jela 76 -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 12/13 [chat] (20.12.2013 11:59:20)
|
Drage trudilice- trudnjače, evo i mene naopokon kod vas. Vidim da se sve više smanjujete na ovom forumu, a povećavate u porodilištu. [sm=bravo.gif] Ja sam, po uz, ušla u 38 nedelju, tako da mi je dr. zakazao za sledeću subotu CR! Jedva čekam! Moja devojka sve više udara, imam sve češće lažne kontrakcije. Pa mi je pre par dana dr. i radio ctg, gde je zabeležena samo 1-a kontrakcija. Sve se teže krećam, ustajem, ležim. Malo sam se primirila, da ne isprovociram nešto. Mislim i ako se desi, bože moj. U nedelju ću kod dr. na još 1 uz da vidimo bebinu kilažu. Ona inače prednjači glavom kad god bismo je gledali. Završila sam sa svom paprirologijom oko bolovanja, briseva, uputa. Sada samo čekam... [sm=duda.gif] Mi smo ipak veliki heroji! Kad se samo setim kroz šta sam sve prošla od početka trudnoće, s' obzirom da je u pitanju vto, prezadovoljna sam. A znam da nisam jedina. Želim sve da vam čestitam na divnim bebama i da vas pozdravim! [sm=bravo.gif]
|
|
|
|