Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 11:47:07
|
|
|
|
emicaa
|
Danas pileća prsa sa mocarelom,nisam pravila ne pamtim od kad,već sad znam da će mi posle biti loše
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 11:55:30
|
|
|
|
branki*
|
mmmm,mocarela,obozavammm..jos kad krenu oni konci da se rastezu.. olga,kuvamo pa cepamo evo da dopunim svoj danasnji meni-proja sa sirom i blitvom upravo u rerni.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 12:27:27
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pravila poparu sa kajmakom, sav se rastopio mmmmm
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 13:56:34
|
|
|
|
Modessty
|
Oldži drago mi da je uspelo Ja sinoć upržila neko mesce i luk, dodala šargarepu, krompir i tikvicu i sve to zapekla u rerni. Baka će da skuva C supicu sa slovima i to je to
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 16:04:20
|
|
|
|
lelaigor
|
Pravim Uzlivanca po Olginom receptu iz moje grupe na fb-u. To još nisam pravila, ali pošto mi se jede nešto takvo...testasto pa još sa pavlakom...idi begaj.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 16:06:32
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: lelaigor Pravila sam i macaronse koji mi nisu uspeli izgledom, ali su ukusom čista perverzija! Lela moze recepis Bubi nisam, nesto sam se sorila i ne vecerah, a materjal kupljen i stoji u frizu, ipak sutra E, hoću, ubaciću ga. To je recept od one Lorraine Pascale sa 24kitchen, ali eto, treba mnogo vežbe i živaca za njih.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 16:15:27
|
|
|
|
Trcosava
|
Auu jednom ja nekom da pomognem Oldži zato smo tu. Ja danas nihc nisam kuvala, od juče imam krompir paprikaš! Ostalo za mm još da jede kad dođe.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 16:41:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: lelaigor Pravila sam i macaronse koji mi nisu uspeli izgledom, ali su ukusom čista perverzija! Lela moze recepis Bubi nisam, nesto sam se sorila i ne vecerah, a materjal kupljen i stoji u frizu, ipak sutra E, hoću, ubaciću ga. To je recept od one Lorraine Pascale sa 24kitchen, ali eto, treba mnogo vežbe i živaca za njih. Hvala! Stalno je pratim, obozavam njen ratni hleb i braunise sa kolacicima, ubaci obavezno
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 16:43:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Pravim Uzlivanca po Olginom receptu iz moje grupe na fb-u. To još nisam pravila, ali pošto mi se jede nešto takvo...testasto pa još sa pavlakom...idi begaj. Lela koja je to grupa da se uclanim, mada mozda sam vec clan
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 16:50:52
|
|
|
|
lelaigor
|
I ja obožavam Lorejn. Ona mi je pored Rudolfa najbolaj na 24kitchen. Ali ti macaronsi su mi neprežaljena boljka...ispašće savršeni pa makar crkla, a onda ću da ih ubacim u prodajni asortiman, tamo za jedno 5-10 godina Grupa je Šta da kuvam danas??!!Ž Uđi slobodno! Ima super ženica i recepata, malo su se nešto ljudi ulenjili u zadnje vreme, ali bude često nečeg zanimljivog.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 17:12:49
|
|
|
|
superm
|
Musaku po ideji sa Minut pire kesice i oblande sa plazmom. Za veceras- kiflice!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 17:14:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor I ja obožavam Lorejn. Ona mi je pored Rudolfa najbolaj na 24kitchen. Ali ti macaronsi su mi neprežaljena boljka...ispašće savršeni pa makar crkla, a onda ću da ih ubacim u prodajni asortiman, tamo za jedno 5-10 godina Grupa je Šta da kuvam danas??!!Ž Uđi slobodno! Ima super ženica i recepata, malo su se nešto ljudi ulenjili u zadnje vreme, ali bude često nečeg zanimljivog. E vec sam clan, i to poodavno! Poslala sam ti zahtev za prijateljstvo! E cekam recept nemoj da dugo cekam, ubaci ga jos danas, moze i bez slike! Odoh da zamesim testo za pizzu!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 17:19:20
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor I ja obožavam Lorejn. Ona mi je pored Rudolfa najbolaj na 24kitchen. volim sve osim Olivera, ali Rudi mi je favorit . skoro nista nisam pravila po njegovom receptu ali sam cesto dekorisala po njegovim idejama. sada sam zamesila neke kiflice, bez recepta, nego onako iz glave, ko zna kako ce ispasti...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 17:30:36
|
|
|
|
nata11
|
Ja evo dosla po ideju za veceru
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 17:34:39
|
|
|
|
amelia
|
Pileca supica, pecena krilca valjana u brasno i zacinima...mozda cu jos nesto do veceras
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 17:53:48
|
|
|
|
big mum
|
Punjene paprike a sutra ću zeljanicu .Imam domaćeg sira i kajmaka biće mmmmm
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 17:58:18
|
|
|
|
minnica
|
Supa, lovačke šnicle i bareni karfiol kao prilog, paradajz salata za danas i skuvala sam i gulaš za sutra, samo još da dodam makarone i salatu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 18:21:20
|
|
|
|
New Mom
|
Becke snicle, pomfrit, paradajz salata i slatki hleb sa kandiranim vocem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 19:17:07
|
|
|
|
superm
|
Nisam napravila kiflice vec projice sa tri vrste brasna i zeljem...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.9.2014 19:17:34
|
|
|
|
superm
|
Pardon, sa blitvom ne sa zeljem
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 7:59:27
|
|
|
|
branki*
|
pasulj sa suvim rebrima,potopila juce,upravo se kuva.uz ovakav kisni dan upravo ide jedna pasuljcina
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 8:15:20
|
|
|
|
lelaigor
|
UM, ti si Tijana? Prihvatila sam te. Nisam stigla juče da ubacim recept, valjda ću danas. Ja volim i Džejmija. Danas kuvam paprikaš.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 8:17:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam, cekam recepis taj, i za onu tortu u temi slike trudnickih stomaka
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 9:23:59
|
|
|
|
Torbica
|
Lelo, recepti su ti ekstra. Mogla bih da obradujem decicu sa Kinder pingui
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.9.2014 10:04:39
|
|
|
|
Trcosava
|
do sad sam si napravila samo tople senviče mmmmm za ručak grašak i neki ćureći nagetsi će biti i salata (samo da je kupim)
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.