Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.12.2013 21:55:26
|
|
|
|
Didy
|
Šnicle šarana ispečene u rerni zajedno s krompirom i integralnim pirinčom u koji je dodato malo graška, šargarepe, šampinjona i praziluka i kupus salata uz to.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.12.2013 22:12:36
|
|
|
|
Torbica
|
Didy, mnjaaaam!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.12.2013 8:54:15
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja ću za danas belu čorbu,kuvana jaja i paradaiz sos, a ostalo mi je od juče i musake od pohovanih tikvica
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.12.2013 9:03:47
|
|
|
|
New Mom
|
Spanac i peceni fileti ribe. Zelja mm.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.12.2013 11:27:28
|
|
|
|
adulence
|
Zapecenu boraniju sa pilrcim mesom...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.12.2013 21:11:01
|
|
|
|
madre
|
sos od pecuraka i pilece snicle sa prezlama u rerni. sve smo smazali
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.12.2013 14:07:16
|
|
|
|
vikiveki
|
Mi danas imamo pečenu butkicu i krompiriće, i naravno belu čorbu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.12.2013 14:45:46
|
|
|
|
Anoniman
|
turlu (patlidzan, tikvice, paprika, krompir...sa govedjim mesom u rerni)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.12.2013 14:48:05
|
|
|
|
Torbica
|
Riblje pljeskavice iz rerne, zelena salata, riblja corba sa testeninom, supica od povrca, pa ko sta zeli.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.12.2013 14:59:47
|
|
|
|
minnica
|
pečeni bataci i pire od krompira i karfiola
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 13.12.2013 15:02:10
|
|
|
|
jovana jojo
|
Ja danas pravila supicu i pljeskavice sa sosom od sampinjona... a kao dezert cokoladni kolacic
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.12.2013 11:47:57
|
|
|
|
minnica
|
Ostalo je piletine od juče, a sad se krčka đuveč sa integralnim pirinčem i puno povrća, a za moju lepoticu ću još ispeći nekoliko ribljih štapića jer ih voli.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.12.2013 12:55:54
|
|
|
|
madre
|
boraniju, zapecenu u rerni.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 14.12.2013 13:54:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Juneći saft i pire krompir zapečen u rerni, vanil-krem štrudla.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.12.2013 19:03:51
|
|
|
|
vikiveki
|
Supa sa knedlama od džigerice,sos od paradaiza ,kuvano meso i krompir pire
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.12.2013 19:30:54
|
|
|
|
Torbica
|
Snicle sarana i tolstolobika iz rerne, pire krompir, supica od povrca, kiseli kupus, posni zerbo Ribu sam prelila marinadom Vegetinom, ona nova tecna bez pojacivaca ukusa, pa u prezle.
< Poruku je uredio Torbica -- 15.12.2013 19:33:13 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.12.2013 19:58:15
|
|
|
|
minnica
|
Supa, rinflajš, paradajz sos, palačinke
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.12.2013 20:46:02
|
|
|
|
majared
|
Pilece batake sa marinadom od belog luka, vegete, aleve paprike, limuna, djumbira i soja sosa + spanac koji je poslala mama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.12.2013 9:59:53
|
|
|
|
New Mom
|
Pošto sam sama veći deo dana, onda lagano - riblji štapići i tatar sos.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.12.2013 10:02:26
|
|
|
|
Didy
|
Ja ću da skuvam paradajz čorbicu s povrćem i da strpam batake u rernu s krompirom, možda ću u jedan deo vatrostalne da dodam i pirinač da se zapeče, kupus salatu i voćnu salatu sa šlagom za dezert.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.12.2013 11:01:20
|
|
|
|
nata11
|
Ja vec 2 dana spremam samo kolace za slavu i nista vise. A oni kao za inat, nikad ruzniji. Pasulj sam probala juce i bio mi je ukusan ali previse suv, verovatno sam ga pedugo kuvala u relni. Danas opet nemam vremena za kuvanje, a tako bih spremila lazanje sa piletinom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.12.2013 11:07:20
|
|
|
|
branki*
|
kuva se pasulj.ima i paradajz corba...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.12.2013 11:40:18
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja ću danas uglavnom ono što nam je ostalo od juče supa sa knedlama od džigerice,sos i pire, a za dezert vanilice,za večeru ću male projice u modlama
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.12.2013 14:10:48
|
|
|
|
mama micki
|
Danas kod nas, grašak sa junetinom, gusti, pire krompir, kupus salata i sutlijaš.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.12.2013 15:12:37
|
|
|
|
minnica
|
Za mene dinstanu pileću džigericu, a za mm i ćeru supu i testo sa sirom, na brzinu, pošto sam počela da pravim kolače za slavu i zasad napravila 3 vrste.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.