Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 10:40:26
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Lelo, recepti su ti ekstra. Mogla bih da obradujem decicu sa Kinder pingui UM, ubaciću čim stignem, nešto daans nemam vremena.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 10:42:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Dogovoreno. Ja smisljam sta cu za rucak, mogla bih neku supicu i da ispecem palcinke mrzi me da kuvam danas. A sutra cu Uni da skuvam corbicu sa curecim mesom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 10:53:37
|
|
|
|
veselicaa
|
Danas za dorucak tost(ostao hleb od juce) a za rucak videcu neki krompir u rerni sa suvim curecim mesom(domacim).Svi smo pomalo prehladjeni pa slabo i jedemo ovih dana
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 10:57:00
|
|
|
|
lelaigor
|
Ja ću možda sutra palačinke. Ako mi ostane od danas paprikaša pošto pravim veeeliku dozu, jer mi je tata tu, onda ću samo američke kao desert da umutim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 11:10:57
|
|
|
|
bubulence
|
supica se kuva i porucicu rostilj ili picu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 11:16:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence supica se kuva i porucicu rostilj ili picu ooooo bubiiiiii pizzaaaa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 11:30:50
|
|
|
|
bubulence
|
pa ne mogu vise da te slusam, a najgore od svega je, kao sto sam vec pisala, sto ja uopste nisam ljubitelj pice, ali kada ti napises, ide mi voda na usta. i sada cu je poruciti cisto da se podestim da je ustvari ne volim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 11:33:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence pa ne mogu vise da te slusam, a najgore od svega je, kao sto sam vec pisala, sto ja uopste nisam ljubitelj pice, ali kada ti napises, ide mi voda na usta. i sada cu je poruciti cisto da se podestim da je ustvari ne volim ahahahah Bubi mozda je zavolis. Nista moras da me zoves u goste da dodjem i da ti napravim pizzu, ili cak da je donesem
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 11:40:43
|
|
|
|
Mala Elena
|
Stavila grasak sa pilecim mesom, jos kad bi mm voleo pavlaku .....
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 11:42:26
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ne valja toliko pizze jesti, to je brza hrana
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.9.2014 14:19:56
|
|
|
|
Olga75
|
danas sam bila osobito vredna i pravila guzvaru i hello kitty supu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.9.2014 14:42:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Dorucak ustipci, kajmak, domaca prstua i slaninica i jogurt Rucak :mm-u isspekla filete losoas u rerni, sa barenim kukuruzom i graskom, napravicu mu jos neku salatu. Una i ja svratile na pizzu sada kada sam je pokupila iz vrtica. Dezert : kupila sam u poslasticarnici ledene kocke i neke vocne kolace
< Poruku je uredio Unina mama -- 5.9.2014 14:43:08 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.9.2014 14:55:02
|
|
|
|
superm
|
Opet musaka, po zelji starijeg sina, bonzita. Kasnije cu napraviti kolac iz mikrotalasne, Torbicin recept, i za veceras planiram pitu od heljde.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.9.2014 15:02:28
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pita sa zeljem i sirom ....
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.9.2014 17:20:43
|
|
|
|
superm
|
Ovaj Torbicin kolac iz mikrotalasne je super! Odlicna varijanta kada vam se jede nesto slatko jer se brzo sprema.Jedino sto sam kao preliv pomesala 5 kasika Nesquik-a i 3 mleka i zagrejala u mikrotalasnoj pa prelila vruc kolac. Torbice, hvala
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.9.2014 19:12:00
|
|
|
|
lelaigor
|
Mi smo imali paprikaša od juče, dodala sam paradajz salatu. I pravila sam čoko cupcakese sa vanil filom za sutrašnju porudžbinu, pa je ostalo i nama viška za desert.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.9.2014 19:38:32
|
|
|
|
Olga75
|
Lelo , kako vam se svidela uzlivanca ?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.9.2014 20:07:09
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja ništa nisam kupila u poslastičarnici Za ručak mm imao ćufte u paradajz sosu, mami pravila alio di olio, ja jela musli. Za večeru pravila špansku pitu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.9.2014 20:42:49
|
|
|
|
anita
|
Dorucak przenice Rucak pileci raznjici A sada sam spremala moj omiljeni kolac .... mmmmm
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.9.2014 21:07:17
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: superm Ovaj Torbicin kolac iz mikrotalasne je super! Odlicna varijanta kada vam se jede nesto slatko jer se brzo sprema.Jedino sto sam kao preliv pomesala 5 kasika Nesquik-a i 3 mleka i zagrejala u mikrotalasnoj pa prelila vruc kolac. Torbice, hvala bas mi je drago! I drugi put
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.9.2014 21:23:30
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Lelo , kako vam se svidela uzlivanca ? E super je. Trebala sam u veći pleh da metnem, jer je pobesnelo i krenulo da beži po rerni.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.9.2014 21:29:51
|
|
|
|
Mala Elena
|
Palacinke , najeli smo se, mmmm, sliku kacim sutra dok je prebacim sa mobilnog
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.9.2014 11:03:57
|
|
|
|
minnica
|
Danas će da bude slatki kupus sa svinjskim mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.9.2014 11:30:10
|
|
|
|
nata11
|
Danas musaka, valjda ako se ne predomislim jedu mi se i snicle.
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.9.2014 11:32:18
|
|
|
|
Didy
|
Kod mene je danas mm zadužen za kuhinju, biće pica za ručak, eno i testo je zamesio.
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.