little_one -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (17.12.2013 10:46:19)
|
Jutro mame! Reve dobrodosla u klub mama [sm=bravo.gif] Sto se tice zamjene dana i noci, jos nije kasno da je "prevaspitate", samo formirajte neku dobru vecernju rutinu, ujutro u isto vrijeme ustajanje i zacas ce da se prilagodi, mada je ona jos mala, vecernja rutina mora biti obavezna, kljuc za dobro spavanje, barem kod nas... Adulence super sto je sve tako dobro proslo, jedva cekamo slicice![sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] A kad smo kod spavanja, ja sam nocas bas lose spavala, a i svom djetetu bas nisam dala mira....prosle sedmice sam se pitala jel normalno sto ona ne kupi nikakve viruse, i zdrava je iako bude pocesto okruzena smrcavim i slinavima, od juce ujutro imamo temperaturu...negdje je za burni vikend kod djeda mraza ili na rodjendanu u nedjelju pokupila....ko zna....viroza je, pa ne brinem jos puno....nocas sam je stalno pipkala, i mjerila temperaturu, pa paracetamol, jer mi je bilo zao da je tusiram u po noci, pa hajde cisto da ona spava a i ja da je ne diram stalno za mjerenje...tek pred jutro je malo pala temperatura, sad cekam da se opet probudi pa da vidim kakva je...a ja sam ko zombi... Pozdrav svim mamama!
|
|
|
|