Dada81 -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 12/13 [chat] (15.12.2013 2:52:01)
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Dado ni ja nisam znala da si trudna [sm=smiley9.gif] Kako si mi,baš te dugo nije bilo [sm=smiley31.gif] Da vas sve prvo pozdravim! Dok ja sve iscitam sta ste pisale,da nesto ne propustim,ne mogu da verujem koliko je vec kasno..Jole,draga[sm=smiley31.gif] kako si ti?Na sve vas cesto pomislim stvarno,a evo me i sad,jedva se namestim da kuckam,posle nekog vremena,kao da me ekran ozraci,dodje mi muka,pa sve gasim.Jedva se i ja oporavih,grlo me opasno steglo,tesko sam gutala,od juce sam dosta bolje. Dijana sad ce malo bebce,pa cestitke[sm=bravo.gif] Srna,tebi svaka cast na tolikom spremanju,stvarno! A,i ja sam ovih dana u razmisljanju u cemu bebu da iznesem,bojim se onog hladnog vazduha koji''reze'',ipak kraj januara..A,David rodjen u 6.mes.Cini mi se,bila sam spremnija tada.Ne znam ni sta bebi prvo kupiti od ovih toplijih stvarcica?! A,nesto mi jos kao rano da perem svedske i pamucne pelene.Ma,izgleda cekam neki poslednji momenat,sto mi se bas i ne svidja.
|
|
|
|