Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.12.2013 19:40:53
|
|
|
|
nina26
|
tako nesto sam i ja mislila, samo bez limuna, jer mi je sveki rekla da limun zna da stvrdne meso...hvala zene
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.12.2013 21:42:33
|
|
|
|
IVA 11
|
Ferero torta, razne bombice, slani rolat, ruska salata, susam salata, sjutra veče pile i krompir i dosta od mene za Novu godinu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.12.2013 22:40:23
|
|
|
|
big mum
|
Sarma,ruska salata i JAPANSKI VJETAR
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.12.2013 22:51:20
|
|
|
|
Maya21
|
stavila batake da se mariniraju u soja sosu i medu, praziluk salata, princes krofne, za sutra ostala ruska, rolovano mleveno sa kackavaljem i slaninicom a mama pravi sarmu a i kupila sam 2kg sitnih kolaca, u stisci sam sa vremenom nesto
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.12.2013 23:36:42
|
|
|
|
mtajcica83
|
Pekla meso, pravila rusku salatu, usput jeli pasulj od juce, yatim pravila tortu i to je to..dosta ya danas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.1.2014 9:02:11
|
|
|
|
nata11
|
Juce smo za rucak imali prasetinu i punjene paprike sto je ostalo od praznika. A danas idemo u goste pa cu kuvanje ostaviti za sutra.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.1.2014 12:23:16
|
|
|
|
minnica
|
Danas domaća ćureća supica, gulaš, pire krompir, zelena salata i domaći hleb (iz pekarice)
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.1.2014 13:01:58
|
|
|
|
Olga75
|
danas ce da bude pica od ovih praznika i klope nit snage nit ideje
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.1.2014 13:34:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas svinjski saft sa makaronama i zelena salata.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.1.2014 0:54:16
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam imala krompir čorbu i kupus salatu, a za dezert zna se...baklava
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.1.2014 0:56:14
|
|
|
|
madre
|
podvarak i proja
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.1.2014 13:19:39
|
|
|
|
majared
|
Losos i krompir
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.1.2014 13:55:29
|
|
|
|
madre
|
za dorucak pita od heljdinih kora sa prazilukom i pecurkama, a za rucak mama sprema socivo... mislim da to nikada nisam jela i nesto mi se ne mili
< Poruku je uredio madre -- 12.1.2014 13:56:15 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.1.2014 14:14:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas pica kod nas.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.1.2014 15:05:09
|
|
|
|
degu
|
Domaća supica sa knedlama od džigerice, pečeni pileći bataci, punjeni šampinjoni, spanać i zelena salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.1.2014 15:18:49
|
|
|
|
madre
|
lele, degu, je l to za vas dvoje?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.1.2014 16:10:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Chiken enciladas - fenomenalno. Za dezert kuglov sa pomorandzom preliven cokoladom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.1.2014 16:18:38
|
|
|
|
madre
|
ako je fenomenalno, podeli sa nama sta je u pitanju? mada ja sam toliko gladna da mi je trenutno sve fenomenalno, cekam da se bogi probudi pa idemo kod moje mame na socivo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.1.2014 16:29:41
|
|
|
|
Torbica
|
Pileca supica, piletina i krompir sa zacinima u kesi pa iz rerne.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.1.2014 16:31:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Kod mene danas sarma , i ova pogaca.. razmisljam sta slatko da pravim, da li waffle ili neki kolac sa visnjama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.1.2014 16:35:31
|
|
|
|
New Mom
|
Pilece pljeskavice, pire i sampinjoni u pavlaci.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.1.2014 16:36:42
|
|
|
|
PoisonEve
|
UM, Madre, ja obozavam socivo, kupim ono crveno i spremam ga kao pasulj sa suvim mesom. Ja sam na hrono rezimu ishrane, a posto ja spremam ruck, svi jedemo musaku od pecenih paprika, tikvica, patlidzana, mlevenog mesa i praziluka
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.1.2014 16:46:33
|
|
|
|
Anoniman
|
PE opet se skuplja drustvo staro
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.1.2014 23:05:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne mogu preko mobilnog da kopiram, ali evo madre samo za tebe http://kuhinjica-mignone.blogspot.com/2010/05/chicken-enchiladas.html
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.1.2014 12:59:11
|
|
|
|
nata11
|
Jel zna neko kako se zove ona pogaca od kukuruznog brasna sto se mesila ranije za Srpsku Novu godinu_ Ja radim ceo dan tako da necu imati nesto vremena za spremanje trpeze ali cu skuvati royal mesavinu, ispeci but i kupiti mini torticu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.