Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.8.2014 23:29:34
|
|
|
|
Anoniman
|
ahhahaha razumemo se kada kucam sa tel. gresim u pisanju, strasno!
< Poruku je uredio Unina mama -- 26.8.2014 23:30:18 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.8.2014 17:28:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni barila povrce, Una jela pilecu dzigericu, mm i sveki boraniju. A sada cu da pravim coko roko tortu od Lu, sutra mi je godisnjica braka
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.8.2014 17:38:33
|
|
|
|
milicicak
|
Ovsena kasa sa lesnikovim mlekom i dzemom od sumskih jagoda gulas od konjskog mesa palacinke cu za veceru
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.8.2014 18:21:03
|
|
|
|
Rosita
|
Uh milicicak, primi me povremeno na rucak :) Bataci u paradajz sosu, socivo sa pirincem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.8.2014 19:34:56
|
|
|
|
milicicak
|
Rosita, kod nas si uvek dobrodosla i samo da znas uvek imam sladoled za vas na dijeti u zamrzivacu :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.8.2014 14:23:30
|
|
|
|
bubulence
|
paradajz corbica i pita sa krompirom... sada gledam, imam jabuke, sljive i kruske u frizideru, i sve bi trebalo da se potrosi uskoro, ne znam da li je bzvz da pravim vocnu salatu samo od 3 vrste voca
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.8.2014 14:30:08
|
|
|
|
vonavoj
|
becarac danas!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.8.2014 14:35:07
|
|
|
|
superm
|
danas sam se bacila na testo! Napravila ovseni hleb u mini pekarici, za dorucak mini projice iz mikrotalasne by T, a sada cu napraviti mramorni kolac sa jogurtom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.8.2014 9:42:49
|
|
|
|
lelaigor
|
Prekjuče sam pravila neke rolnice sa viršlama, ubaciću recept uskoro. Juče ćevapi i pire krompir. Danas ću verovatno punjene palačinke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.8.2014 9:47:05
|
|
|
|
branki*
|
za bozu przim krompirice i supu,za nas pojma nemam,niti danas imam vremena,niti imam sta u frizideru...
< Poruku je uredio branki RR -- 29.8.2014 9:52:27 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.8.2014 9:49:09
|
|
|
|
bubulence
|
uh, ne znam vise sta da izmislim... meso ne mogu ocima da vidim ,testo sam pravila juce. Ema ne jede ribu... odlepicu...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.8.2014 10:01:24
|
|
|
|
Olga75
|
juce sam pravila zapecene palacinke a imamo i za danas ( eto kad imam stomacni virus od jednog rucka ispadne pet ) sebi pravim onu corbuljinu od pirinca i sargarepe i bareni krompir , matori ce da jede te palacinke a Mariji cu da ispecem dva cureca medaljona i napravim joj krompir pire i tako
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.8.2014 10:06:18
|
|
|
|
milicicak
|
Lovacke snicle, pire od tikvica i sargarepe i kukuruz secerac... htela sam i kolac sa visnjama ai nisam stigla
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.8.2014 12:11:35
|
|
|
|
branki*
|
stavila sad boraniju...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.8.2014 12:14:47
|
|
|
|
bubulence
|
ja sam ipak za mm i mene uzela ribu a Emi cu junecu supicu. svakako se najede tog povrca i mesa iz supe pa joj je i dovoljno. a ako bude raspolozena moze da proba ribu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.8.2014 15:47:25
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam imala jucerasnja lazanja sa spanacem, za mm se sad kuva cuspajz od tikvica, imamo i ostatke kolaca od bundeve.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.8.2014 16:05:34
|
|
|
|
Ipokrisia
|
ja stavila sad da se peku u kesi pil.bataci i krompir , uz neki super zacin
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.8.2014 16:38:03
|
|
|
|
superm
|
Danas je samo bebac dobio rucak. Odlucila sam da dam sebi slobodan dan i rekla muzu da donese pizzu. Danas sam lenja zena
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.8.2014 20:48:21
|
|
|
|
Ana RR
|
I kod mene riba danas, tačnije fileti oslića i salata od krompira, kukuruza, graška i pavlake sa začinima. Htela sam da pravim američke palačinke sa borovnicama i domaći čokoladni preliv ali smo zaginuli napolju...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.8.2014 20:49:59
|
|
|
|
Torbica
|
Kod mene supa od povrca i palacinke!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.8.2014 13:19:13
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR I kod mene riba danas, tačnije fileti oslića i salata od krompira ovo mi se danima jede... ja imam boraniju od juce,dodala domacu supu i salatu i pravim ledene kocke upravo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.8.2014 13:30:22
|
|
|
|
17 joka
|
Losos, krompir i salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.8.2014 15:26:07
|
|
|
|
bubulence
|
danas slatki kupus sa kolenicom... sada mi Ema ide ne neki rodjuske pa bih imala vremena da napravim brze kolace. neki predlog?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.8.2014 15:35:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Supa sa knedlama, pileci cevapi i pire krompir. Za veceru palacinke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.8.2014 15:39:41
|
|
|
|
branki*
|
bubi,ja ovo cesto pravim kad me mrzi da idem do prodavnice jer uvek imam sastojke kod kuce.odozgo moze dzem,eurokrem,cokolada...kakao kolac
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa mesomRingerajin kuvar: lelaigor
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.