Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 11:47:07
|
|
|
|
emicaa
|
Danas pileća prsa sa mocarelom,nisam pravila ne pamtim od kad,već sad znam da će mi posle biti loše
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 11:55:30
|
|
|
|
branki*
|
mmmm,mocarela,obozavammm..jos kad krenu oni konci da se rastezu.. olga,kuvamo pa cepamo evo da dopunim svoj danasnji meni-proja sa sirom i blitvom upravo u rerni.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 12:27:27
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pravila poparu sa kajmakom, sav se rastopio mmmmm
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 13:56:34
|
|
|
|
Modessty
|
Oldži drago mi da je uspelo Ja sinoć upržila neko mesce i luk, dodala šargarepu, krompir i tikvicu i sve to zapekla u rerni. Baka će da skuva C supicu sa slovima i to je to
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 16:04:20
|
|
|
|
lelaigor
|
Pravim Uzlivanca po Olginom receptu iz moje grupe na fb-u. To još nisam pravila, ali pošto mi se jede nešto takvo...testasto pa još sa pavlakom...idi begaj.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 16:06:32
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: lelaigor Pravila sam i macaronse koji mi nisu uspeli izgledom, ali su ukusom čista perverzija! Lela moze recepis Bubi nisam, nesto sam se sorila i ne vecerah, a materjal kupljen i stoji u frizu, ipak sutra E, hoću, ubaciću ga. To je recept od one Lorraine Pascale sa 24kitchen, ali eto, treba mnogo vežbe i živaca za njih.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 16:15:27
|
|
|
|
Trcosava
|
Auu jednom ja nekom da pomognem Oldži zato smo tu. Ja danas nihc nisam kuvala, od juče imam krompir paprikaš! Ostalo za mm još da jede kad dođe.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 16:41:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: lelaigor Pravila sam i macaronse koji mi nisu uspeli izgledom, ali su ukusom čista perverzija! Lela moze recepis Bubi nisam, nesto sam se sorila i ne vecerah, a materjal kupljen i stoji u frizu, ipak sutra E, hoću, ubaciću ga. To je recept od one Lorraine Pascale sa 24kitchen, ali eto, treba mnogo vežbe i živaca za njih. Hvala! Stalno je pratim, obozavam njen ratni hleb i braunise sa kolacicima, ubaci obavezno
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 16:43:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Pravim Uzlivanca po Olginom receptu iz moje grupe na fb-u. To još nisam pravila, ali pošto mi se jede nešto takvo...testasto pa još sa pavlakom...idi begaj. Lela koja je to grupa da se uclanim, mada mozda sam vec clan
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 16:50:52
|
|
|
|
lelaigor
|
I ja obožavam Lorejn. Ona mi je pored Rudolfa najbolaj na 24kitchen. Ali ti macaronsi su mi neprežaljena boljka...ispašće savršeni pa makar crkla, a onda ću da ih ubacim u prodajni asortiman, tamo za jedno 5-10 godina Grupa je Šta da kuvam danas??!!Ž Uđi slobodno! Ima super ženica i recepata, malo su se nešto ljudi ulenjili u zadnje vreme, ali bude često nečeg zanimljivog.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 17:12:49
|
|
|
|
superm
|
Musaku po ideji sa Minut pire kesice i oblande sa plazmom. Za veceras- kiflice!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 17:14:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor I ja obožavam Lorejn. Ona mi je pored Rudolfa najbolaj na 24kitchen. Ali ti macaronsi su mi neprežaljena boljka...ispašće savršeni pa makar crkla, a onda ću da ih ubacim u prodajni asortiman, tamo za jedno 5-10 godina Grupa je Šta da kuvam danas??!!Ž Uđi slobodno! Ima super ženica i recepata, malo su se nešto ljudi ulenjili u zadnje vreme, ali bude često nečeg zanimljivog. E vec sam clan, i to poodavno! Poslala sam ti zahtev za prijateljstvo! E cekam recept nemoj da dugo cekam, ubaci ga jos danas, moze i bez slike! Odoh da zamesim testo za pizzu!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 17:19:20
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor I ja obožavam Lorejn. Ona mi je pored Rudolfa najbolaj na 24kitchen. volim sve osim Olivera, ali Rudi mi je favorit . skoro nista nisam pravila po njegovom receptu ali sam cesto dekorisala po njegovim idejama. sada sam zamesila neke kiflice, bez recepta, nego onako iz glave, ko zna kako ce ispasti...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 17:30:36
|
|
|
|
nata11
|
Ja evo dosla po ideju za veceru
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 17:34:39
|
|
|
|
amelia
|
Pileca supica, pecena krilca valjana u brasno i zacinima...mozda cu jos nesto do veceras
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 17:53:48
|
|
|
|
big mum
|
Punjene paprike a sutra ću zeljanicu .Imam domaćeg sira i kajmaka biće mmmmm
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 17:58:18
|
|
|
|
minnica
|
Supa, lovačke šnicle i bareni karfiol kao prilog, paradajz salata za danas i skuvala sam i gulaš za sutra, samo još da dodam makarone i salatu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 18:21:20
|
|
|
|
New Mom
|
Becke snicle, pomfrit, paradajz salata i slatki hleb sa kandiranim vocem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 19:17:07
|
|
|
|
superm
|
Nisam napravila kiflice vec projice sa tri vrste brasna i zeljem...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 19:17:34
|
|
|
|
superm
|
Pardon, sa blitvom ne sa zeljem
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 7:59:27
|
|
|
|
branki*
|
pasulj sa suvim rebrima,potopila juce,upravo se kuva.uz ovakav kisni dan upravo ide jedna pasuljcina
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 8:15:20
|
|
|
|
lelaigor
|
UM, ti si Tijana? Prihvatila sam te. Nisam stigla juče da ubacim recept, valjda ću danas. Ja volim i Džejmija. Danas kuvam paprikaš.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 8:17:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam, cekam recepis taj, i za onu tortu u temi slike trudnickih stomaka
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 9:23:59
|
|
|
|
Torbica
|
Lelo, recepti su ti ekstra. Mogla bih da obradujem decicu sa Kinder pingui
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 10:04:39
|
|
|
|
Trcosava
|
do sad sam si napravila samo tople senviče mmmmm za ručak grašak i neki ćureći nagetsi će biti i salata (samo da je kupim)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pire od karfiola i šargarepeRingerajin kuvar: little_one
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.