Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 10:09:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Kod nas danas pasulj za rucak. Vecera pizzaa po Bubinoj zelji Mozda bih mogla i ja te mafine da smutim. Ima li negde recept i jesu li bas bas cokoladni?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 10:29:42
|
|
|
|
nata11
|
I meni danas svekrva kuva pasulj UM ma nesto mi odavno nisi pravila picu
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 10:31:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam, 2 nedelje nisam veceravala, samo voce, ali mi se sada opet jede
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 10:33:16
|
|
|
|
nata11
|
Ja se spremam da probam novi recept - pica sa mlevenim mesom i paradajzom, ali me iskreno mrzi
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 13:47:37
|
|
|
|
17 joka
|
Nato, ja bih rado pravila i pizzu i mafine cokoladne ali nesmem nista od toga ja pravila ,Bareno povrce i belo meso
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 13:50:48
|
|
|
|
Olga75
|
zapecenu boraniju uz asistenciju : Mod , Trce i Branki pa sad sta bude ima da se poklopa
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 13:56:07
|
|
|
|
minnica
|
Supica, pire krompir, roštilj kobaje i paradajz salata danas na meniju
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 14:09:48
|
|
|
|
lelaigor
|
Napraviću neku piticu sa viršlama i trapistom, to mi ej u stvari smesa za slane muffine, ali kad pravim kao ručak napravim u plehu. I supica, neka salatica...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 14:38:19
|
|
|
|
Anoniman
|
jutros nisam bila raspolozena ni za sta, pa ni za kuvanje, planirala samo obariti spagete sa gotovim crvenim sosom, ali evo na kraju se pece i kolac sa cokoladnim mrvicama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 15:16:49
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR zapecenu boraniju uz asistenciju : Mod , Trce i Branki pa sad sta bude ima da se poklopa haha! olga,samo da ne bude ono-puno babica,kilavo dete
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 16:23:07
|
|
|
|
emicaa
|
sebi spagete sa tunjevinom i kecapom a jos smisljam sta mm,njemu muka kad ovo vidi a kamoli da jede
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 17:16:00
|
|
|
|
amelia
|
Danas samo palacinke toliko od mene nisam raspolozena za kuvanje
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 18:27:34
|
|
|
|
bubulence
|
supa samo od povrca i djuvec. mama mi je donela kiselu mesanu salatu. prejela sam se...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 18:28:05
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Vecera pizzaa po Bubinoj zelji jeli gotova da krecem ?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 19:08:52
|
|
|
|
lelaigor
|
Pravila sam i macaronse koji mi nisu uspeli izgledom, ali su ukusom čista perverzija!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 21:03:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Pravila sam i macaronse koji mi nisu uspeli izgledom, ali su ukusom čista perverzija! Lela moze recepis Bubi nisam, nesto sam se sorila i ne vecerah, a materjal kupljen i stoji u frizu, ipak sutra
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 21:12:45
|
|
|
|
Torbica
|
Mm bio na nekom sastanku i doneo mi pizzu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 21:35:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
Lepo je pojesti i picu ali je bolje ovu moju corbicu od tikvica , krompira, sargarepe i griza . Uz pavlaku kao dusa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 21:38:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
Takvi mafini su juce pojedeni , preukusni , samo mi zafalilo cokolade za filovanje ...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 21:42:04
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Vise ne smem na ovu temu. Ogladnih Odo do frizidera
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 10:57:48
|
|
|
|
branki*
|
danas supa od juce,samo cu da sklepam spagete sa mlev.mesom,ali posto sam otkrila da nemam spagete,bice makarone sa mlev mesom.za veceru palacinke,ako me ne mrzi.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 11:00:52
|
|
|
|
Torbica
|
Imam strudle sa sirom od juce, eno je u frizideru, samo cu corbicu neku od povrca za nas dodati.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 11:03:07
|
|
|
|
bubulence
|
i mi imamo supice od juce, mislim da cu mojima spremiti dinstanu pilecu dzigericu a meni pohovan karfiol, i pire krompir...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 11:16:15
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: Olga RR zapecenu boraniju uz asistenciju : Mod , Trce i Branki pa sad sta bude ima da se poklopa haha! olga,samo da ne bude ono-puno babica,kilavo dete da znas da je ispalo vrlo odlicno mozda sam mogla malo brasna u ono jajce i pavlaku ali duze se zapecala pa je svejedno bilo odlicno pravicu ponovo hvala drrage again
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.