Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.12.2013 20:04:27
|
|
|
|
isidora88
|
vec dva dana isto, prsuta, kulen, zlatiborski sir i kajmak, tursija, pecenje i pecene paprike u belom luku, i naravno torta (reforma)
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.12.2013 8:16:23
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 vec dva dana isto, prsuta, kulen, zlatiborski sir i kajmak, tursija, pecenje i pecene paprike u belom luku, i naravno torta (reforma) Njam,njam Isidora što bih sada malo zlatiborskog sira i kajmaka... Mi ćemo danas, ako stignemo da jedemo kući, imati domaću pileću supu sa knedlama od džigerice,krompir pire i sos od paradaiza
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.12.2013 8:21:16
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 vec dva dana isto, prsuta, kulen, zlatiborski sir i kajmak, tursija, pecenje i pecene paprike u belom luku, i naravno torta (reforma) Pa i nije lose . mmm prsuta i kajmak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.12.2013 8:59:56
|
|
|
|
Peace*
|
Kod nas danas supa sa knedlama, pohovano, pire i ćušpajz od tikvica.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 24.12.2013 10:44:28
|
|
|
|
vikiveki
|
Za danas sam planirala domaću supu i pohovane štapiće od belog pilećeg mesa
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 24.12.2013 11:43:36
|
|
|
|
minnica
|
Umesila nasuvo sa sirom i sa orasima.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 24.12.2013 11:48:58
|
|
|
|
Jole84
|
Kod mene danas pile i krompirići u kesi,domaća supa i salata od cvekle i šargarepe.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.12.2013 11:26:59
|
|
|
|
mama micki
|
Juče musaka od pire krompira i kupus salata, ostalo malo za i za danas. Napraviću i zapečene makarone sa sirom i šunkom, po želji moje Teodore...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.12.2013 11:40:08
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam mislila da kuvam pasulj ali nisam videla da ga više nemam,pa ću to sutra kada mm kupi na pijaci.A danas ću špagete sa bolonjeze sosom.za večeru ćemo prženice
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.12.2013 12:27:00
|
|
|
|
PoisonEve
|
Sočivo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.12.2013 12:29:05
|
|
|
|
nata11
|
Ja cu danas meni da proprzim provansa mix a za mm zapecene makorone.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.12.2013 18:51:38
|
|
|
|
New Mom
|
Ova dva dana se grebem, sveki Bozic. Juce lignje u vinu i krompir salata, danas pecena curka, preliv sa medom i podvarak. Juce baklava a danas tiramisu da se zasladimo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.12.2013 20:03:54
|
|
|
|
minnica
|
Supicu, štapiće od pilećeg belog pohovane u susamu i Frikom royal mešavinu (koja je ).
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.12.2013 20:06:38
|
|
|
|
Torbica
|
Posna sarma, sa prazilukom i pirincem, puding od cokolade
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.12.2013 20:18:52
|
|
|
|
Verolina
|
Riblja corba, raznjici sa pecurkama i kackavaljem, pljeskavice od boranije, krompir u pari i srpska salata. Posti se
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.12.2013 9:23:35
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Verolina raznjici sa pecurkama i kackavaljem, pljeskavice od boranije, Ovo sjajno zvuči! Danas su na čuretinu samo dodati preliv pavlaka/majonez i pire krompir i cvekla salatu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.12.2013 10:38:06
|
|
|
|
Torbica
|
Danas grasak varivo i kolutici i stapici lignje iz rerne, cvekla salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.12.2013 11:33:39
|
|
|
|
Peace*
|
Piletina i krompir iz rerne, + ćušp. od graška
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.12.2013 11:44:22
|
|
|
|
nata11
|
Bice pljeske od pileceg mlevenog, salata od sargarepe i pecene paprike. Doduse za veceru posto cu kuci posle ali to je sto je
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.12.2013 20:10:00
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Verolina raznjici sa pecurkama i kackavaljem, pljeskavice od boranije, Ovo sjajno zvuči! I ukus je extra
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.12.2013 20:34:57
|
|
|
|
Didy
|
Pastirska pita (udinastan crni luk, mlevena junetina i sargarepa, dodati zacini, nasuto u vatrostalnu ciniju i prekriveno pire krompirom i onda sve to zapeceno u rerni). Njam, njam, planulo sve.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.12.2013 14:21:58
|
|
|
|
Torbica
|
Posna sarma sa tunjevinom i pirincem, pire krompir i kolutici lignje iz rerne za klince.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.12.2013 16:13:29
|
|
|
|
nina26
|
Zene, dajte mi predlog za marinadu svinjkog buta? Htela bih da to stavim veceras, pa sutra uvece taman da pecem, da bude onako socno
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.12.2013 18:28:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Nina 2 dcl maslinovog ulja, kasicica vegete, kasicica senfa, kasicica aleve paprike, malo bibera, i ostavis poklopljeno, bude super ukusno meso!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.12.2013 19:36:38
|
|
|
|
majared
|
Ili ovako: vegeta, aleva paprika, djumbir, beli luk, korica limuna i pola limuna, soja sos, sve zbuckas, dobro utrljas u meso, odstoji neko vreme i na pecenje
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.