Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.1.2014 13:05:08
|
|
|
|
vikiveki
|
Nato ja mislim da se ta pogača što se pravi za srpsku novu godinu zove vasilisa ili tako nešto jer je tog dana Sveti Vasilije,mojim kumovima je to krsna slava.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.1.2014 13:06:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Zove se vasilica ja sam nekoliko godina pronalazila novčić u njoj kod drugarice na slavi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.1.2014 13:17:10
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: madre lele, degu, je l to za vas dvoje? Pa nije za dvoje, za troje zato sam danas ostala bez ideje, pa ćemo da zbrčkamo nešto
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.1.2014 13:19:53
|
|
|
|
nata11
|
To je to Hvala
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.1.2014 13:42:43
|
|
|
|
Anoniman
|
za mene bamije, za mm spagete sa mlevenim mesom. salata - cvekla.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.1.2014 23:17:02
|
|
|
|
madre
|
PE, prezivela sam socivo cak sam ga i danas jela, svidja mi se sanjice, hvala ti, bas cu probati degu, bas sam *troje* i htela da napisem, ali mi je ovako bilo smesnije samo ti krkaj
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.1.2014 10:21:08
|
|
|
|
daca77
|
Madre, socivo je istog ukusa kao i pasulj...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.1.2014 10:48:47
|
|
|
|
New Mom
|
Potaž od paradajza i pilav.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.1.2014 11:46:24
|
|
|
|
nata11
|
Danas ce biti musaka.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.1.2014 13:19:03
|
|
|
|
mama micki
|
Danas pileća supica, pilav i salata od kiselog kupusa...dosta je...slatko neću spremati bar mesec dana....
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.1.2014 15:28:22
|
|
|
|
svilica
|
Supica i cufte u paradajz sosu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.1.2014 23:10:28
|
|
|
|
madre
|
prokule, njam, njam
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.1.2014 8:14:05
|
|
|
|
nata11
|
Za danas planiram zapecenu boraniju sa suvim mesom. i za veceru ukoliko stignem trouglici sa zdenka sirom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.1.2014 9:22:21
|
|
|
|
New Mom
|
Pileca krilca, pire i sopska salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.1.2014 9:24:42
|
|
|
|
Torbica
|
Spagete bolonjeze
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.1.2014 9:29:03
|
|
|
|
Klarita
|
Grasak po treci put ove 2014. jer K ga obozava i obecala sam joj, a meni se smucio
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.1.2014 9:32:32
|
|
|
|
Olga75
|
juce sam ponovo pravila mojim picu ( Ana , navukla si ih kompletno ) a sebi neku blitvu s pirincom a danas cu da pravim becarac
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.1.2014 9:36:52
|
|
|
|
Ana RR
|
i ja sam u nedelju ispekla picu u dva pleha (ona velika od rerne ) sreća bili su mi mama i tata pa nismo sve samo pojeli
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.1.2014 11:28:12
|
|
|
|
Figaro88
|
Ćufte,paradaiz sos,makarone i neku salaticu,ne znam sta cu naći u prodavnici.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.1.2014 14:22:53
|
|
|
|
mama micki
|
Danas kod nas musaka i zelena salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.1.2014 14:51:53
|
|
|
|
mtajcica83
|
Pileca supica,pilece bijelo, krompir i salata.Ispekla hleb i napravila kiflice sa sirom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.1.2014 22:23:43
|
|
|
|
Didy
|
šnicle šarana zapečene u rerni na pirinču s povrćem i krompiru i salatu od sveže skuvane cvekle. Mm za večeru pravio picu, deca se ubila, garant će se buditi.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.1.2014 22:49:25
|
|
|
|
Torbica
|
Ja sam sa klincima bila do Metroa pa smo uzeli 3 gotove pizze za veceru! Da se pridruzimo ljubiteljima pizze! Uglavnom pravim, ali eto, skitnja, pa parola snadji se!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.1.2014 23:06:20
|
|
|
|
madre
|
torbice, koje pice ste uzeli? mi smo pre nekih mesec dana prvi put kupili dve pice, jednu frikomovu, koja mi se nikako nije svidela, a drugu ne mogu da se setim koja je bila, ali bila je izvrsna...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.1.2014 10:43:19
|
|
|
|
mama micki
|
Danas krompir čorba sa piletinom i kupus salata. Za večeru ću napraviti palentu za sve dugo je nismo jeli, jede je samo bebac.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Faširane snicleRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
paketiciVVVVSta mislite o stavljanju bombona, cokolada i slicne nezdrave hrane maloj deci u paketic? I da li ih dajete deci ili izvadite?I inace to jede, pa sto ne bi iz paketica (
69%)
Dete sve pojede, i to mi ne smeta (
5%)
Sve pojede, ali bih vise volela da ih nije bilo u paketicu (
8%)
Izvadim ih iz paketica i dete bude tuzno (
2%)
Izvadim ih iz paketica i dete shvati da to radim jer to nije dobro za njega (
17%)
Ukupan broj glasova: 127Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!