosti je šalje da se uradi CRP,KKS i URIN.
Ide ona,jeca,kaže da je manje boli.Uzimam joj urin i na vratima labaratorija kaže da je uopšte više ništa NE BOLIuser posted image user posted image
E reko ideš sad majčin sine kad si me handrila da dođem džaba sad ću i ja tebe pa ćeš se naučiti pameti.user posted image
Ulazimo u labaratoriju na koljenima je,kumi da ne ide.Reko samo ravnouser posted image
Jedva je labarantkinja ubjedi da se smiri.Izvadi joj krv.Malo je samo jauknula.
Mm ih odvede kući ja osta čekajući nalaze.
Zove on nakon 10 min i saopštava mi da ona SKAČE SA STOLICE NA UGAONUuser posted image .Ubrzo su nalazi bili gotovi.Nosim doktorici i kažem da simulira-nije joj ništa.Ova gleda nalaze i saopštava,nikad u životu nije bila zdravijauser posted image Hemoglobin ,željezo za svaku pohvalu,od upale ni traga.
Ljubomora jer je čula da sam brata vodila doktoru.

Bili smo na slavi skoro došli kući.

Slušamo najnoviji CD Vrapčića već 10x-OOO,OOOO trbam lake cipele,ooo da me vode do tebe oooo user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 845
20.12.2013 20:22:25   
little_one

IZVORNA PORUKA: big mum

PS koliko se kod vas ostaje u bolnici poslije poroda(ako je sve ok)Kod nas je 36h od poroda.Poslije CR je 5 dana.

Big mum, Dijana se porodila kod nas na Paprikovcu user posted image dakle prirodan porod 3 dana ako nema potrebe za duze, CR 7 dana...znas vec user posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 846
20.12.2013 20:53:06   
big mum

IZVORNA PORUKA: little_one

IZVORNA PORUKA: big mum

Big mum, Dijana se porodila kod nas na Paprikovcu user posted image dakle prirodan porod 3 dana ako nema potrebe za duze, CR 7 dana...znas vec user posted image

Živim u Gradišci,kod nas se ostaje 36h nakon poroda i user posted image

Kod nas je manje porodilište ,kad sam rodila sina bilo je 15 beba i to je maksimum.Da je joj jedna došla ležala bi u hodniku.CR 5 dana .7. dan dolaziš na pregled rane a konce ne vade stavljaju one koje se apsorbuju u organizam.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

Direktna veza do poruke: 847
20.12.2013 22:26:02   
Rosita
Cao mame. Kod nas sve po starom. Milion nekih obaveza, vreme leti. Malopre sam otisla da se ofarbam. Ova dvojica jedva izdrzali bez mene, mislim sat i po, ajde. Racunam nije farbanje neka mudrolija, nosim svoje farbe, mazanje, pranje i cao, svejedno gde. Jao majko, neka klinka me ubila u pojam koliko joj je trebalo da me ofarba, da l je ucenica, sta li, kosa jeste duga i gusta, tri do cetiri farbe koristim, al ova je preterala. I na kraju mi ispalo tamno od silnog vremena i drzanja na glavi, uh, ama nesam zadovoljna, al sta cu, isprace se. Na prolece ja kod moje frizerke na totalni remont. Izvinite ako je off, eto i to radi mama, bem mu misha.
Jancice, efedrin 0.25% pravi apoteka Bg. Do pet dana, 3* jedna do dve kapi u obe nozdrve. Nama ih je prepisao pedijatar. Mozda mora recept. Ako mozes da guras sa fizioloskim, pusti ozbiljniju hemiju.
Pozdrav, laku noc.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 848
20.12.2013 22:50:35   
Sanchy
Dobro vece i od nas...nama gosti otisli,ja umorna,M.spava od osam sati,nije mi nesto raspolozen za guzvu bas je bio nervozan i juce popodne i danas a cim dodjemo u sobu odmah se oraspolozi ,smeje se,prica,,bas mi nesto nije drustvenuser posted image ..Jancice ja sam kupovala te kapi apotekarske ustanove bez receprta,bez njih nije bio spavanja ni njemu ni nama a sa sest meseci jos kad smo bili u C.G.,u apoteci mi je farmaceut razblazio kapi sa fizioloskim na 0.25 efedrin i rekao da mogu slobodno uvece po jednu kap u svaku nozdrvu,toliko od mene,,laku noc

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 849
20.12.2013 23:23:52   
Anoniman
pozdrav mame. Fica i ja smo u bolnici,ima urinarnu infekciju,temp 40 cekali smo 4h na prijemuuser posted image
Hana mi je ostala kuci pije antibiotik poludecu majke mi

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here