Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 21.12.2013 22:02:27
|
|
|
|
Torbica
|
Drage mamice, evo i mene! Zemunka, nemoj da se zahvaljujes, jos javno... Samo nek je krenulo na bolje, i svaka cast na racionalnosti da ne treba antibiotik na virusnu infekciju. Prava si. Mi smo skitali danas, tatu nismo videli do kupanja. Bili kod drugara, deca se izigrala sa njihovom decom, milina. E, zalim se ja prijateljici kako nisam stigla kosu da operem danas...Kad ona, pa ja koristim sampon za suvo pranje , ju, sta ti je to??????? Kao ono iz DM, Balea sprej! Davaj da probam! Cim je Balea kontam da je ok, sad cu prouciti pa da imam za hitne slucajeve. Mm i ja popili po vince i spremamo se lagano u krpe. Mima, Forcas... Samo nek mu pomogne a i sekica da bude dobro, mogu da zamislim kako ti je... Ljubim vas
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 21.12.2013 22:15:51
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro veče mame,mi ispratili neke prijatelje...Stefan se uspavao još dok su oni bili tu,pa ga nisam htela buditi za kupanje, nego sam ga samo premestila u krevetac.Ja polako spremam opremu za posao,uniformu,klompe i ostalo...od ponedeljka na posao viki se povremeno javi ali devojka nema mnogo vremena za priču pošto se tamo igra sa svojim sestrama i kumama a Viktor samo hoće da priča sa njom,a ona sad zauzeta društvom pa ne želi toliko da priča sa nama,a Viktor baš sad želi da priča sa njom,da poludi čovek
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 22.12.2013 8:12:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutro mamike! Ja pijem 3u1 da dodjem k sebi,Ficko opet ima temp 38,3 lepo cu poludeti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 22.12.2013 8:30:33
|
|
|
|
big mum
|
Morgren Moji poustajali,pijem kafu a oni skaču po meni kao Strahinja sjuče nije spavao pa je sinoć zahrkao u 7.Baš se naspavao ,danas opet žurka. Mima-baš mi ježao sto se Fićo razbolio ali nemoj da se puno sikiraš-eto vidiš da temp spada.Tek je juče dobio antibiotik a njemu treba malo vremena da počne djelovati.Popodne će već biti puno bolji.Samo polako. I sama sam se dosta sikirala kad su mi djeca bolesna ali onda sam skontala da da je to ipak sve prolaznog karaktera.I sve je to "normalno" za djecu. Ono je zlo kad je bolesno ,gledaš u njega a nemožeš mu pomoći . Ovo je sve prolazno,dabome čevjek se nasikira,ali kad pogledaš malo dalje sve je to prolazno. Danas ćemo možda na novootvoreno klizalište.Ima sva da se skršim ali nema veze-treba probati sve
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 22.12.2013 8:35:43
|
|
|
|
doktorkakristal
|
dobro jutro,Dora je spavala nocas ali u ljuljalici,nema sanse da se ubaci u krevetac pojma nemam kako da je odviknem od te stvarcice MIMAHANA nadam se da ce Ficku biti bolje,koji mu je dan terapije ?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 22.12.2013 9:06:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal dobro jutro,Dora je spavala nocas ali u ljuljalici,nema sanse da se ubaci u krevetac pojma nemam kako da je odviknem od te stvarcice MIMAHANA nadam se da ce Ficku biti bolje,koji mu je dan terapije ? Dobija Forkas 3x450mg i jos neki lekic ne mogu procitati koji 1x1
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 22.12.2013 9:10:32
|
|
|
|
anajid
|
Mame ja sam sinoc izasla posle dugo vremena sa kolektivom na veceru.Bilo je fenomenalno,vecerali smo,igrali,pili veselili se.Dosla sam kuci oko 2h ustala sam u 7h i iznenadjujuce sam dobro tj.naspavano.Kako je lijepo izaci malo iz kuce i otkaciti se! Djeca su bila sa muzem,sve je odradio po protokolu,kaze da su bili dobri. U nedelju (sledecu) imamo svadbu u NS,tako da vam stizem i ja kod Lala i Sosa
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 22.12.2013 13:08:39
|
|
|
|
ninulina
|
Dobar dan, da vam mahnem mamice, nekada sam pisala na ovoj temi, vjerovatno se i ne sjećate hihihiih, al nema veze , nadam se da ću se uspjet ponovo uklopiti Velika pusaa od mene i mog Filipa
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 22.12.2013 13:28:42
|
|
|
|
World
|
IZVORNA PORUKA: anajid Mame ja sam sinoc izasla posle dugo vremena sa kolektivom na veceru.Bilo je fenomenalno,vecerali smo,igrali,pili veselili se.Dosla sam kuci oko 2h ustala sam u 7h i iznenadjujuce sam dobro tj.naspavano.Kako je lijepo izaci malo iz kuce i otkaciti se! i ja cu tako jednog dana...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 22.12.2013 15:48:26
|
|
|
|
srna001
|
Evo ja samo da se ponovo zapljunem ovde mada verovatno u početku neću tako često pisati.Ipak smo tek izašli iz porodilišta! :-)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 22.12.2013 18:36:14
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro veče mame,ja nešto slabo stižem ovih dana da pišem,pročitam šta ima novo i taman kad sednem da pišem nešto iskrsne i ja ništa ne napišem.Mi polako počinjemo da se spremamo sutra za vrtić i ja na posao ,sutra prvi dan pa radim od 10 otpust dece...radim do 16h pa onda trk kući na presvlačenje i spremanje jer u 17h imamo dodelu paketića u opštini,pa onda treba da idemo kod nekih prijatelja...sutra će mi biti dan u fulu
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 22.12.2013 20:05:51
|
|
|
|
doktorkakristal
|
SRNA mi i danas bili u skitnji,malo po gradu malo do kafica,Dora obozava svo vreme prespava u kolicima,a meni odgovara da se malo opustim,malopre se kupali jeli i sad malo spava,malo se budi,cekamo grceve kao i svako vece Konacno svi gosti otisli,cak i muz ima neku proslavu pa ce spavati kuci,ja i Dora uzivamo sa mojima,mir i tisina
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 22.12.2013 20:12:52
|
|
|
|
ninulina
|
Imaju li vaše bebice epizode plakanja naveče kada ih uspavate... Već treću noć za redom uspavam ga i nekih pola sata spava i onda počne da plače ali ne budi se već plače u snu ... Njemu je 5 mjeseci , kontam da su grčići prošli, mada mu je u nekoliko zadnjih dana desni otečeni i crveni , bali strašno i trpa rukice u usta, pa kontam može li ovo biti vezano za zubiće
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 22.12.2013 21:29:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo I ja da se javim. Deca uspavana, Sutra imamo prvu kontrolu. Jedva cekam da vidim koliko je napredovala. Od kako sam prestala sa antibiotikom nemamo problem sa grcevima, Teodori sam pre neki dan kupila haljinicu za mini zurku u vrticu. Sva je vazna. Sad odoh da se istusiram I sledi izmlazavanje.
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 22.12.2013 21:55:02
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: ninulina Imaju li vaše bebice epizode plakanja naveče kada ih uspavate... Već treću noć za redom uspavam ga i nekih pola sata spava i onda počne da plače ali ne budi se već plače u snu ... Njemu je 5 mjeseci , kontam da su grčići prošli, mada mu je u nekoliko zadnjih dana desni otečeni i crveni , bali strašno i trpa rukice u usta, pa kontam može li ovo biti vezano za zubiće Dobro veče Naj vjerovatnije su u pitanju zubići.Moja djeca su imale takve epizode.Stavljala sam im čepić od 120mg.Ako se prestanu često buditi onda su zubići. Doduše oni su se uvjek za nešto budili,i tek odnedavno mogu da prespavaju noć u komadu.Nakon 6 god Moji pajke,sinek je danas odspavao cjelih 20 min Komšinica ga probudila,zvonila je ko blesava ,te onda zvala telefonom-kontam žena treba nešto hitno.A ono da stavim veš u sušilicu Hebala sam i veš i sušilicu i komšinicu. Šaltam TV po običaju nema ništa
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 22.12.2013 21:57:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Gde ste nema nikoga???
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 22.12.2013 22:01:07
|
|
|
|
big mum
|
Evo nas Kako je Fićo je li išta bolji.Spada li temp?
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 22.12.2013 22:09:36
|
|
|
|
ninulina
|
IZVORNA PORUKA: big mum Dobro veče Naj vjerovatnije su u pitanju zubići.Moja djeca su imale takve epizode.Stavljala sam im čepić od 120mg.Ako se prestanu često buditi onda su zubići. Doduše oni su se uvjek za nešto budili,i tek odnedavno mogu da prespavaju noć u komadu.Nakon 6 god Moji pajke,sinek je danas odspavao cjelih 20 min Komšinica ga probudila,zvonila je ko blesava ,te onda zvala telefonom-kontam žena treba nešto hitno.A ono da stavim veš u sušilicu Hebala sam i veš i sušilicu i komšinicu. Šaltam TV po običaju nema ništa o draga baš ti hvala na odgovoru, ja sam se već zabrinula, večeras je imao 3-4 ture spavanja od po pola sata pa u plač , sad pajki već sat vremena , budemo vidjeli kako će noćas.
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 22.12.2013 22:10:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije je imao popodne! Poceo je da rucka malo i raspolozeniji je!!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 22.12.2013 22:14:55
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: ninulina IZVORNA PORUKA: big mum Dobro veče Naj vjerovatnije su u pitanju zubići.Moja djeca su imale takve epizode.Stavljala sam im čepić od 120mg.Ako se prestanu često buditi onda su zubići. Doduše oni su se uvjek za nešto budili,i tek odnedavno mogu da prespavaju noć u komadu.Nakon 6 god Moji pajke,sinek je danas odspavao cjelih 20 min Komšinica ga probudila,zvonila je ko blesava ,te onda zvala telefonom-kontam žena treba nešto hitno.A ono da stavim veš u sušilicu Hebala sam i veš i sušilicu i komšinicu. Šaltam TV po običaju nema ništa o draga baš ti hvala na odgovoru, ja sam se već zabrinula, večeras je imao 3-4 ture spavanja od po pola sata pa u plač , sad pajki već sat vremena , budemo vidjeli kako će noćas. Nema na čemu,tu smo da pomažemo jedni drugima.Šta ti god zatreba pitaj
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 22.12.2013 22:16:57
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mame, evo i mi da se javimo i odjavimo! Ninulina, zubic jasta, sve signale imas. Mimahana, drago mi je da ste bolje. Sve je lako kad su nam zdravi andjelcici. Kod nas lep porodican dan, izigrali smo se ai umorili, popodne proveli u dvoristu, milina. Ljubim vas
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 22.12.2013 22:17:05
|
|
|
|
minnica
|
IZVORNA PORUKA: mimahana pozdrav mame. Fica i ja smo u bolnici,ima urinarnu infekciju,temp 40 cekali smo 4h na prijemu Hana mi je ostala kuci pije antibiotik poludecu majke mi Ja tek sad vidim ovo. Ne čitam čet teme. Nadam se da je malac bolje. Držite se!
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 22.12.2013 22:17:22
|
|
|
|
ninulina
|
IZVORNA PORUKA: big mum Nema na čemu,tu smo da pomažemo jedni drugima.Šta ti god zatreba pitaj
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 22.12.2013 22:20:05
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: mimahana Nije je imao popodne! Poceo je da rucka malo i raspolozeniji je!!! E baš mi je drago,kažem ti da će on popodne biti bolji.Antibiotik počinje sa dejstvom tek sutradan,to će to ove doktorke bolje objasniti. laik sam za to i govorim iz iskustva. samo odmarajte,daj mu da pije što više tekućine.
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 23.12.2013 6:32:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minnica IZVORNA PORUKA: mimahana pozdrav mame. Fica i ja smo u bolnici,ima urinarnu infekciju,temp 40 cekali smo 4h na prijemu Hana mi je ostala kuci pije antibiotik poludecu majke mi Ja tek sad vidim ovo. Ne čitam čet teme. Nadam se da je malac bolje. Držite se! Hvala draga!
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?