Zemunka85 -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (21.12.2013 12:38:26)
|
Jancice, samo da vas nije uhvatio ovaj Munze virus, kao nas. Ono je bilo strasno. Od nedelje vece do nocas tj 5 dana i pet noci temperqturu sam retko kada uspevala da spustim ispod 39. Vec sam luda ... samo kada je pocelo da prolazi. Jos nije sve OK. Kaslje kao magarence i nos je zapusen, ali od sinoc nema temperature. Meni je ovo pet najgorih dana, mozda gorih nego i u bolnici kada smo bili. Tamo sam imala strucnu pomoc oko sebe, a ovde bila isprepadana na smrt u svakom minuti u kojoj izmerim preko 39 i NIKAKO ne mogu da skinem. Cak smo i antibiotike dobili (na virus) koje na kraju nije ni pila. Ti bespotrebni lekovi bi mom detetu, koje je inace na profilaksi bili put ka ubistvu. Ali bukvalno. Tako sam srecna sto ih na kraju nisam dala ionako je puna antibiotika, jos samo treba da ih pije i kada ne treba. Zelim vam da brzo prodje i da se ne mucite. Mi sada muku mucimo sa apetitom. Moje dete koje inace pupu ne mozes nahraniti, ne jede n i s t a! Znam da je faza, da ce nam trebati vreme da se vratimo u normalu, ali izludeh ... Torbice, tebi evo i javno - hvaaalaaa za svu pomoc ovih dana [sm=smiley31.gif]. Ostale mamike, budite dobro sa svojim porodicama, a sa nekima se gledam sutraaaaaa [sm=bravo.gif] Mimahana, uh [sm=smiley19.gif]. Za mene nema goreg nego kada to cujem. I mi smo sve to prosli i zato tacno znam kroz sta prolazite. Ne znam sta bih ti rekla, sem da budes jaka. Koliko je decak star? Ako treba savet, pitaj na PP. Mi se borimo vec 4meseca, USPESNO!
|
|
|
|