little_one -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (23.12.2013 12:59:00)
|
Jutro mame! Ah plakanje, kisu suza sam isplakala kad sam dosla iz porodilista, i svako mi je bio kriv za nesto, pogotovo onaj ko mi je krenuo da pametuje da ja ne znam nista oko bebe [sm=smiley36.gif] hormoni su ludili a ja sam se inatila i nikom nisam dala nista da mi pomaze...koji kreten, umjesto da sam sve uposlila i legla u krevet sa svojim djetetom i odmarala, oporavila bih se brze...al u tom trenutku glava u kojoj divljaju hormoni sve najbolje zna [sm=smiley36.gif] Sad i u ovoj drugoj trudnoci sam opet pocela da cmizdrim na gluposti, al sve me pogadja pa i neka prednovogodisnja reklama na tv-u... Andrea mi je bolje, temperaturu nema od petka i laknulo mi je, al je odmah prosmrcala i pocela pomalo da kaslje al mislim da je to od slinih bala od zuba...inace izbile nam dve 4orke u zadnjih 15tak dana, jos jedna ide i bas ju je sastavilo...nego sad me buni sto je razmak izmedju dvojke i cetvorke nekako djeluje prevelik, kao da su petice a ne cetvorke...bas mi cudno, kao da ima mjesta za 2 zuba...jel mi se to cini ilije sve moguce??? Sad ne znam da li je nakon ove upale grla za koju pijemo antibiotik, (radili nalaze i po nalazima je bakterijska), normalno da i prosmrca, al su sline cisto bijele, i nije zacepljen puno nosic, mada se nakuplja balica...a i mi smo prosmrcali dan nakon nje...samo smo mi debelo virozni i mm i ja, kasljemo, kisemo, smrcamo, jedino srecom nemamo temperaturu.... Eto bas se iskukah.... Sanjice, srecan vam prvi mali rodjendanac! Poc, kako si nam ti, kako trba? Spremas li se za batu pomalo?
|
|
|
|