Dada81 -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 12/13 [chat] (20.12.2013 0:46:44)
|
Da vas i ja pozdravim! Sve nas je manje ovde,ali nam se ipak jave sveze mame,meni odmah skoci adrenalin da sto pre obavim sve,iako po dr.za tacno 7 dana ulazm u 9.Vazno da svima dobro prodje i da se od srca iscestitamo[sm=bravo.gif] Sta je sa Mirkam,vidim nije se jaljala posle laganih kontrakcija...Ovaj moj mali upravo udara,namesta se,mogu reci da mi prija jos da ga osecam ovako u stomaku,brzo mi je prosla ova trudnoca,iako me vec koji mesec sve boli,nekako ipak prodje u trci. Bila u utorak kod dr.redovna kontrola,nema mog dr,primi me drugi,pogledao na uz preko stomaka i dole na uz,kaze u redu je,a kada sam mu spomenula da imam malo sekreta,prepisao mi Cefalekcin kapsule i Nistatin vaginalete,ali ja ne znam,nije mi vadio niko briseve da ja to sa nekom sigurnoscu uzimam,ima li neko iskustva,Nistatin mi stoji neotvoren,sta da radim?Ne uzima mi se nesto eto,samo sto sam spomenula malo sekreta,bez odredjnog pregleda,ne znam...
|
|
|
|