Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 10:09:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Kod nas danas pasulj za rucak. Vecera pizzaa po Bubinoj zelji Mozda bih mogla i ja te mafine da smutim. Ima li negde recept i jesu li bas bas cokoladni?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 10:29:42
|
|
|
|
nata11
|
I meni danas svekrva kuva pasulj UM ma nesto mi odavno nisi pravila picu
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 10:31:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam, 2 nedelje nisam veceravala, samo voce, ali mi se sada opet jede
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 10:33:16
|
|
|
|
nata11
|
Ja se spremam da probam novi recept - pica sa mlevenim mesom i paradajzom, ali me iskreno mrzi
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 13:47:37
|
|
|
|
17 joka
|
Nato, ja bih rado pravila i pizzu i mafine cokoladne ali nesmem nista od toga ja pravila ,Bareno povrce i belo meso
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 13:50:48
|
|
|
|
Olga75
|
zapecenu boraniju uz asistenciju : Mod , Trce i Branki pa sad sta bude ima da se poklopa
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 13:56:07
|
|
|
|
minnica
|
Supica, pire krompir, roštilj kobaje i paradajz salata danas na meniju
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 14:09:48
|
|
|
|
lelaigor
|
Napraviću neku piticu sa viršlama i trapistom, to mi ej u stvari smesa za slane muffine, ali kad pravim kao ručak napravim u plehu. I supica, neka salatica...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 14:38:19
|
|
|
|
Anoniman
|
jutros nisam bila raspolozena ni za sta, pa ni za kuvanje, planirala samo obariti spagete sa gotovim crvenim sosom, ali evo na kraju se pece i kolac sa cokoladnim mrvicama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 15:16:49
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR zapecenu boraniju uz asistenciju : Mod , Trce i Branki pa sad sta bude ima da se poklopa haha! olga,samo da ne bude ono-puno babica,kilavo dete
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 16:23:07
|
|
|
|
emicaa
|
sebi spagete sa tunjevinom i kecapom a jos smisljam sta mm,njemu muka kad ovo vidi a kamoli da jede
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 17:16:00
|
|
|
|
amelia
|
Danas samo palacinke toliko od mene nisam raspolozena za kuvanje
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 18:27:34
|
|
|
|
bubulence
|
supa samo od povrca i djuvec. mama mi je donela kiselu mesanu salatu. prejela sam se...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 18:28:05
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Vecera pizzaa po Bubinoj zelji jeli gotova da krecem ?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 19:08:52
|
|
|
|
lelaigor
|
Pravila sam i macaronse koji mi nisu uspeli izgledom, ali su ukusom čista perverzija!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 21:03:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Pravila sam i macaronse koji mi nisu uspeli izgledom, ali su ukusom čista perverzija! Lela moze recepis Bubi nisam, nesto sam se sorila i ne vecerah, a materjal kupljen i stoji u frizu, ipak sutra
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 21:12:45
|
|
|
|
Torbica
|
Mm bio na nekom sastanku i doneo mi pizzu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 21:35:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
Lepo je pojesti i picu ali je bolje ovu moju corbicu od tikvica , krompira, sargarepe i griza . Uz pavlaku kao dusa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 21:38:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
Takvi mafini su juce pojedeni , preukusni , samo mi zafalilo cokolade za filovanje ...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.9.2014 21:42:04
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Vise ne smem na ovu temu. Ogladnih Odo do frizidera
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 10:57:48
|
|
|
|
branki*
|
danas supa od juce,samo cu da sklepam spagete sa mlev.mesom,ali posto sam otkrila da nemam spagete,bice makarone sa mlev mesom.za veceru palacinke,ako me ne mrzi.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 11:00:52
|
|
|
|
Torbica
|
Imam strudle sa sirom od juce, eno je u frizideru, samo cu corbicu neku od povrca za nas dodati.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 11:03:07
|
|
|
|
bubulence
|
i mi imamo supice od juce, mislim da cu mojima spremiti dinstanu pilecu dzigericu a meni pohovan karfiol, i pire krompir...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 11:16:15
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: Olga RR zapecenu boraniju uz asistenciju : Mod , Trce i Branki pa sad sta bude ima da se poklopa haha! olga,samo da ne bude ono-puno babica,kilavo dete da znas da je ispalo vrlo odlicno mozda sam mogla malo brasna u ono jajce i pavlaku ali duze se zapecala pa je svejedno bilo odlicno pravicu ponovo hvala drrage again
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.