zazik -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (19.12.2013 9:55:38)
|
Vikiveki pogodila si u metu. Tačno si rekla one reči koje ja nisam mogla pronaći. Kao da muči sebe, tera nas od sebe, zbog nekog osećanja u koje ne mogu proniknuti. A juče sam je ostavila u vrtiću sat duže, jer je to tražila, da se igra sa decom, i kad sam došla rekla je da me je čekala i ljubila me i mazila. Za tatu kaže da je najjači na svetu i njen tata sve može. I tako svake nedelje druga priča. Doktorkakristal, u pravu si. Toliko je volim da nekad mislim da ću se ugušiti. Plakala je puno kad je počela škola, jer sva su deca u ulici puno starija i molila me da ide u vrtić. Kopali smo i rukama i nogama da je upišemo, a sad veći deo dana razmišljam koliko je sati i kad će ona kući. Jedina želja mi je da je izvedem na pravi put, ali voleću je i braniti šta god da se desi u budućnosti. svaki roditelj voli svoje dete, ali kad dobiješ dete posle šesnaest godina i to na način kako je Mimi došla, to je poseban osećaj. I žena koja je za nas bila zadužena, rekla je da je odradila veliki broj usvajanja, ali i dalje ne može da pojmi kako se oseća usvojitelj kad konačno dobije svoje dete. Svi mi govore da samo na dobrom putu, da se ne brinem. Možda sam stvarno paničarka. Ne znam više. Vidim ovde da su moji problemi slični sa problemima drugih roditelja i to mi je olakšanje. Daće Boig da bude dobro. Kad nas je sve skupa dovde doveo, vodiće nas i dalje.
|
|
|
|