Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.12.2013 15:25:23
|
|
|
|
madre
|
planirala sam cufte, ali me mama preduhitrila i napravila sarme
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.12.2013 20:01:54
|
|
|
|
majared
|
Rucak - grasak Vecera - przeni kupus (ostalo kupusa od sarmi za sutra)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.12.2013 21:26:32
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: minnica pošto sam počela da pravim kolače za slavu i zasad napravila 3 vrste. IZVORNA PORUKA: nata11 Ja vec 2 dana spremam samo kolace za slavu i nista vise. Hajde sad da vidim linkove za recepte, nemam ideja, tj. treba mi nekih svežih ideja da ne bude svake godine isto. Treba mi i posnih i mrsnih, pošto prvo pravim svekrvi mrsne, pa onda nama posne.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.12.2013 22:18:27
|
|
|
|
minnica
|
Didy, ja sam pravila posne: kocke, šišarke, neke oblatne sa suvim smokvama i orasima, jafa kuglice i napraviću još jedne sutra ako stignem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.12.2013 22:31:08
|
|
|
|
Didy
|
Hvala, Minnice, zanimljivo deluju.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 17.12.2013 1:01:10
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja razmišljam šta za sutra da spremam i u mislima mi je samo pasulj odavno ga nisam pravila,pa jer red sutra da ga spremim
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 17.12.2013 15:35:19
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo spremila sam makarone zapečene sa sirom i jajima ,za dezert vanilice
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 17.12.2013 16:38:56
|
|
|
|
viking
|
Lazanje
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 17.12.2013 16:53:13
|
|
|
|
nina26
|
Vik, jel su tvoje bese one rolnice, kako se zovu sa cimetom sto se prave, 'ocu da crknem ?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 17.12.2013 17:31:32
|
|
|
|
viking
|
Norveške :)
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.12.2013 21:09:53
|
|
|
|
daca77
|
A meni se opet nasmesio slavski kolac
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.12.2013 21:45:19
|
|
|
|
Didy
|
Juneći gulaš i rezanci uz njega, za dezert isti ti rezanci, ali s makom (njam, njam ).
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.12.2013 22:08:17
|
|
|
|
Figaro88
|
Dinstala sam piletinu,a ostalo je gulasa od juce i uz njega leblebije....
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.12.2013 22:45:13
|
|
|
|
madre
|
cufte u paradajz sosu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.12.2013 13:14:30
|
|
|
|
big mum
|
Ništa Popodne idem na slavu.Biće svega-njamiiiiii
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.12.2013 13:59:10
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Pileca supa, neka izmisljena musaka sa piletinom i fino mi je ispala,i za desert nista, ja sam zena u terminu za porodjaj... a za veceru imam neka integralna pecivs koja sam jutros kupila pa ce biti topli sendvici.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.12.2013 15:20:42
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja za danas pečem šnicle sa saftom i krompiriće kao prilog.Za salatu će biti kupus a za dezert vanilice
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.12.2013 8:43:17
|
|
|
|
big mum
|
U planu je: domaća pileća supica sa povrćem piletina sa krompirićima iz Maggy vrećice pita sa sirom knedle sa šljivama
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.12.2013 13:38:30
|
|
|
|
PoisonEve
|
Bolonjeze sos sa makaronima
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.12.2013 13:41:00
|
|
|
|
minnica
|
grašak i pečene krmenadle
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.12.2013 17:59:41
|
|
|
|
branki*
|
danas kuvani kiseli kupus sa suvim kostima...bas ga volim
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.12.2013 18:20:35
|
|
|
|
vikiveki
|
Za ručak smo imali domaću pileću supicu,paradaiz sos, kuvano meso iz supe i krompir pire, a za dezert pitu sa jabukama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.12.2013 18:26:52
|
|
|
|
New Mom
|
Supa, pohovane pileće šnicle, pire, cvekla. Za večeru pica.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.12.2013 19:37:40
|
|
|
|
Torbica
|
Pire krompir, sos od sampinjona u sojinoj pavlaci, fileti soma iz rerne. Juce bolonjeze od lososa sa testeninom u obliku masnica, po cerkinoj zelji, pise na kesi farfale. Posne rafaelo kuglice za desert..
< Poruku je uredio Torbica -- 22.12.2013 19:38:21 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Faširane snicleRingerajin kuvar: Maraj
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Pomozite nam u izboru imenaMarijaBgMama i tata ne mogu da se dogovore u izboru imena za devojcicu...Natalija (
44%)
Nikolija (
15%)
Jana (
41%)
Ukupan broj glasova: 170Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!